Šta je novo?

Pukao WinXP????

stefan2

Čuven
Učlanjen(a)
20.03.2002
Poena
620
Po malopre obavljenom telefonskom kolega mi kaze da mu je izgleda pukao XP.
Jer kaze da ne moze nikako da pokrene sistem i da je sa komsijom nesto pokusavao u safe modu ali opet mu se restartuje i tako u krug.Posto on kaze da nema nista interesantno,ja bih da mu sutra odradim format C.
Jedino me kopka dali da ga stvarno radim ili da pokusam sa "repair" prilikom bootovanja sa CD -a.Molim za savet

Kako se restartuje ? Uz "ljubaznu" poruku ? Pogledaj sticky o Sasser-u !

Ukoliko "nema nista interesantno" svakako je bolja cista instalacija (u slucaju da nije Sasser ili nesto sl.)

Momci,kaze tip da uopste ne dobije win nego samo plavi ekran sa tekstom.Pretpostavljam da je to kao ono u DOS-u kad pukne Windows,ali verovatno cu mu odraditi format,mada me mrzi zbog duzine posla pa sam mislio da probam nekako skratiti sebi muke.Zadnji put sam kod nekog lika izgubio vise od pola dana posto na moje pitanje da mi da drajvere da podesim hardver on je gledao ko tele u mene i pitao me sta je to.

Zaboravih da vas pitam posto se racunar uglavnom koristi za igranje da li je bolje staviti FAT32 ili NTFS.

stefan2 je napisao(la):
Zaboravih da vas pitam posto se racunar uglavnom koristi za igranje da li je bolje staviti FAT32 ili NTFS.

:d Ajoooj, ajd' idemo opet jednu malu "svadju" ! :angel:

NTFS je prirodno okruzenje XP-a, bez obzira na "namenu".

...Ali, ako misli da ikada skida hard i kaci ga na stariju masinu pod, recimo, 95-icom, sa NTFS-om ce moci samo da se slika! 🙂

drapin je napisao(la):
:d Ajoooj, ajd' idemo opet jednu malu "svadju" ! :angel:

NTFS je prirodno okruzenje XP-a, bez obzira na "namenu".

Kako bre prirodno? Kao FAT mora da se emulira, a? 🙂

Nek stavi bre sta 'oce, ionako isto radi...

Resen problem.Covek je imao dve particije,c operativni,a d: arhiver.Nisam obracao puno paznju na probleme,jednostavno sam odmah odradio format c:
Jedino sto sam mu ostavio FAT32 na c particiji,a nisam imao vremena da prebacujem sve podatke sa d: na c: i formatiram i taj u FAT32.Da li to nesto smeta ako c: sa OS i programima sljaka u FAT32,a d: sa igricama,filmovima itd sljaka u NTFS.

ja ne mogu pod fat-om da podignem xp, ali zato mogu pod ntfs-om,generalno sam ipak za fat, valjda stvar navike, a i slazem se sa zvezdasem.

Nazad
Vrh Dno