filipp
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.03.2003
- Poena
- 619
Posle potpisivanja ugovora sa Sezamom(u februaru) i slanja e-mail-a na jos nekoliko adresa provajdera za proveru tehnickih mogucnosti, videh da necu skoro dobiti aDSL, iako svi tvrde imate mogucnosti, ali telekom...
Medjutim, ptt.yu provajder mi je odgovorio
''Obavestavamo Vas da je Telekom izvsio prosirenje ADSL kapaciteta i da su sada ispunjeni svi neophodni preduslovi za prikljucenje.
Ukoliko ste zainteresovani za koriscenje usluge ADSL-a kod PTT Net-a, ugovor mozete zakljuciti u sledecim Postama'' itd.
Kada sam ih pozvao rekose mi da od potpisivanja ugovora sa njima do dobijanja aDSL-a ce proci max 15 dana, i oni to garantuju, jel kako kazu imaju poseban status kod telekoma 😀
Ima lli ko iskustva sa ovim provajderom, tj. da li je ovo za 15 dana tacno?
poz.
Medjutim, ptt.yu provajder mi je odgovorio
''Obavestavamo Vas da je Telekom izvsio prosirenje ADSL kapaciteta i da su sada ispunjeni svi neophodni preduslovi za prikljucenje.
Ukoliko ste zainteresovani za koriscenje usluge ADSL-a kod PTT Net-a, ugovor mozete zakljuciti u sledecim Postama'' itd.
Kada sam ih pozvao rekose mi da od potpisivanja ugovora sa njima do dobijanja aDSL-a ce proci max 15 dana, i oni to garantuju, jel kako kazu imaju poseban status kod telekoma 😀
Ima lli ko iskustva sa ovim provajderom, tj. da li je ovo za 15 dana tacno?
poz.