Šta je novo?

Pucacina preko interneta

Mrki Jovica

Čuven
Učlanjen(a)
17.02.2004
Poena
619
Cao svima!

Interesuje me da li moze neko da mi preporuci neku pucacinu za igranje preko neta? Do sada sam igrao F.E.A.R., ali mi strasno smeta sto se vrlo lako gine. Znaci, interesuje me tako neka igra, ali u kojoj teze gines, a ne od jednog metka, ili udarca u glavu. Nesto malo manje realno :d

Pozdrav!

Poslednja izmena:
Meni jedino Serious Sam pada na pamet, tu ne gines od jednog metka vec je princip ko ima jacu pucu :)
U sustini koji god fps igrao na netu uvek ce biti vanserijskih igraca (a i pomalo cheatera) kojima nece biti nikakav problem da te ubiju u sekundi :)

Battlefield 1942 i to probaj T-REX server (ima dosta ljudi iz ex-Yu): IP: 213.149.33.170 a sajt sa statistikom i pravilima: http://www.stats.ctklan.com/

Najbolja igra po meni definitivno Call of Duty 2.

da u COD2 se pogotovo tesko gine ma daaaaaaaj ako oces nesto real igraj Americas Army, meni je npr FEAR jako dobar i ima nas dosta odavde koji igramo...

America's Army, Counter-Strike, Battlefiled 2, Half Life 2: Deathmatch, i kao sto rece ndushan Call Of Duty 2 ili bilo koja varijacija na temu ww2 Wolfenstein, Medal Of Honor, Call Of Duty prvi deo itd... :)

Poslednja izmena:
Ako dobro igras nigde se ne gine brzo :d

Niko da pomene Quake 2/3/4... :)

Zato sto je covek trazio igru gde ne gine brzo, a ako brzo gine u F.E.A.R-u, mozes da zamislis kako bi mu pao quake 2 ili 3 (4 nisam igrao) gde po serverima igraju igraci sa dugogodisnjim iskustvom i pro igraci koji promase rail gun-om jednom u deset puta :)

U CoD mozes vise energije da skupis tako da mozes duze da ostanes u igri :) Jedini je problem snajper tu gines od jednog meta

nije los onaj warsow, samo nema zive duse...
sutra ubacujem cod2(patch 1.3, correct?) i krecem online...

Ako dobro igras nigde se ne gine brzo :d

Ma gde dobro igram :d . Mada ulazim polako u formu. Instalirao sam vec COD2, ali mi nije poslo za rukom da se nakacim na neki od servera...pretpostavljam iz razloga koje ne bih da pominjem ovde... ako bi neko mogao na PM da mi pomogne oko toga, bio bih mu zahvalan :).

Inace, da ne bude nesporazuma, meni se FEAR strasno svidja, igra mi je fenomenalna, pogotovo sto je uradjena u sadasnjosti, ali sta mi to vredi kada me ubiju tako brzo da ne stignem da uzivam u njoj :wall: .

Skinuo sam i warsow, ima negde 60mb, je li to cela igra, ili treba da skinem jos nesto? Je li to besplatno, na foru FEAR?

Pozdrav!

P.S. Zaboravih da napomenem, interesuju me igre u kojima se igra u timovima, a ne svako za sebe.

Poslednja izmena:
bf2

BATTLEFIELD 2 ... Need to say More :D

COD2 naravno :)

evo ti IP od dva SBB servera:
82.117.194.233:28960
82.117.194.232:28960

Pa ta igra koju trazis mora biti neralna mnogo ako ne umires od metka u glavu.

Vrh Dno