Šta je novo?

Pukao xp

tassotti

Čuven
Učlanjen(a)
11.01.2004
Poena
630
Malopre prilikom surfovanja samo iskoči plavi ekran i windows je pukao. Sistem nemože da se podigne. Pošto sam napravio image fajl u acronisu posle instalacije windowsa startovao sam windows u safe modu i pokušao da startujem acronis, ali neće. Da li postoji neka pocket verzija acronisa koja se može startovati sa usb flesha da bi mogao iz njega da startujem restore sistemske c particije koja mi se inače nalazi na d disku

Trebao si da narezes bootabilni disk od acronisa, koju verziju acronisa koristis?
Jednostavno resenje ti je da odes kod nekog druga, instaliras tu verziju acronisa koju ti koristis pa narezes bootabilni rescue diks.
Onda kuci bootujes sa tog diska, pokrece se acronis, nadjes backup, i to je to.

Sad mi laptop nije kod mene, ali dobro imam drugi komp pa cu na njemu napraviti taj bootabilni disk. Sad nisam siguran koja je verzija acronisa kod mene. Da li moze da bude problem ako je bekap napravljen iz jedne verzije a boot disk iz druge ? I mozes li da mi kazes kako se pravi taj butabilni disk ? Startuje se acronis pa iz njega ? pozdrav

uzmi hiren boot,imas opciju fix ntldr is missing.imas nekoliko opcija,pa idi redom
pre par nedelja sam imao isti problem.plavi ekran,pa nista.
bio nekakav malware koji se provukao pored mbm i avire

Hvala momci, sredio sam pomocu acronisovog boot cd-a, iz prve samo me malo duze trajalo. Joc probah i preko hirensa ali nisam uspeo. Jod jednom, hvala, pozdrav

Jesi pogodio verziju koja je bila instalirana sa bootabilnim cd acronisom?

Jesam, mislim da je bila 2010. A da nisam pogodio ne bi uspelo ?

Uzmeš najnoviji Acronis Backup and Recovery, i sa njim ćeš sigurno vratiti stariju verziju imagea

Nazad
Vrh Dno