C
CRUISER
Guest
Da li neko ima iskustva sa ptt provajderom pogotovo sa starim centralama 4*****
CRUISER je napisao(la):Da li neko ima iskustva sa ptt provajderom pogotovo sa starim centralama 4*****
CRUISER je napisao(la):Pitanje sam postavio zbog niskih cena 1500 din 100 sati world vremena (naravno) i 70 din otvaranje naloga.
Hvala na savetima. Kada sam video cene bilo mi je mnogo cudno jer je 100 sati kod nekih drugih provajdera skoro dva puta skuplje pa sam pretpostavio da cim su tako niske cene da je i los protok, "Koliko para toliko muzike" ali izgleda nije tako.aurena je napisao(la):Znas sta, od kad je ptt poceo da funkcionise iste su im cene.Nikada do sada nisam imala ni jedan problem sa njima bez obzira sto sam uzasno bila skepticna kako ce sve to izgledati..( znajuci da je to ipak drzavna firma)....
Mislim da ti se isplati. Neces pogresiti.
Deki je napisao(la):Kako 1500 dinara? Na sajtu od 30.3.2003 stoji:
registracija: 70 din
10 sati: 250 din
20 sati: 460 din
50 sati: 1.000 din
100 sati: 1.800 din
500 sati: nema
Jel ti znas za neki popust ili sam ja opet zakasnio za stare cijene ili je ipak samo greska pri kucanju.
Aureni: nazalost cijene im nisu one koje su bile na pocetku: ja sam bio uplatio 500 sati po cijeni od nekih 7-8 dinara po satu, ali toga odavno "vise ni"
ne bash najbolje....ja (u Bgdu) se obicno kacim na 3219333 i npr. krenem sa konektovanjem u 22:00 i dodjem na net oko 23:00+:rocket:][V][ATRIX™ je napisao(la):A kako stoji PTT sa dobijanjem veze?![]()
Sezam je uzas tezak za konektovanje, ali YUBC se popravio u poslednjih mesec, dva. Meni za sezam treba u proseku (bicu blag) 60 min, a za YUBC 5 min.][V][ATRIX™ je napisao(la):Znaci nesto kao Sezam.. Ili jos gore YUBC... Ma svi ISP-ovi su prsli sto se tice ulaznih linija. :rocket:
Eh, lepote 98 godine, veza iz prve od 00-24... (D)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari