Šta je novo?

Ptt Adsl?

mislim da ce telekom pre povecati brzine nego spustiti cene, pogledajte hrvate...
http://www.t-com.hr/privatni/kzona/cjenici/int_adsl.asp

mislim da im se cene nisu drasticno promenile, u pocetku su imali brzine kao i mi, onda nesto vise, a sad 1,2,3 mbits. Dobro nemaju oni TelekomSrbija™ ali ipak... :D

Poslednja izmena:
Chesi imaju 2mbit/256kbit za 25e mesecno, flat

E prica nema veze sa Ptt-om, ja se taman ponadam da je neko dobio informaciju o pojeftinjenju kad ovi zatrpavaju topic irelevantnim stvarima.

Ljudi uskoro ce 1. Decembar, kad ce vise to pojeftinjenje ADSL-a??? :wall:

verovatno ga nece ni biti !
ja se prijavio na telekom-adsl, pa da vidimo sta kaze ovaj olos sa ptt narednih 20-30 dana !
ne bude li pojeftinjenja, odo ja na telekom !

A sta moze da se prijavi preko neta, ili mora da se ode tamo.......

malo je offtopic al da pitam, potpisao sam ugovor u posti u novom sadu u utorak, nista mi nisu rekli kad ce biti realizovan prikljucak, samo su mi trazili broj telefona, jel zna neko koliko im treba da realizuju prikljucak i da dobijem sve potrebno za konekciju??

malo je offtopic al da pitam, potpisao sam ugovor u posti u novom sadu u utorak, nista mi nisu rekli kad ce biti realizovan prikljucak, samo su mi trazili broj telefona, jel zna neko koliko im treba da realizuju prikljucak i da dobijem sve potrebno za konekciju??

Priključenje radi Telekom, tako da će te oni zvati da ti jave kada te priključe, verovatno za par dana. A onda ćeš doći kod mene po modem :)

Ovo vec postaje zabrinjavajuce :(
Od pre dva dana meni je brzina ekvivalentna losem dial-upu. Sinoc je proradilo od 20 do 24 normalno (tada sam ugasio masinu), evo vratih se sada iz skole, i imam sta da vidim. Opet neke brojke manje od 3,5 :(. Wtf is going on?

Takodje ovih dana imam problem sa netom, jos pre tri dana provalim da to ne sljaka kako treba ali ne reagujem. Medjutim juce mi pukne film, odem na "bandwidth test" i izmeri mi smesnih ~170 kbps, sad je situacija kao bolja 211kbps, ali ni to nije kao sto je bilo. I sad sta ti njima da radis? Da zovem onu nazovi podrsku koji ni nemaju pojma sta je adsl, a kamo li zasto ne radi kako treba? Samo gubim zivce bez veze kad bi mi ionako rekla da je problem kod mene, a tad bi mi puko film.

Meni je isto katastrofa, nemojte da vredjate dial-up, juce nisam primetio. ali evo danas ne mogu da otvorim stranicu po minut, strasno!!!!!!!

Sad mi tek nista nije jasno, surf mi ocajan, i ja reko ajde da vidim kako ce da skida i pustim limewire kad ono pici ko blesavo 23-25 kb/s, nemam pojma u cemu je problem, mislio sam da je u kompu pa sam zakacio drugi komp ali surf nije bio nista bolji...........

Bash sam se pitao da li je ovo samo kod mene...

PTT adsl zadnja dva dana shljaka izludjujuce ochajno
Upravo su me potsetili kako izgleda surfovati modemom, mada, ponekad i modem uchitava brze :wall:

Kad ce konachno biti normalnog Net-a u Srbiji, a ne kupovine machke u dzaku i molish se da sve radi samo od sebe, kad vec sve druge zabole... :wall:

U NSu izgleda nema problema...

Cini se da je bolja situacija, mada kao da je za nijansu sporiji nego obicno, ko zna sta se zbivalo...
'Ajd Boze pomozi...

Imam cudan problem zadnjih 10 dana. Ne radi mi upload uopste. Download radi extra. Nemogu da saljem postu, nemogu da kucam velike tekstove na forumu... u cemu je problem???

Evo meni ponovo radi katastrofa, oni su stvarno kompletni *****i..........

Evo izmerio sam sada download iznosi 42 kbps, zasta ja dajem pare cccc..........prijavio sam se kod telekoma tako da ce biti cao ptt, muka mi je vise od njih i od njihovih izgovora onih nadrkanih "strucnjaka i inzinjera"............."nije to do nas meni pokazuje ovde da vi imate odlicnu konekciju"..................

Evo ljudi, jedem se od muke!
Uplacen 256k adsl a downloadujem brzinom 1.2k!!!!!!!!!!
Pa, **** ***** **** njihovu!!
Modem je brzi od ovoga shto oni "nazivaju" adsl uslugom... *****i...
:wall: :wall: :wall:

btw. zashto je rech idijot cenzurisana? :D

Poslednja izmena:
Imao sam i ja tih problema da mi kad krenem nesto da skidam protok ekstra brzo spadne na 1kB, pomogla je reinstalacija OS-a (prvo sam pokusao da promenim MTU size, ali to nije pomoglo)

Јел зна неко зашто ми уопште не ради аплоуд?

kako mislis uopste, kizo?

Imao sam i ja tih problema da mi kad krenem nesto da skidam protok ekstra brzo spadne na 1kB, pomogla je reinstalacija OS-a (prvo sam pokusao da promenim MTU size, ali to nije pomoglo)
Kod meni nije rec o OS-u, niti je do modema, niti do mog racunara. Isprobao sam tri modema,zamenio modem u trigonu, probao na drugom kompu koji sam od drugara doneo kod mene, nosi moj modem kod drugara i radi normalno i ovi I D I O T I iz ptt-a kazu nije do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vrh Dno