Šta je novo?

pukla Motorola!

kovacm

Čuven
Učlanjen(a)
28.01.2005
Poena
870
vidim da josh nema u vestima:

Motorola Implodes; Insider Tells All
posted by Eugenia Loli-Queru on Wed 26th Mar 2008 22:02 UTC

Motorola split into two groups today in order to save their falling mobile business, but the real kicker is an insider's email that Engadget published. It has it all, from suicides to golf scores and how all that brought a giant down. Good afternoon reading, albeit sad.

link

Poslednja izmena:
Heh, sta reci :)

Ono sto mi nikako nije jasno - prodali su freescale da bi se samoubili sa mobilnim telefonima?

Slabotazha ili korupcija?!:p

Poslednja izmena:
Neko je meni rekao još pre mesec-2(i to sasvim neupućen u "materiju") da više veljda neće proizvoditi mob. telefone, a ja mu nisam verovao...

o_O
kad covek provrti par motorola kroz ruke - iskreno ne bi posle nista drugo ni da ufati u ruku.... :(

Tuga je ovo pismo, neka je 10% istina (a verovatno jeste) i stvarno su zasluzili to sto im se desilo...

Tuzna prica, 1983 su prvi napravili mobilni uredjaj.

Poslednja izmena:
Motorola's current CEO, Greg Brown, is so technologically out of touch he refuses to use a computer for communications, and has all his email correspondences printed by his secretary and replied to by dictation.

e mislio sam da ovo nikada necu napisati: ZOMG!!!111!!1!11oneone

:D e onda OK...

Al jesu bili tate. Mada mozda se i iscupaju; Videcemo u narednih godinu nada...

Prototip 1973, prvi model 1983 kao sto sam ja naveo gore.

Sasvim normalno, bolje da odrade jednu seriju satelita godisnje nego 10 miliona mobilnih igracki.

Nazad
Vrh Dno