Kod mene net ne radi celo vece. To je postalo bas ucestalo. Svako vece imam prekide. Ni malo mi nece biti žao da ih se otarasim. Posalji im mejl i trazi wifi ruter. Meni tako poslali
Ja sam dobio nov u kutiji, neotpakovan,nekoriscen.
Hvala na informaciji. Danas zamenjen stari za novog "lokalnog sobnog patriotu wifi" tplink 845w
Da li mozes da udjes u u modem pomocu adrese 192.168.1.1
Da! Ostavili su default user/pass za TP-LINK rutere admin/admin
Kojim putem ulazis u podesavanja rutera? Wifi-jom ili lan-om? Neki ruteri mogu samo preko lan kabla da otvore podešavanja.
A kladim se da će nam računi za jun biti uvećani iako bi povećanje cena trebalo da nas zahvati od 1. jula bez obzira što su povećali brzine. Po zakonu moraju da nas obaveste najmanje mesec dana pre stupanja na snagu novog cenovnika. Oni su nam poslali obaveštenje krajem maja.
Stigo uvecan racun iako sam ih pismeno e-mail om obavestio da ne pristajem na promenu cene
Sutra idem da vratim opremu i raskinem ugovor
Bas bih voleo da me tuze,da ih razvalim na sudu
Pogledajte prilog 174838
Vezan sam ugovorom,a brzine mi nisu bitne,ionako me smorio net,sluzi mi vecinom za CS-satelitska je zakon
Kad sam sklapao ugovor,bili su ubedljivo najpovoljniji- ugovor 2god. 6 mes. gratis a posle 1020 din.
Sad im kao malo,pa bi na kvarno da povecaju cenu
Javili se-greska kazu,vratice mi na iducem racunu staru cenu
A kako stojiš sa ping-om, da li tu imaš drastičnih variranja? Meni npr. bude 35 pa onda za nekoliko sati skoči na 500, a dešava se vrlo često da ide i na 800 što je katastrofa.Zavisi sta skidas kod mene generalno kad idu torrenti varira do 50 KB. A i sam paket kaze da je brzina do 5 mbps tako da banda moze da radi sta hoce. A tako je kod svih provajdera.
Ma pingovao sam samo ove lokalne servere u Bg-u. Znam da kad pingujem server iz neke udaljenje zemlje da ping raste. Varira i kad skidam sa raznih servera i pri torrent-u. Bude i preko 500kB a bude i 5kB.Nisam merio ping skoro, ali je bio ok zavisi i koji server pingujes, ali tolikih umanjenja brzine nema. Najmerodavnije ti je da meris brzinu sa downloadom nekog fajla np torrent ili sa negog jakog servera. Speedtest moze da zeza.
Može da se desi iako jako retko ovo što je tebe snašlo. Iako si sve kablove izvuko iz utičnice, ako je kabl od tel. linije ostao blizu utičnice, da je elekrični luk preskočio to malo rastojanje i spržio ti ruter. I budi gotovo 100% siguran da nisi izvukao kabl od kompa iz utičnice da bi stradao i komp!Veceras kod mene bila oluja i gle cuda grom mi zapalio ruter. Ono sto mi nije jasno kako se to desilo kad sam pre grmljavine iskljucio komp i ruter iz uticnice a kabal od linije izvadio iz uticnice u zidu.
Sad kad sam probao da upalim ruter ne javlja se. Malo ga promuckami iz njega pocese ispadati crni delici garezi. Napusti me posle skoro 4 godine rada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari