Marko94
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 16.10.2012
- Poena
- 170
Moja oprema
- Pristup internetu
- Optički internet
Povremeno mi se iz napajanja čuje pucketanje, nisam siguran šta je. Sumnjam na kondenzator ili ventilator, kada se gasi pucketanje kao da prati one zadnje obrtaje ventilatora, na kraju sve sporije i sporije. Nisam hteo da otvaram napajanje, ali sam čačkalicom gurnuo par puta ventilator da se zavrti, znači jače nego kad se gasi, da vidim da ne zapinje za nešto, i ništa se nije čulo. To je ono što me jako buni
Uspeo sam da snimim 1 put kad je počelo da pucketa. Ne čuje se baš najbolje ali nadam se će pomoći ako neko zna o čemu se radi.
Buka je od bočnih ventilatora na kućiptu pa se zato i ne čuje pucketanje baš najbolje, najprimetnije je pri kraju.
Da li da menjam celo napajanje, kondenzator ili ventilator? Strah me da pođem u servis da me ne oderu
Uspeo sam da snimim 1 put kad je počelo da pucketa. Ne čuje se baš najbolje ali nadam se će pomoći ako neko zna o čemu se radi.
Buka je od bočnih ventilatora na kućiptu pa se zato i ne čuje pucketanje baš najbolje, najprimetnije je pri kraju.
Da li da menjam celo napajanje, kondenzator ili ventilator? Strah me da pođem u servis da me ne oderu
Poslednja izmena: