Šta je novo?

Pucanje igri!!?

kjgkreek je napisao(la):
Ok nista ne preostaje nego da uzmete neko lose napajanje od 200-230w i neko kvalitetno od 400+ w pa zabodite prvo jedno, pa onda drugo i uverite se.Eto cak mozete i kod mene da dodjete pa da se uverite, e da i komp ce sa oba napajanja da radi stabilno, bez ikakvih pucanja.

Cek cek, mozda ti je zapazanje dobro ali zakljucak pogresan. Probaj da meris temperaturu sa digitalnim termometrom, koji je nezavisan od kompjuterskog napajanja. Pa onda zakljucak.
Pozdrav!

mozemo da nosimo i u nasu i da merimo i izvescemo isti zakljucak.Ako mi neverujes uzmi i meri pa se uveri, uostalom to i nije tema ovog topic-a, a ja nemam nista od toga sto cu se dokazivati sa vama jel jesam ili nisam upravu.

A iskreno necu da komentarisem ono tvoje 205v, 230v pa posle 40-130W pa si trebao jos i A da dodas u svu tu zbrku.

kjgkreek je napisao(la):
mozemo da nosimo i u nasu i da merimo i izvescemo isti zakljucak.Ako mi neverujes uzmi i meri pa se uveri, uostalom to i nije tema ovog topic-a, a ja nemam nista od toga sto cu se dokazivati sa vama jel jesam ili nisam upravu.

A iskreno necu da komentarisem ono tvoje 205v, 230v pa posle 40-130W pa si trebao jos i A da dodas u svu tu zbrku.

Ma u pravu si
Zdravo!

Nazad
Vrh Dno