Šta je novo?

Psychonauts 2

EMF

Cenjen
Učlanjen(a)
14.02.2021
Poena
125
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 3600
Matična ploča
ASRock B550 Phantom Gaming 4
RAM
Kingston Fury 16GB Renegade DDR4 3600MHz
GPU
SAPPHIRE Radeon RX 6600 8GB GDDR6 PULSE
Storage
KINGSTON 1TB KC3000
PSU
FSP HYDRO PRO 500W
Kućište
Chieftec AS-01B-OP
Monitor
DELL SE2723DS
Izašla igra 25.08.2021. a niko ne spominje. Nastavak izuzetno zanimjivog i zaraznog prvog dela iz 2005-e.
Evo trejlera:

Ako je neko igrao neka baci utiske...

Odlicna je igra.
Nije idealna, ima zamerki (borba, previse cutscenes na pocetku), ali je svakako medju igrama godine.
Steta je sto pc verzija nema hdr podrsku, dosta igra bolje izgleda na XsX.

Da, zaista mi je cudno da nema HDR na PC-u. Verujem da bi ovakvoj igri dobro leglo.

Nema ni na ps4. Navodno nikada nije ni bila planirana podrska, vec su na kraju developmenta ubacili u series verziju.
Valjda ce naknadno dodati kroz neki patch i za pc.
Ja sam bio uveren da podrska ni ne postoji vec da se radi o auto HDR, ali je developer iz DF izjavio da se radi o nativnoj implementaciji.

Kao HDR izgleda u nekim igrama (na prvu TLOU 1 i RDR2) bolje da ga nema.

A ova igra deluje simpa (mislim čuo sam za orginal iz 2005, ali nisam igrao), jel' neki Ratchet & Clank fazon?

Ne, totalno je drugacije. Igra izgleda decije, ali obradjuje neke prilicno ozbiljne teme.
A i nekoliko puta tokom igranja sam morao da se zamislim da nisam mozda drogiran (bas ima natripovanih scena).
Na svakom koraku je ocigledno koliko ljubavi i duha je ulozeno u igru. Zbog toga i mogu da zanemarim mane.

Ne moras igrati keca pre ovoga, dovoljno je da pogledas summary pre igre ili (jos bolje) na yt.

prvi deo je remek delo tima šefera. jedna od najboljih igara koju sam ikad igrao.

nadam se da je bar upola dobra kao prvi deo. ovu smo igru čekali 16 godina. big up !

Za sada, mislim da je dosta dobro.

Ne secam se najbolje prvog dela, ali cini mi se da su uboli

Fuckin hell, ovo vec izaslo.

Yes, the only way you could get a Psychonauts 2 physical copy is if you had backed the game’s campaign on Fig, back in 2019. Double Fine has confirmed that “physical copies are being produced for our Fig backers but will not be available for wider retail.”

Nema ni na ps4. Navodno nikada nije ni bila planirana podrska, vec su na kraju developmenta ubacili u series verziju.
Valjda ce naknadno dodati kroz neki patch i za pc.
Ja sam bio uveren da podrska ni ne postoji vec da se radi o auto HDR, ali je developer iz DF izjavio da se radi o nativnoj implementaciji.
Jel samo za Se.X verziju ili i za Xbox One?

Jel mozda neko zna kako da pokrenem igru na tv? Probao sam tako sto sam stavio display bordered 1080p rez. ali ne ide. Slika je isecena i lose radi... A u opcijama nema da se izabere na koji display hocu da igram.

Jel mozda neko zna kako da pokrenem igru na tv? Probao sam tako sto sam stavio display bordered 1080p rez. ali ne ide. Slika je isecena i lose radi... A u opcijama nema da se izabere na koji display hocu da igram.
Posto se ne snalazis sa ovime, sto ne raskopcas ostale video kablove koji vode do monitora? Baci fotografiju kako to izgleda "iseceno" na TV-u? Ako ti se ne raskopcavaju kablovi trebalo bi da se igre po defaultu na onom display-u koji je obelezen kao main display u Settings -> Display podesavanjima(ako koristis Win 10).

Po pravilu, staviš u display igre na bilo koju window opciju (borderless ili običan window) i onda WIN taster+P i izabereš TV (dakle ne monitor, extended i duplicate, nego TV).
Ako ti je u fullscreen modu oda je "vezana" za main display a to je pretpostavljam monitor.

Baš je juče kupih za PS4. Nisam znao šta da igram poslednjih dva meseca, naišla kao kec na deset, još samo da nađem vremena za igru.
Prvi deo po nekoliko puta prelazio, na više platformi. Zaista je jedna od remek dela. Nadam se da su sa ovom održali kvalitet.

Fuckin hell, ovo vec izaslo.

Yes, the only way you could get a Psychonauts 2 physical copy is if you had backed the game’s campaign on Fig, back in 2019. Double Fine has confirmed that “physical copies are being produced for our Fig backers but will not be available for wider retail.”

Jel samo za Se.X verziju ili i za Xbox One?
Samo series verzija ima hdr.

Uf, peglao prvi deo davno, davno... Brutalna igra beše, samo neka ponove formulu.

Upravo završio, PS4 verzija. Predobra, prelepa, prepuna maštovitosti i raznolikosti, ispeglana i uglancana do perfekcije - kontrole, gameplay, glasovi i gluma, animacije, humor, ma sve... samo reči hvale. Za mene je prevazišla prvi deo. Svaka čast i kapa dole razvojnom timu.

Ja sam krenuo da opet obrnem prvi deo, pa se bacam na dvojku. Sad mi je još veći gušt, kada čujem da su je dobro osmislili, ispeglali i utegli.

Nazad
Vrh Dno