Šta je novo?

PTT dupliranje vremena

gfg

Čuven
Učlanjen(a)
10.09.2002
Poena
604
Nazalost, PTT od skoro sankcionise (blokira nalog) svaki pokusaj overklokovanja internet sati. FX

Ko koristi onaj programcic za automatsko dupliranje/tripliranje sati trebao bi da prestane dok ne vidimo kako se nalozi vracaju nazad.

---------------------------------
* Monopoliste medj' gliste *

?? Koji programcic?? Da tako nesto postoji i radi niko ne bih korisio ostale provajdere :p

Nalozi se vraćaju nazad tako što pozoveš Help Desk PTTNet i objasniš se sa njima.

ili se molis da te neizvale prilikom dupliranja sto je veoma moguce kakvi su kad su dozvolili dupliranje vremena
pozdrav

Pa ko bi placao net sate kod drugih provajdera kada je imao dzabaka na PTT-u??

Ta rupa postoji oko dve godine. Ne mogu da verujem da su tek sada ukapirali.. kakvi ****** :)

Kada kupis kupon od npr 50 sati (idealno) ulogujes se na nekoliko IE prozora, ukucas broj na kartici, startujes onaj program i on ti automatski u isto vreme pritisne dugmice na svim aktivnim prozorima. Platis 50 sati a dobijes 150 ili 200. Ima li povoljnije negde? :)

Ma Deki smari....on ne placa NET ctp;

;-)

postoji,.....Tehnikom, pa još kad ti u firmi uplate internet (za firmu, flatrate).....:D :D :D

Kako se zove i gde moze da se skine taj programcic?

gfg je napisao(la):
Nazalost, PTT od skoro sankcionise (blokira nalog) svaki pokusaj overklokovanja internet sati. FX

Ko koristi onaj programcic za automatsko dupliranje/tripliranje sati trebao bi da prestane dok ne vidimo kako se nalozi vracaju nazad.

---------------------------------
* Monopoliste medj' gliste *

Nisam znao da tako nesto postoji, kad je to provaljeno?
Gdje ima da se skine taj programcic, bas me zanima da vidim to.

Re: Nije nikakav program u pitanju !

zormanic je napisao(la):
PLATIS 20 KORISTIS 80, MALO LI JE ?
Ma to je sasvim OK. Ali mislim da je mnogo veca draz sto imas na umu da si *****ao PTT tj. Telekom. Uhhhh....

pa ok ono i ja imam free tehnicom i jos imam cable kod memodate koji neplacam :):):), ali takodje i skoro da neradi
pozdrav

Vratili su mi nalog danas.
"Neeeemam pojma, ne znam kako se to dogodilo", rekoh ja onoj curici.

Posto mi taj nalog treba, to mi je glavna email adresa, ja do daljnjeg obustavljam overklokovanje. :(

Moramo da vidimo kako im provera funkcionise. Sigurno ide automatski uz pomoc nekog programa. Nisu ludi da rucno proveravaju toliku bazu podataka. E, ako program gleda da li je u isto vreme izvrsena vise puta uplata onda moramo nekako napraviti vremensku razliku u uplatama.

A sto se tice programa.. Ako Benchmark bude hteo da ga stavi na svoj server rado cu ga poslati. ;)
U svakom slucaju on sada nije od neke koristi, medjutim ako uspemo da izbegnemo tu njihovu proveru, imam osecaj da ce program doziveti novu verziju.

--------/-------------/--------------/-----------
Malecka.. (na..na..nanana..na)
Quake mi secka... (na..na..nanana..na)

PJ je napisao(la):
Ma Deki smari....on ne placa NET ctp;

;-)
vidi ti njega - on bi da jos placam i net :) poslacu ti nesto na pm jer to obicnim smrtnicima nije od pomoci :( tebi moze i da koristi ponekad

E prosli su dani besplatnog vremena.Ja nisam koristio nikakav program ali sam zato obezbedio sebe prilikom unosa jednog kupona od 10sati.Posle kliktanja na opciju posalji skor sati je bio ni manje ni vise nego 150.:)

vau ala si se obezbedio pa ja toliko potrosim za 2 nedelje mozda 3:):)
i koliko ti je to trajalo?
pozdrav

150 sati? Pih..
Ja takodje stucem to za dva dana.
type;

Veoma mi se svidjaju ovi likovi koji mogu da za 2 dana potrose 80-150 sati...Gde to? Na kojoj planeti?

Razmisljajte malo sta pricate... FX

gfg je napisao(la):
150 sati? Pih..
Ja takodje stucem to za dva dana.
type;
[/QUOTE

Zanci , tvoj zivotni moto je ima se moze , leto na ibizi , ribice loze se.`............

delimir je napisao(la):
Veoma mi se svidjaju ovi likovi koji mogu da za 2 dana potrose 80-150 sati...Gde to? Na kojoj planeti?

Razmisljajte malo sta pricate... FX

Hm, nije rekao koliko telefonskih linija koristi :D
Ako se ne varam Drenik obracunava 2x po kanalu ISDNa sto znaci da ja mogu da potrosim 96h neta za 2 dana! ;-)

gfg, uozbilji se malo. To sto radis se zove SPAM i verujem da to znas :qliranje:

IronSERB je napisao(la):
vau ala si se obezbedio pa ja toliko potrosim za 2 nedelje mozda 3:):)
i koliko ti je to trajalo?
pozdrav

Pa trajalo je mesec i kusur dana.Posle toga je doslo novo kuckanje i sve tako dok ovi nisu ukapirali:)

Nazad
Vrh Dno