Slayer je napisao(la):![]()
![]()
Skinuo sam danas, tj oko 11:00 h windows 2000 service pack od 129 mb, prosenom brzinom od 58 kb/Sec![]()
![]()
What the hell is going on??? :mrgreen: cheers
driver je napisao(la):Da li si mozda provalio da je to nespakovan fajl ?
Shta mislish da ce PTT tek tako da se za*ebe![]()
driver je napisao(la):Da li si mozda provalio da je to nespakovan fajl ?
Shta mislish da ce PTT tek tako da se za*ebe
Meni je na fastsurfu koji ide do 765kbit, ishlo 300Kb/s![]()
JPF je napisao(la):...
Pa šta i ako nije spakovan? Kod kablovskih modema nema kompresije/dekompresije između tebe i provajdera.
BTW, u pitanju je DivX pa me baš interesuje kako bi mogli još da ga kompresuju. :mrgreen:
][V][ATRIX™ je napisao(la):kad ce prokleti IKOM da uvodi cable net? :twisted:
Ja ga koristim od septembra. A da prži, prži. Samo moežeš da ga doziraš (čitaj uzmeš najjeftiniji paket) .To je bolje od zaleđivanja na Veratu. Radi bez ispada 128kbs. Ko može da podnese više temperature neka uzme ako mu se ponudi. Što se kvaliteta tiče tu nema primedbi.][V][ATRIX™ je napisao(la):kad ce prokleti IKOM da uvodi cable net? :twisted:
Davitelj je napisao(la):meni vec 3 dana download varira od 70-85kb/sec
C:\WINDOWS>ping europe.battle.net[G]H1ghLANdeR je napisao(la):gagast,jel mozes da mi pingujesh jednu adresu?
u pitanju je europe.battle.net
hvala unapred.
][V][ATRIX™ je napisao(la):Ne znaci to nista.. Npr. i meni sa GPRS-om ping niti tracert uopste ne radi.. Ne znam zasto.. Uvek kaze timed out. Ali te sajtove inace bez problema otvara..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari