Šta je novo?

Pucanje drivera za zvuk!!!

• Začetnik teme Začetnik teme luci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

luci

Čuven
Učlanjen(a)
05.12.2005
Poena
619
Ovako hteo bih da izlozim problem,kada se kacim na net,recimo igranje neke igre u multiplejeru(CounterStrike),obavezno mi se desava da posle odredjenog vremena pukne driver ili sta vec jednostavno igrica sama nema ton,izgubim mogucnost ulaska na volume control,imam manju kucnu mrezu cak mi se i ona obavezno blokira,ne mogu da je diseblujem ili eneblujem,tek posle restarta vrati se sve na svoje mesto!
Hvala vam unapred,ova stvar pocinje da iritira!!!

Poslednja izmena:
I meni se desava indentican problem, s tim sto kad mene izbaci iz igre ne mogu uopste da koristim zvucnu kartu dok ne restartujem komp.

Hvala, pokusacu od novog patcha za CS,posto sam cuo da je dosta bagovita igrica i to mi se pretezno dogadja kada nju igram u multiplejeru!!!
Javicu sta se dogadja uskoro!

Koja je sb u pitanju, da li si probao neku noviju verziju drajvera, i pokusaj da skines zadnji patch za CS mozda on resi te compatability issue.

Kod mene je zvucna je integrisana C-media AC97, ali nije mi problem samo zvucna vec i network adapter, koji posle izbacivanje iz igre nikako ne mogu da iskljucim, odnosno kad idem na disable on i dalje ostaje ukljucen kao da je aktivan. Mrezne su takodje integrisane (2 mrezne) u pitanju je Epox ploca 8RDA3G. Da napomenem da mu se to desvava samo kad igram na netu, imam cable net, modem je prikacen na mreznu. Kad igram u lanu preko druge mrezne ne desava mi se pomenuti problem.
@Frogman pokusao sam da reinstaliram driver koji vec imam, nije najnoviji, ali mi se isto desava tako da ne verujem da je do drivera ali probacu sa najnovijim. Ako jos neko imao ovakav problem neka pise. Hvala

Nazad
Vrh Dno