Šta je novo?

PTTNET ADSL akcija

brancop

Čuven
Učlanjen(a)
08.11.2004
Poena
609
Izgleda da će i kod PTTNET biti akcije za ADSL
Akcija će biti za pakete 6M, do 10M i do 20M po cenama od 1400,1600 i 1900 na godinu dana.
Informacija:
www.posta.rs

Bio bi red stvarno. Koristim njihov ADSL već godinama. U vreme kad sam uzeo ADSL bili su ubedljivo najpovoljniji, bez ugovorne obaveze i sa popustom za korisnike koji su duže vreme kod njih. Sad im je ponuda nikakva.

Telekomovi NET paketi su me odbili momentalno zbog ugovorne obaveze od 2 godine.

Opet bravo za PTT! Realno, jedini koji zaista kad daju aDSL akcije, daju prave aDSL akcije. (setite se 16mbps za 1400 din)

Onda su upravo popravili ili je meni neispravna stranica ostala u kešu :).

Mislim da su sledeći modemi u opticaju
Za obične linije POTS:
TP-LINK TD 854W
Za ISDN linije:
TP-LINK TD W895NB

Valjda je ok ovaj TP-LINK TD 854W. Ovo mi sve deluje mnogo bolje od Telekoma, pogotovo ugovor na godinu dana, lepo uzmem ovaj do 20 megabita paket za skroz pristojnu cenu i to je to.

Malo je onih odabranih koji mogu na liniji da izvuku do 20 Mb. To je njih shaka, po vecim mestima, tik uz centralu. Ostali mogu da ga duvkaju, vecini je i 10 Mb misaona imenica.

Bravo dulsrules, ukazao si na samu suštinu. Šta meni vredi da mi ponude i 100 Mbps za 1000 dinara, kad sam toliko daleko od centrale da mi parametri ne dozvoljavaju da pomislim na više od 6 Mbps. Ne bi oni pokrenuli tu akciju da ih ozbiljna konkurencija konačno nije naterala, i dobro je da je tako. Verujem da im korisnici svakodnevno, čim im se ukaže prilika, odlaze na ove kablovske i optičke mreže i taj trend će dobijati na intenzitetu. Stvarno ne mogu da se požalim na njihove usluge (treći su mi ADSL provajder), ali kad mi sutra neko ponudi 4 puta veću brzinu za iste pare, pa još sa znatno manjom asimetrijom, mislim da se neću dugo premišljati. Bojim se da je u ovim našim uslovima ADSL osuđen na propast, makar kad su malo zahtevniji korisnici u pitanju.

To je sasvim normalno, obsoleted technology. Ovaj VDSL jos malo tu tehnologiju drzi u zivotu (u svetu mislim, kod nas ce da bude frankestajnDSL) ali nece ni to moci dugo da potraje. 5 godina maksimum po nekoj mojoj proceni. Kod nas koju godinu duze. FTTH je sadasnjost i buducnost. Sve ostalo su sitnice :)

Fina ponuda, samo treba imati u vidu da nakon isteka ugovora važe nepromotivne cene.

Ma nemoj ništa da se brineš, za godinu dana će toliko toga da se promeni na polju telekomunikacionih usluga, da će u promociji za 2014. cene praktično svih ovih paketa biti izražene trocifrenim vrednostima. :)

Zato se meni i ne potpisuje ugovor. Trenutno sam na PTT-u bez ugovora, imam mogućnost da pređem na IKOM kablovski, koji je nešto jeftiniji u paketu sa kablovskom.

Pomislio bi čovek, pustiće i na kablu sličnu ponudu (bez ograničenja za 20mb paket), kad ono, max brzina 6mb, o ul ne treba trošiti reči)

Nazad
Vrh Dno