Šta je novo?

Pucanje veze

SS1984

Slavan
Učlanjen(a)
24.02.2008
Poena
310
Pozdrav!

U poslednje vreme desava mi se veoma cudno pucanje veze. Naime, nekad na par minuta, a nekad na par sati pukne mi veza tako da ne mogu da se reconnect-ujem vec moram da restartujem komp. Na ona 2 "monitora" za konekciju pored sata ne mogu da kliknem...tj. kad kliknem prozor u kome je USB_ADSL Status samo zatreperi na kratko.

Ne znam da li je u pitanju virus (proverio sam sa Nodom i Ad-Aware-om i nije nista nasao) ili je u necemu drugom problem.

Imam ADSl 512/64 kod Beotela.

Jel znate mozda u cemu je problem?

Hvala puno!

Jel ti je pravilno postavljen splitter/filter za telefon?

Mislim da jeste...

To mi se desavalo ranije, pa je prestalo, al evo pre par dana je pocelo ponovo...

mada npr. juce i jutros sam imao stravicnih problema, posle podne mi nije pucala veza... Ne verujem da je do splitera, jer bi onda pucala stalno zar ne?

Poslednja izmena:
Ne verujem da taj program moze da funkcionise jer meni teoretski ne pukne veza, vec samo prestane protok i ne mogu da kliknem na USB ADSL status kako bi se diskonektovao.

Probaj da reinstaliras win...

Ne verujem da taj program moze da funkcionise jer meni teoretski ne pukne veza, vec samo prestane protok i ne mogu da kliknem na USB ADSL status kako bi se diskonektovao.

ja sam imao slican problem, s' tim sto se meni i pojavljivala poruka"generic host process for win32 has encountered a problem and needs to close". e sad, meni je ADLS radio normalno jedno 8-9 meseci, a onda je pocelo da se ovo desava, pa se jos intenziviralo u poslednje vreme (puca veza nekoliko puta dnevno).

ja sam reinstalirao win ali ni to nije pomogao. mene su savetovali da uradim dve stvari: da javim Beotelu i da mi oni zamene modem za ruter, ili da instaliram zakrpe za win. probao sam ovo drugo i za sada (evo dva dana) radi, tako da i tebi savetujem da prvo probas sa zakrpama za win, a ako ne kontaktiraj prvo tehnicku podrsku pa ih pitaj da ti modem zamene za ruter (ukoliko vec nemas ruter).

Pozajmi od nekog drugi modem ako mozes pa probaj ili trazi ruter.

ili cu da promenim provajdera;)...al prvo cu da probam sa zakrpama win-a

Ajde da ne otvaram novu temu,isto je u pitanju pucanje veze..
Naime,kad stavim torent da mi se skida i samo on radi i kad ukljucim firefox momentalno mi pukne veza i moram da restartujem modem jer nece da se rekonektuje,sta bi moglo da bude u pitanju? Sezam adsl 512/64

Vrh Dno