Šta je novo?

PTT

Borgof

Slavan
Učlanjen(a)
01.12.2009
Poena
395
Moja oprema  
CPU & Cooler
R7 5700X3D
Matična ploča
TUF GAMING B550-PRO
RAM
32GB Crucial Balistix
GPU
RTX 3070 Gaming X Trio
Storage
1TB nvme + 2TB WD Black
PSU
SS650
Kućište
H510
Monitor
LG 32"
Miš & tastatura
G502 X & Nuphy Air 75
Laptop
HP Envy X360 13" Ryzen 4700U
Mobilni telefon
Note 20 Ultra
Pristup internetu
  1. Optički internet
S obzirom da ovo mozda i potpada pod temu o kurirskim sluzbama, mada i ptt pruza adsl i kablovske usluge (bar je pre), rekoh da okacim ovu temu u clubbing. Ako moderatori smatraju da ne pripada ovde ili da je neprikladna forumu, posto je malo i politicka, ali i prodaja telekoma je ;) ***. nek rade sta smatraju da je ok :D
Uglavnom zeleo sam da podelim ovo sa sto vecim brojem ljudi posto je poprilicno ozbiljno i bezobrazno, uglavnom tema je doticna vest na blicu:
http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/213154/Bio-sam-radio-amater-mogu-da-odlucujem-o-PTT

Ako zaista i bude glasao u interesu Srbije, a ne svog dzepa, onda ce biti bolji od 90% njih koji sede u tom odboru.

Ovaj clanak iz Blica, kao i ceo Blic, je nakaradan i sluzi samo sa mazanje ociju i skretanje sa bitnih tema u drzavi.

Ako zaista i bude glasao u interesu Srbije, a ne svog dzepa, onda ce biti bolji od 90% njih koji sede u tom odboru.

Ovaj clanak iz Blica, kao i ceo Blic, je nakaradan i sluzi samo sa mazanje ociju i skretanje sa bitnih tema u drzavi.

Vidi nebitno je da li je blic ili novosto ili politika ili... stvar je u tome sto sam popi**** kada sam video sta rade. Pa pobogu to je Radisa Urosevic hej drzavo!!! Ajde kada po kojekakvim nepotistickim osnovama postavljaju ljude na funkcije za koje nisu culi, a kamoli skolovali se onako da niko ne zna, nego oni njega turaju na takvu poziciju sa sve pompom i javnim kaboomom (citiram blic:''kad je u pitanju poslovanje PTT jer je bio radio amater, a ima i komunikaciju sa direktorom PTT u Kragujevcu.''). Sta je sledece Nada Obric odbornik ministarstva za telekomunikacije i informaticko drustvo.:wall::wall::wall::wall:

Ljudi, imali smo psihijatra za ministra telekomunikacija. Osim ako nasa drzava nije imala nameru da usavrsava telepatsku razmenu informacija, to je bilo podjednako lose.

Da ne odskocim sa teme, ovo je samo nastavak takvih svinjarija, tako da nisam iznenadjen i ne pizdim. Vise nemam oko cega, usao sam u zasicenje :) .

To se radi proteklih dvadesetak godina, "nista novo u drzavi Danskoj"

Ja sam nekoliko puta bio u Domu zdravlja, jel bih mogao sada da budem ministar zdravlja? Ne?! Ali, imam kuci i aparat za merenje pritiska! :bottle:

Ne moze,nisi pevao u svadbi nekog drmatora...

Na ovu vest su jedino adekvatni kao odgovor stihovi gore pomenutog poevača:

"Tecite, suze teciteeee...." :(

Sve, sve sam mogao da progutam... i tog pshijitra i onog pravnika Radujka... Ali ovo je previse za mene... Odoh da sadim travu i dilujem deci u komsiluku, posto ne umem da pevam, ali sigurno dobijem neku slicnu funkciju...

Sve, sve sam mogao da progutam... i tog pshijitra i onog pravnika Radujka... Ali ovo je previse za mene... Odoh da sadim travu i dilujem deci u komsiluku, posto ne umem da pevam, ali sigurno dobijem neku slicnu funkciju...

Moze, imam i ja par hektara zemlje ako si zainteresovan :banana:

Ja sam nekoliko puta bio u Domu zdravlja, jel bih mogao sada da budem ministar zdravlja? Ne?! Ali, imam kuci i aparat za merenje pritiska! :bottle:

Pa, vidi, ne bi mogao da lečiš ljude, to jednostavno ne bi trebalo da je moguće, jer si kao što se da primetiti neupućen a i slabo si opremljen. ;)

Ministar bi, mnogo lakše i pre, mogao da budeš. Nisam ni malo uveren da se onaj nesrećni Tomica bilo šta pita, inače kako objasniti da daje po nekoliko različitih izjava po istom pitanju/problemu. Ponekad deluje toliko neusklađen, kao da ne čuje dobro šta mu kažu da mora da uradi, pa onda mlati bez veze. Naravno, kasnije se ispravlja.

Pomenuo si Dom zdravlja, zanima me zašto je pravilo, skoro bez izuzetaka, da su direktori Domova zdravlja lekari kada nemaju blage veze o ekonomiji ni pravu? Kod nas se godinama smenjuju direktori raznih medicinskih ustanova a ekipe koje ih podržavaju u radu, ekonomski i pravni savetnici - pomoćnici direktora opstaju isti.
To u suštini daje samo negativne posledice, lekar zakržljava u svojoj struci za tih par godina direktorovanja a suštinski se ništa ne menja na bolje u radu ustanova.

