Šta je novo?

Ptt i SMIN

Bad MF

Čuven
Učlanjen(a)
26.02.2002
Poena
649
Ima li ptt smin? Bas sam trazio i nasao sam za skoro sve provajdere, medjutim ptt izgleda da nema?

Pozdrav

prvo: sta ce Vam bas ptt-ov ?? kad ima toliko drugih ?

drugo: ptt nece uvesti SMIN.

bluestar je napisao(la):

Svako ima svoje razloge. Ja sam u bg-u, ali ne mogu da se konektujem na 3xxxxxx telefone, a ptt samo takve ima, dok na smin telefone mogu da se konektujem, pa bi mi smin dobro dosao...

Po cemu znas da ptt nece uvesti smin?

Pa, zasto bi PTT uvodio pristup preko SMIN-a kada imaju pristupne linije u svakom selu u Srbiji ?

Bad MF je napisao(la):
...

Svako ima svoje razloge. Ja sam u bg-u, ali ne mogu da se konektujem na 3xxxxxx telefone, a ptt samo takve ima, dok na smin telefone mogu da se konektujem, pa bi mi smin dobro dosao...

Po cemu znas da ptt nece uvesti smin?

Pa predji na drugog provajdera, ako je moguce. Ionako je PTT u poslednje vreme los...

He, he, pa i jesam na "drugom" provajderu jos od '97. - Eunetu. Na ptt-u nikad nisam ni bio (jer nikad nisam ni mogao da se konektujem:)), ali bi mi odgovarao jer imam povoljniju cenu.

Bad MF je napisao(la):
He, he, pa i jesam na "drugom" provajderu jos od '97. - Eunetu. Na ptt-u nikad nisam ni bio (jer nikad nisam ni mogao da se konektujem:)), ali bi mi odgovarao jer imam povoljniju cenu.

De ces jeftinije od Verat-a :) Ima i SMIN.

delimir je napisao(la):
De ces jeftinije od Verat-a :) Ima i SMIN.

Sezam flat x 3 meseca izađe ipak jeftiniji :)

bluestar je napisao(la):

drugo: Zasto tako mislis? Ja moram da placam onu drugu zonu jer zovem u Bor, a iz Majdanpeka (iako smo na istom pozivnom broju - 030). Zasto bih placao 60din sat kada bih mogao 5?

bluestar je napisao(la):

U mom gradu ptt ima najbolji protok.

morbius je napisao(la):
...

U mom gradu ptt ima najbolji protok.

A koji je tvoj grad?

Sto se SMIN-a tice to je opasna fora. Pogotovo za mesta koja NISU Beograd (kao sto je na primer Valjevo). Pre svega moze da biras provajdera sad (na primer kod mene u VA imaju samo PTT i Verat, odnosno samo oni imaju pristupne linije). SMIN koristim zato sto se u "lokalu" na Verat kacim na 33.600, a preko SMINa je vec totalno drugacija prica....

Stvarno ne znam sta ce Ptt SMIN, kod ovoliko provajdera (ja sam molio boga bar dve godine da se desi nesto poput SMINa i flat-ratea kako bi samo prestao da dajem pare PTT-u, koji je uzgred "nocom" bio ocajan)..

zna li se da li kod smin-a ima veze ono jeftiniji i skluplji impulsi (od 3-5 i posle 9)

Nazad
Vrh Dno