Šta je novo?

Ptt Adsl?

Kako vi uplacujete racun za ptt adsl?
Meni ovo je prvi racun, i stigao mi je od njih neka stampana uplatnica (slicna onoj sto dolazi za fiksni telefon) i idem sa njom u posti, kad tamo kazu mi da nemaju ugovor sa njima i moram da prepisem sve na jednu drugu standardnu uplatnicu. Ja ih pitam kako je to moguce jer je to njihova firma i kako PTT nema ugovor sa PTT-om, a oni mi odgovorili da tako treba....:wall:

Jok, meni i dalje stizu obicni racuni. I dalje ih placam u bilo kojoj posti :) .

Ma i njemu je stiglo isto to... :)

Placas u banci / posti kao i bilo koji drugi racun. Tu uplatnicu (ako je potrebna - negde je traze ???) treba salterusa da ti popuni, a ne ti :-/

Ma ima nekih manjih pošti kod kojih nije u sistemu ubačena opcija za plaćanje ADSL računa PTTa, mislim da su pominjali konto 20 ili tako nešto, u svakoj većoj pošti bi trebalo da ima, a ko što rekoše možeš i u banci ili da sam popuniš opštu uplatnicu.

Ahaaa, izvinjavam se :) .

Nisam imao taj problem, cak ni u onim malim postama po fakultetima ili marketima. Racun, pare, udjes, izadjes, gotovo :d .

Ljudi, jeste imali sada neko usporenje u konekciji? Tu oko 00h. Meni je jako sporo sljakalo oko par Kb/s :S

Cackaju nesto vec danima!

Kad bi neko od njihovih zvanicnika rekao sta to tacno spremaju...

Jedna molba za PTT ADSL usere...

Da li mozete da otovrite www.avrfreaks.net i potom da probate neki interni link, FORUM po mogucnosti. Ja pristupim home stranici ali dalje ne mogu, pritisnem FORUM i sva tri browsera (IE7,FF6 i O9.5) napisu da cekaju na www.avrfreaks.net i posle izbace da ne mogu da otvore stranicu.

Pitam ovo kako bih utvrdio da li je problem da PTT-a posto moj drug na SBB moze da browsuje ceo sajt bez ikakvih problem.

Poslednja izmena:
Znaci neverovatno... svi mogu da pristupe ovom sajtu osim mene. :S:

EDIT:

Znaci LOL!

Palo mi na pamet da pogledam svoj ruter... kada sam dodao u port forwarding UDP i TCP ceo spektat portova za moju LAN IP nekim cudom sajt mi proradio.

Ovo je prvi put da vidim da za neke sajtove treba uraditi port forward. :smash:

Poslednja izmena:
PTT je katastrofalan posebno na kanarevom brdu.. 10minuta ima 2 nema ...

offtopic.. ja sam nekad koristio avr ali bolje predji na arm tipa lpc2148... mozda ti njihove stranice i ucita

Jel moguće da od 2008. nije bilo problema sa PTT-ovim adsl-om? :)

Pitam zato što se razmišljam da pređem sa Beotel-a na ptt...

Poslednja izmena:
6Tb kasnije :) potvrdjujem da sve radi kao sat :)
BTW, od sinoc mi je dupliran protok, ali nisam siguran da li je po planu ili je neko testiranje u pitanju...

To je onda baš lepo. A jel ste upućeni sa onim velikim latencijama iz druge teme, jel to rešeno prošle godine?

Poslednja izmena:
Imam pitanje za sve korisnike PTT ADSL-a. Korisnik sam vise od 2 godine i zeleo bih da promenim modem, posto je ovaj koji sam dobio od njih i koji trenutno koristim zastareo. Interesuje me kakva je procedura sa svim tim i da li to moze da se odradi preko telefona, posto mi se ne putuje u Novi Sad jer mi nije bas blizu...

da bi dobio wireless ruter, moraces da im platis ~2000din, uz to da ostaje u njihovom vlasnistvu,
tako da ti se vise isplati da kupis negde sa strane...

Jel ima neko problema sa Ptt ADSL? Iako mi na ruteru pise 4096/512, brzina kao da mi je capovana na 2 Mbit (UL je kolko tolko OK). Probao sam neki torrent da skidam, kao i nVidia drivere, i maksimum sto bude je 205kB/s. Usput, ping preko speed testa servera u BGD mi je uzasan, dok recimo server zaduzen za Banja Luku radi bolje (ali opet brzina je niska).

Poslednja izmena:
Kanda su promenili softver :)
Ranije kad zakasnis sa placanjem nema iskljucenja odmah prvog, a sad odmah "makaze" :)

Cisto sumnjam da je to problem... sve je redovno placeno pre 15og...

Sad sam kontaktirao call centar od ptt-a, pitao ih jel ima nekih problema, treba da imam 4Mbit protok a meni je izmereni 2Mbit. Kazu mi imam 2Mbit i sve je u redu, ja pomenem povecanje, oni kazu telekom je poveco max. brzinu na portovima a ja preko njih dobijam net i da oni jos nisu doneli odluku koji paketi ce biti povecani. Na ruteru mi pise 4Mbit ali oni su zavrnuli na 2, tj manje od 2. Kao tokom meseca ce biti povecanje tj. donece odluku koji ce paketi biti povecani... Znaci ne verujem, fail samo tako, ako mi jos lupe ekstra da platim sto sam imao 10ak dana 4Mbit, prelazim na drugog provajdera.

Poslednja izmena:
Moja post nije bio odgovor na tvoj :)

Do juce mi je radilo normalno - 4Mbit.
Danas cu da uplatim posle posla (ako se setim :D) pa cu izvestiti kad me ukljuce :)

i ja primetio malopre da nesto ne radi kako treba, i odmah ih zvao.
rekose mi da ce za 2-3 dana biti sve kako treba, tj. da ce vratiti na 4 Mbita (posto imam 2)

Jos jedan korisnik PTT-a ... kada je krenula prica o povecanju brzine kod Telekoma, isto se desilo i meni ... a onda pre neki dan volsebno brzina smanjena na stari paket - iako kao i kod vecine ljudi ovde ... Na modemu pise povecana brzina, ali realno neko limitira down ... Up izgleda da nije pogodjen time ...

Ma, super je PTT, zasad!!! Ja sam na 1Mb/128Kb paketu vise od godinu i po dana, i samo su mi jednom iskljuchili Net, i to u februaru proshle godine, zbog neplacenog OKTOBARSKOG rachuna iz 2009-e!!! LM, i tad su mi, posle telefonskog razgovora, uz moje obecanje da cu uplatiti istog dana, pustili Net (iako sam ja rachun platio tek 4-5 dana kasnije)!!!

Sto se mene tiche, samo pozitivna iskustva... Eh, da, trenutno mi je DL 1,5Mb/s, dok je UL 256Kb/s, s tim sto na njihovom sajtu jos nema nikakvih obavestenja o svemu tome... Znajuci ih, ubedjen sam da povecanja cena NECE biti...

Ne mogu da verujem. Prvo kao povecanje a sada se razmisljaju kojim ce paketima u opste dodeliti povecanja. Ja jos aktivirao preostale poena za rs.com pa da poskidam sada na brzoj brzini i juce i danas kada bacim pogled nije mi jasno sta se desava, kontam da je bas pukao rapid kada nisu u stanju 4Mbit premium userima da isporuce u svaka doba a kamoli userima sa mnogo vecim protocima. Kada ono :mad:

Poslednja izmena:
Koliko vidim unc(r)appovali su brzinu, sad je ide kolko treba. Nije bilo dugo ali dovoljno da se odlucim da uvedem SBB...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno