Šta je novo?

Ptt Adsl?

Evo malopre sam zvao ptt-ovu podrsku i javila mi se neka izdrkana devojka koju je mrzeo da prica, rekla je da njoj pokazuje da je sa mojom konekcijom sve ok, ali da mogu da posaljem mail sa spidometrom koji sam ja btw poslao jos pre dve nedelje. Stvarno su *****i i krajnje su ne ljubazni!!!!!

da to je ptt, kao i sve ostale drzavne firme !
zovi ih opet, nek se nervira kokoska !
treba nju neko da "nagazi" pa ce biti ljubazna :)

Poslednja izmena:
Ja sam definitivno zazalio sto sam sa neobeeja presao na ptt. Tamo sam imao 256 i placao 1500din, ovde imam 512 i placam 1500din ali za nekih u proseku izmedju 10-40KB/s. Jednom u 5 dana mi izvuce 55KB/s.

ja sam imao 512 i nisam imao tih problema, tj u proseku mi je bilo 45-55kb/s, vidi ti da li si sve podesio kako treba !
procitaj od pocetka sa ove teme i trebalo bi da resis sve
sada imam 256 i prosecan dl mi je 22-25kb/s
meni smeta samo cena od 1700

ja sam imao 512 i nisam imao tih problema, tj u proseku mi je bilo 45-55kb/s, vidi ti da li si sve podesio kako treba !
procitaj od pocetka sa ove teme i trebalo bi da resis sve
sada imam 256 i prosecan dl mi je 22-25kb/s
meni smeta samo cena od 1700

Jel pise nesto oko podesavanja? Da ne bi bezveze prevcao 20strana. Jesi ti nesto podesavao da bi uvek imao 45-55KB/s ?

E ljudi znate sta sam primetio...Kad god mi se konektuje na IP adresu koja pocinje sa 8 meni je konekcija katastrofa, a kada se konektuje na 200 i neku onda radi prilicno dobro. U cemu je caka ovde???:trust:

Poslednja izmena:
Caka je u prethodnih 20 strana diskusije ... Salu na stranu, poznato je da u 90-95% slucajeva konekcija na 89 ili 82 prefiksu ocajno radi (naravno ima i izuzetaka ali retkih), dok adrese iz opsega 212 i 213 prefiksa imaju vezu kakva vam treba ... Medjutim cinjenica je da su u prethodnih dve nedelje zaista imali velikih problema - zbog cega ne znam (svugde se pominju radovi od strane Telekoma), ali ponasanje njihove (ne)tehnicke podrske je skandalozno ...

Nesto ce morati da menjaju pod hitno ili ce pogubiti veliki broj korisnika ...

Caka je u prethodnih 20 strana diskusije ... Salu na stranu, poznato je da u 90-95% slucajeva konekcija na 89 ili 82 prefiksu ocajno radi (naravno ima i izuzetaka ali retkih), dok adrese iz opsega 212 i 213 prefiksa imaju vezu kakva vam treba ... Medjutim cinjenica je da su u prethodnih dve nedelje zaista imali velikih problema - zbog cega ne znam (svugde se pominju radovi od strane Telekoma), ali ponasanje njihove (ne)tehnicke podrske je skandalozno ...

Nesto ce morati da menjaju pod hitno ili ce pogubiti veliki broj korisnika ...

A kako da ja ubodem tu adresu 212 i 213? Stalno da se diskonektujem i ponovo konektujem ili sta? Meni se stalno kaci na 89 i radi zadovoljavajuce.

DA
Evo ja sam iz treceg pokusaja dobio 213 pre toga 89 radi kao da je 64kb

Sada sam bas pricao sa podrskom. Kazem da ip adresa nema veze sa time a sa tehnicke strane je sve ok...Mislim da im j.... malo sve po spisku. A neka (izmisljena) inzinjerka opet nije tu tj danas je uzela slobodan dan.
Rekla mi je da im posaljem grafikom ponasanja sa du metrom da oni vide kako to radi... Jel neko radio to dosad, mislim da li im je slao grafikom i da li je dobio bilo kakav odgovor? U stvari bolje je pitanje da li ste ikad dobili bilo kakav odgovor od podrske kada ste im slali e-mail?

Je l' patnja preci kod nekog drugog provajdera?

Ovo stoga sto ne mogu da biram, moram da se priklonim tom "carstvu", a posle cemo videti (naravno, ako ne budu radili kako treba).

Sada sam bas pricao sa podrskom. Kazem da ip adresa nema veze sa time a sa tehnicke strane je sve ok...Mislim da im j.... malo sve po spisku. A neka (izmisljena) inzinjerka opet nije tu tj danas je uzela slobodan dan.
Rekla mi je da im posaljem grafikom ponasanja sa du metrom da oni vide kako to radi... Jel neko radio to dosad, mislim da li im je slao grafikom i da li je dobio bilo kakav odgovor? U stvari bolje je pitanje da li ste ikad dobili bilo kakav odgovor od podrske kada ste im slali e-mail?
Ja sam im do sada dva puta skon i nista od odgovora, danas sam zvao podrsku i ljubazna devojka (za divno cudo) mi je rekla da sad ide kod "inzinjera" da prijavi kvar.

ja sam redovno na 89.... i na speed testu je 25-27/6.5 kb/s
kada sam na 2.... ne vidim razliku!
na muli mi takodje skida isto i sa jedne i sa druge !
nerviraju me povremena iskakanja koja se u poslednje vreme redovno desavaju kasno uvece ili rano ujutro

(256 paket)
ja sam redovno na 89.... i na speed testu je 25-27/6.5 kb/s
kada sam na 2.... ne vidim razliku!
na muli mi takodje skida isto i sa jedne i sa druge !
nerviraju me povremena iskakanja koja se u poslednje vreme redovno desavaju kasno uvece ili rano ujutro

smeta mi ceeena od 1700din
sad im saljem e-mail da cu raskinuti ugovor ukoliko ne spuste cenu!
pozivam sve vas da uradite isto
imalo efekta ili ne, sta nas kosta !

