Šta je novo?

PSP? Gde?

Vlada_PA

Slavan
Učlanjen(a)
16.05.2005
Poena
309
Znaci Zanima me gde moze da se kupi PSP konzola, i koja ja cena sa i bez dodatnom memorijom od 1GB

????

Eurolink - PSP Giga Pack (1GB Memorystick) = 33000 Din. ! Sa 32Mb Memorystick = 25000 Din.

Poz 🙂

Poslednja izmena:
Ima ga 100 % u Hotspot-u (Beogradska ul.) pokazivala mi ga jedna fina riba pre pola sata,takodje imas ga u Merkatoru (Novi).Ovo sigurno nisu mesta u Gradu gde ces da ga nadjes najjeftinije,ali za razliku od mnogih imaju stvarno ono sto trazis.

ok znaci koliko bih me kostala psp gigapack?

i jel mogu samo da pustam originale na nju?

ne izgleda lose , poslao sam im email u vezi verzije psp-a koji prodaju i sada cekam odgovor

hvala za sajt

Ima i u Metrou, ma ima ga svuda, samo proveri za te verzije i cene...

@Vlada PA
U BigApple-u je ostala jos samo jedna 2.0 verzija (ostale su im 2.01) a obzirom da rade tek od ponedeljka, ako ne nadjes nigde u drugde u gradu- porani onda kod njh.Cena GigaPack-a ti je ako se ne varam oko 30.500din

nemoj da pricas da imaju jos jednu

pa kako da im javim da hocu ja da je uzmem da ostave za mene?

big apple
011/ 36 12 720

011/ 33 44 696

011/ 31 60 093

zvao sam ih ali neki covek sav besan se javio i kaze "halo sta ti treba" ja mu kazem "imate li psp na prodaju" a on kaze "zovi u ponedeljak"

mislim strasno su ljubazni 🙂

Poslednja izmena:
sta je PSP?

Vlada_PA je napisao(la):
zvao sam ih ali neki covek sav besan se javio i kaze "halo sta ti treba" ja mu kazem "imate li psp na prodaju" a on kaze "zovi u ponedeljak"
mislim strasno su ljubazni 🙂

He, dobio si Slaviju, tamo im je servis/prodaja a posto ne rade, javlja se taj neljubazni cika koji je cuvar.. Tacnije on je cale nekog od vlasnika pa si ga ti verovatno cimnuo iz dremeza te je on naglim skokom odrzao budnost🙂
Tebi treba Palmoticeva(20): tel. 3242522
Imas PM

bolje sacekaj da izadje iRiver koji se biti BOLJI od PSP-a ima znatno vecu rezoluciju...
800x4-- ne znam tacno, samo kazu da je dobar!!!!

a PSP u knjizari plato u knezu.

bolje sacekaj da izadje iRiver koji se biti BOLJI od PSP-a ima znatno vecu rezoluciju...
800x4-- ne znam tacno, samo kazu da je dobar!!!!

a PSP u knjizari plato u knezu.

Kakve veze ima Iriver sa PSP ??? BOLJI ???

Iriver je mp3 player, a PSP konzola (SONY) !

@Yodanssen

Poznati proizvodac iRiver predstavice na Consumer Electronics Show svoju prvu handheld konzolu iRiver G10 WiBro.

Konzola ce imati displej 800x480 sa 262.000 boja i prodavace se sa memorijom od 4 ili 8 gigabajta. Operativni sistem bice WindowsCE 5.0.

Cena je još uvek nepoznata, ali s obzirom na to da je ova konzola vec dobila epitet PSP-killer, pretpostavljamo da ce imati nesto nizu cenu od Sony PSP. Licno, sumnjam da ce ova konzola postici ista znacajnije na trzistu, ali bi mali pad cene Sony PSP sigurno obradovao milione gamera 🙂)

Preuzeto sa http://www.exxtreme3d.co.yu

Nema sanse da zezne PSP 🙂

ako si iz ns ,ako nekog zanima bit computers cena je 25k i jossh malo nesto dinara

Hahahaa, iRiver koji je do juche pravio mp3 playere da ubije PSP ? 😀

Slayer je napisao(la):

Hoce li nam neko objasniti sta je PSP?
Da nije Piratsko Stranacki Pokret? ili Prosto Sony Preduzece? ili Primenjeni Sony Proizvodi? ili Pogresan Sony Proizvod?
:bottle:

PlejStejšn bre Portabl! Jel ste vi ljudi pali s Marsa ili ste juče izašli iz pećine?

za koliko mogu da prodam svoj psp,512 + 512mb,full oprema,sve moguce zezalice sto inace idu uz originalno pakovanje,znaci FULL sve 🙂?

bato ajde mi prodaj MOLIM te pogotovo ako je 2.0 verzija

javi mi na pm da li hoces?

reci cu ti do 10.januara, treba da uzmem neki PSP White,navodno je manji od ovog crnog...:,,:

Poslednja izmena:
@driver,

cekam ponedeljak da vidim da li u bigapple mogu da mi prodaju zadnji 2.0 i cekam odgovor od AyS^ da li hoce da proda ili ne , ako ne onda tebi uplacujem na racun, pa mi ti naruci.

pozz

driver je napisao(la):
Beli su svi preko 2.0 🙂

A u cemu je tajna ako je PSP 2.0 ili ako je 2.01 ili neki veci ...
Koja je razlika ako moze da se zna?

Pozdrav.

Nazad
Vrh Dno