Šta je novo?

PTT ADSL - iskustva....

• Začetnik teme Začetnik teme eraser
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

eraser

Čuven
Učlanjen(a)
30.12.2003
Poena
630
Video sam thread slicnog naslova,ali se u njemu na 6 strana govori o testiranju ADSL2. Pitanje za vas je: Da li neko koristi ADSL preko PTT-a, i sta mislite o cenama i kvalitetu usluga kod ovog provajdera???
< LINK >

Pozdrav

preporuka je zaobilaziti PTT u sledecih par meseci...

Po meni dva najbolja ADSL ISP su Beotel i EUNet, a PTT zaobilazi u sirokom luku. Uradi src pa ces videti pohvale za adsl ISP-eve.

U dosta threadova se govorilo o raznim provajderima, ali o PTT se nije nista pisalo,pa sam zato postavio pitanje da mogu ljudi (i medju njima ja) da se informisu i o njima...

Za Beotel sam cuo dosta pohvala i 99% cu sa njima potpisati ugovor. Samo mi nije jasno jel jos uvek free setup...

ako si srcovao video si da ja koristim Beotel adsl i da ih uvek hvalim. Pozovi ih imas na www.beotel.net tel za info o adslu. O PTT adsl sam sazanao evo o tebe, ali videim da cak i PTTovi dail-up korisnicu su veoma nezadovaljni.

Koristim PTT-ov ADSL (256/64) od marta i ne vidim ni jedan razlog
zašto bih prešao kod drugog provajdera. Protok je odličan,
nema ograničenja, spustili su cenu. Sve u svemu - odlično!

sramota, sad je ovo jeftinije od kablovskog?

@Miroslav: o da 🙂
@tamo neko: setup je free - dobijes opremu, spojis sve za pet min i vozis 🙂

Firma u kojoj radim je imala Adsl kod Sezama 768/128.Super je sve radilo. Onda su se neki setili i presli smo kod Ptt kabla na 1Mb. E, to je strateska pogreska u izboru provajdera. I oni su kao Verat preprodali link jedno 3 x. 😡

Nazad
Vrh Dno