Šta je novo?

Pukla mi C particija, kako da spasem dokumenta

Pikard

Čuven
Učlanjen(a)
29.05.2002
Poena
604
Cao,

Imam problem da mi je pukla C particija i izgubio sam sve od operativnog sistema win XP do odredjenih dokumenata na desktopu i u My documents.

Hard disk je maxtor 120 gb i podelio sam ga na tri particije, savrseno je radilo sve do sada.Kako da spasim odredjena dokumenta, a ti fajlovi nisu veliki. Molim Vas za sto detaljnije upustvo koji program da koristim ili sta vec da uradim. Trenutno sam na drugom starom hard disku od 12 gb instalirao novi win XP , ali nezelim da koristim Partition magic da ne bi formatirao tu pariciju pre izvacenja podataka.

Hvala unapred.

Probaj sa Hiren's.BootCD. Imas u njemu HDD Regenerator da sredis lose sektore, pa onda pokreni NTFS DOS Pro i u okviru njega ntfscheck 5.0 da sredis filesystem. Sa programom File Scavenger pokusaj da iscupas podatke (nema ga na Hiren's.BootCD). Mozes sa njim da pokusas da iscupas podatke i pre sredjivanja particije sa ova dva programa pa ako ne uspe ti onda prvo sredi particiju

Cao,

Imam problem da mi je pukla C particija i izgubio sam sve od operativnog sistema win XP do odredjenih dokumenata na desktopu i u My documents.

Hard disk je maxtor 120 gb i podelio sam ga na tri particije, savrseno je radilo sve do sada.Kako da spasim odredjena dokumenta, a ti fajlovi nisu veliki. Molim Vas za sto detaljnije upustvo koji program da koristim ili sta vec da uradim. Trenutno sam na drugom starom hard disku od 12 gb instalirao novi win XP , ali nezelim da koristim Partition magic da ne bi formatirao tu pariciju pre izvacenja podataka.

Hvala unapred.

Vidi li se particija ili ne ?

Ako se ne vidi pokusaj sa Acronis Disk....

Vrh Dno