Šta je novo?

PSP 3000 CFW konacno 503GEN-A+ChickHEN R2

Konzola ne sme i ne treba da se ugasi, jer se tako brishe sva memorija a chickhen je rezidentan.

Da, shvatam.
U medjuvremenu se ispostavilo da je najverovatnije kartica bila problem. U pitanju je sonijeva kartica od 8gb (magic gate), ali izgleda da je ili kopija ili kapacitet prevelik (sto je po meni manje verovatno).

IMAM PSP 3004, sistem 4.21. I zelim da ga hack.. Procitao sam onaj tutorial sa emu galaxy. Sve mi je jasno osim jednog,zasto je potrebno instalirati posle chickena onaj CW Enabler 3.50? I sta je to M33 drajever... I dali ce posle hakovanja PSP-a moci psp igrati i originalne igre sa UMD-a. Hvala

Sry ako ima vec neki odgovor..

psp 3004 sa FW 6.10

Moze li neko da mi pomogne, naime, uploadovao sam neznajuci sa 5.03 na 6.10 FW ( kasnije saznao :) i izgubio emulaciju. Kako mogu da vratim stari FW i da li je uopste moguce napraviti setovanje za ISO igre.

Hvala unapred na pomoci.

Sve sam uradio po uputstvu, ali sam piletinu uspeo da pokrenem tek iz 10og pokusaja. Nakon toga sam stavio CFE, pokrenuo ga, pritisnuo R kad je trebalo i konzola se uflashovala. Onda mi je rekao da stisnem O (krug) za reboot, sto sam ja i uradio.
Nakon toga konzola se ugasila, a kad sam je upalio, firmware se vratio na fabricki. To znaci da treba opet da pokrecem chickhen jel tako?
Evo posle 30-40 pokusaja jos nije pokrenuo, ne mogu da provalim u cemu je fora.

PS: eh, da zaboravio sam da pomenem da je u pitanju PSP2001 Slim, sa 5.03 firmwareom.

Fora je u tome sto je 5.03 GENA-A (ful ) samo za modele PSP 3000 Ta88V3 !!!

Pokreni umjesto GEN-a njegov pandan CFWE 3.60 MUH , posle pokretanja 3.60 uninstaliraj vec pokretani GEN-a pa posle toga idi na start tj fles sa 3.60 ( jako bitno da uradis ovim redom da nebi brikovao konzolu )...podrazumjeva se da imas vec pokrenut chiken.

:guitar:

Ne moze, poslednji koji moze je sa 5.03 firmwareom...

Ne moze, poslednji koji moze je sa 5.03 firmwareom...

vala, ovaj tvoj gran turismo je stvarno igra ipo!! :)
jel se pojavilo nesto da mogu da rade igraje i nakon reseta, smor je ovako da se pazi stalno i uvek se zadesi da ga neko ugasi, a posle je prosek ucitavanja chickhena iz 20 puta.....

Nece biti fora sve dok ne provale tu plochu, ali nehto su slabe shanse :)

A GT, pa zar si sumLJao :d

Problem je nastao jer je burazer dozvolio da mu se PSP ugasi...

... te sam odradio sledece:

Citat:
Citiram korisnika: vlada_o Pogledaj poruku
Format ms using PSP Format MS > System Settings
-Copy ChickHen Mod to the root of ms
-Extract it there if asked to merge then click yes
-Turn off UMD Auto Start and UMD Cash > System Settings
-Change System Language to English > System Settings
-Change Character Set to US(437) > System Settings
-Remove MS and turn off PSP
-Remove Battery and wait some time
-Now put back MS and turn PSP on
-Go to the Photo , scroll down to MS and press X
-Wait till the Box loads the Egg pic then press X
-Scroll down to the end of the list

here u go the PSP restart directly with ChickHen loaded
nakon toga i iz prvog puta mi se pojavile one crtice koje sam video na nekom youtube videu da treba da se pojave i verzija software-a se promenila sa 5.03 u 5.03 Chickhen r2

e sad...izvadim karticu sa i ubacim karticu sa igrama ali kad dodjem na igre kazuje mi da ih nema na kartici...

isto tako na select dugme je pre gasenja ispadao onaj meni sa sitnim slovima...a sad ga nema

Sta moze biti problematika, i koje je resenje, gde gresim?

Hvala

Nazad
Vrh Dno