Radiša je zanimljiv jedino što je narodni pevač, poznata faca sa estrade inače da je neki manje upadljiv lik, recimo gimnazijalac sa stogodišnjim stažom studenta, vodoinstalater, kondukter, pekar, lekar, apotekar koga bi to zanimalo.

Pogledajte malo oko sebe.

Pogledajte kakvi i koliko stručni likovi sede po upravnim odborima.
Za takvo stanje nemam pravi izraz, jer komedija i tragikomedija su suviše blagi i naivni izrazi.

Pa, vidi, ne bi mogao da lečiš ljude, to jednostavno ne bi trebalo da je moguće, jer si kao što se da primetiti neupućen a i slabo si opremljen. ;)

Ministar bi, mnogo lakše i pre, mogao da budeš. Nisam ni malo uveren da se onaj nesrećni Tomica bilo šta pita, inače kako objasniti da daje po nekoliko različitih izjava po istom pitanju/problemu. Ponekad deluje toliko neusklađen, kao da ne čuje dobro šta mu kažu da mora da uradi, pa onda mlati bez veze. Naravno, kasnije se ispravlja.

Pomenuo si Dom zdravlja, zanima me zašto je pravilo, skoro bez izuzetaka, da su direktori Domova zdravlja lekari kada nemaju blage veze o ekonomiji ni pravu? Kod nas se godinama smenjuju direktori raznih medicinskih ustanova a ekipe koje ih podržavaju u radu, ekonomski i pravni savetnici - pomoćnici direktora opstaju isti.
To u suštini daje samo negativne posledice, lekar zakržljava u svojoj struci za tih par godina direktorovanja a suštinski se ništa ne menja na bolje u radu ustanova.

Radiša je zanimljiv jedino što je narodni pevač, poznata faca sa estrade inače da je neki manje upadljiv lik, recimo gimnazijalac sa stogodišnjim stažom studenta, vodoinstalater, kondukter, pekar, lekar, apotekar koga bi to zanimalo.

Pogledajte malo oko sebe.

Pogledajte kakvi i koliko stručni likovi sede po upravnim odborima.
Za takvo stanje nemam pravi izraz, jer komedija i tragikomedija su suviše blagi i naivni izrazi.

Veoma pametno receno, i dodao bih jos po nesto posto mnogo ima da se kaze, ali cemu... k'o da iko od njih i cita ovaj forum. Izmadju ostalog preslo bi u politicku raspravu tako da...

Preusmerili ga na telekom. Ipak je on radioamater, nije čovek kriv što ne zna da se sektor telekomunikacija odvojio od PTT-a odavno.

Skidam kapu. Alal vera. Drugi bi ostali, pa sve i da ih motkom teraš .....

Eto, lep gest... mozda nas neko ipak i cuje kao sto kazes srkiller

Veoma pametno receno, i dodao bih jos po nesto posto mnogo ima da se kaze, ali cemu... k'o da iko od njih i cita ovaj forum. Izmadju ostalog preslo bi u politicku raspravu tako da...

Zahvaljujem se.

PS
Propustio sam da spomenem, iako sam imao na umu, kako je simpatično da nas koji se bavimo računarima skoro da i nema u bilo kakvim upravljačkim telima spominjanog tipa.

PS
Propustio sam da spomenem, iako sam imao na umu, kako je simpatično da nas koji se bavimo računarima skoro da i nema u bilo kakvim upravljačkim telima spominjanog tipa.

We ask too many questions and need just as many answers! Pogledaj samo broj thredova, pitamo zasto ovo onako, zasto ovako... Radisa bi cutao skupljao pare kupio si zirafu, da ima Jovanca u Jagodini s'kim da se druzi :p i eto, nije li im tako lakse.

Poslednja izmena:
Nisu uopste neke pare u pitanju... 35 hiljada...

Ali u beneficijama je bila kvaka :d

Nisu uopste neke pare u pitanju... 35 hiljada...

Ali u beneficijama je bila kvaka :d

Pa vidi kako kome, on bi se pojavljivao par puta mesecno na sastancima UO i za to bi dobijao 35k, a posto covek ima radio stanicu da te pare jesu male jer on zaradjuje solidan kes na reklamama, pa za njega i nije nesto. A sto se beneficija tice ima on njih i ovako, funkcioner je JS-a, ortak mu je direktor PTT-a u u Kraljevu ili Kragujevcu (ne secam se vise), pa sto se tice PTT usluga tu je pokriven tako da... fora je da su prosto hteli, kao sto je D/ART napomenuo hteli da postave nekoga ko nece postavljati suvise pitanja u odbor koji donosi vazne odluke na polju poslovanja kompanije koja donosi dosta novca, prosto trebao im je neko ko ima viska vremena i manjka hmm. E sad Radisa ispade covek, pa se sklonio, ali ne sumnjam da ce tu staviti nekog iz zooloskog vrta iz Jagodine ili koga vec da ga zameni, neko na koga mediji nece obratiti paznju pa mu na kraju dodje isto.

A mediji se raskukali na Radišu ko da je on jedini takav slučaj. Postoji mnog njih i po drugim firmama, recimo gospođa jednog našeg pisca i političara je u UO NIS-a, pa se niko nije potreso. O direktorima koji ne ispunjavaju ni osnovne uslove konkursa i da ne pričamo. Al eto, Radiša je bio glavni problem.

Ne bi me cudio toliki hype oko Radise da bi ga makli sto pre (vec otisao) jer ipak privlaci previse paznje :)

A ispade čovek najpošteniji, nije prihvatio. Što bi se neko drugi trzao šta o njemu misli javno mnenje kad je u pitanju mesto u UO...

Vrh Dno