[email protected]
[email protected]

Poslednja izmena:
Ja sam prvo mislio da je 82.x.x.x i 89.x.x.x ali na kraju je ispalo da je samo 89.x.x.x problematicna, kad god se nakacim na ovu adresu net ide ocajno (beocity mi meri oko 140kbps umesto standardnih 420-440 kbps), resenje je ponovno konektovanje, dokle god ne ubodem neku od "dobrih" adresa, obicno uspem da ubodem neku od 82,212 i 213 iz 6-7 pokusaja.

Jel pomazu nesto od onih komandi
cmd.exe pa:
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renew

meni zameni ali da li je to zato sto sam se diskonektovao ili zato sto sam kucao. Mada treba bar jedno 4-8x da se diskonetkujem dok ne dobijem drugu :wall:

E danas sam uspeo da dobijem telefonom korisnicki servis i iznerviram se njihovim odgovorom.Nemaju struje :wall: :wall: :wall: :crash: :crash: :crash: .Da li je to normalno ,da li su oni culi za UPS ,akumulatore ,agregate i sl. Ovi kao da se trude da se rese korisnika.
P.S. Ako vam sporo radi ADSL razmislite pre nego se diskonektujete jel posle mozda nece raditi nikako :wall:

ti si ih bar dobio :) ja pokusavam i ne uspeva mi :mad:

Meni od jutros ne radi adsl nikako?? blok 70. jos neko sa slicnim problemom?

zap
neradi ni ptt cable jutros od 8
izgleda da "majstori sredjuju problem" :(

evo tek sad sam dobio ADSL. izgleda da treba razmisljati o drugim provajderima :D

I meni su dali odgovor da "zgrada u kojoj je internet" nema struje. :mad:

Ja nisam ni mesec dana na PTT-u a ovoliko problema nisam imao na VERAT-u za celu godinu, ma ni deseti deo... isto pizdim kao i ostali ovde.
Prosto se kajem sto sam raskinuo ugovor sa starim provajderom (razlog je bio duze odsustvo pa da ne placam dzabe).

Sta je tu je... dajem im rok jos dva meseca a onda idem na "drugo" mesto!!!

E je*i ga, sad se osecam bash bezveze posto sam neke od vas mozda i ja "navukao" na PTT... :(

I ja sam juce ujutru imao prekid od nekih 2-3 sata (ne znam tacno koliko, posto mi se router zaglupio i cim sam ga iskljucio/ukljucio sve je bilo OK), al' ih izgleda imam mnogo redje od nekih od vas...

Ping statistics for 67.18.200.99:
Packets: Sent = 1000, Received = 1000, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 193ms, Maximum = 3527ms, Average = 261ms

E je*i ga, sad se osecam bash bezveze posto sam neke od vas mozda i ja "navukao" na PTT... :(

I ja sam juce ujutru imao prekid od nekih 2-3 sata (ne znam tacno koliko, posto mi se router zaglupio i cim sam ga iskljucio/ukljucio sve je bilo OK), al' ih izgleda imam mnogo redje od nekih od vas...

Hehehe... nisi ti kriv covece... evo ja ti oprastam!!!
Nadam se da ti je lakse?

Mislim da je "nesrecna" okolnost da Telekom sada radi svoj ADSL pa bivsu sestrinsku firmu i ne tangira mnogo. Takodje njima je tako kako je.
Oni nemaju svoj link nezavisno od Telekomovog (bar koliko ja znam) tako da snose sve posledice Telekomovog cackanja.
Na to verovatno nisu mogli da uticu ali na korisnicki servis svakako jesu. To moze biti dovoljan razlog za raskid ugovora u neki slucajevima.

Delijo cist si ko suza.... cheers

Poslednja izmena:
E je*i ga, sad se osecam bash bezveze posto sam neke od vas mozda i ja "navukao" na PTT...
E delija, delija... KAko si samo mogao to da nam uradis :zgran: !? Ti si kriv, ti si nam sugerisao dok si/smo bio/bili na neobee-ju...
Salim se naravno. ***, *****ali smo se.:lupko:
:) :) :) :wave:

ja sam danas kolko tolko zadovoljan.

Evo upravo preko itunes-a pokusavam slusati stanicu na 128kbps i sipak ...malo malo pa kesira.
Ranije sam bez problema to radio... 'bem ti PTT

Ima li neko ko je batalio Ptt? Interesuje me koliko cu dugo imati net od podnosenja zahteva za raskid ugovora?

Ja se samo povremeno javljam da vam kazem da i dalje radi bez zastoja, mada je pre dva dana veza pucala 2 puta. Osim toga...download in progress :d.
Cena je i dalje ista, to je novo :).

I ja definitivno idem sa ptt-a, u toku nedelje podnecu zahtev za raskid ugovora.

Vrh Dno