Šta je novo?

PSN+ Freebies

Da fake je provereno, msm puno bi bilo da naprave takav propust. Bas me zivo zanima koje ce igre sledeci mesec da stave free. A sta je sa ovim Outland i Renegade Ops to uopste nisu full igre, neki patchevi dodaci samo???

Sta je kucam da bih dodao svoju Visa Internet karticu na moj account? To je ona Banca Intesa net kartica...

Kucam one podatke za broj kartice, itd. pa onda mi je izbacio da treba i da kucam adresu. Koju adresu tu kucam, jel uopste treba da je kucam? Ovo pokusavam na svom nemackom account-u. :)

Inace dolazi nam Okami HD na PSNu! :D Ali tek na jesen... :)

Zar nisu isto rekli danas da dolazi Pac Man, Gotham City Imposters i Renegade Ops?

Da ali za US PS+... Ja npr u nemackom PS+ sam vec dobio Renegade Ops.

Koga zanima do 18og jula na akciji ce biti PSone FF klasik za 5 evra po igri, pre su bili 10 evra. FF V do FF IX... :)

Stigao Deus Ex.:D

Jedno pitanje. Zanima me kod ovih igara sto su freebies kada odem u informacije vidim pise kad istice rok dok kod onih besplatnih ali na foru prvo trial pa onda onaj full upgrade to ne pise, jel to znaci da i kad istekne rok PSN+ te igre mogu igrati. To su Outland, Lara Croft i Renegade Ops

Ne, kada istekne plus neces moci igrati nista. Mada za 2 evra mesecno neznam kako bi neko dozvolio da mu istekne plus :D

Za septembar nam se sprema RDR! :) Barem za nas evropljane... :D

A od danas Borderlands i Just Cause 2 free za dl !

Do 19. septembra snizena cena, za godisnju pretplatu za 25%. Npr. na UK nalogu kosta 30 funti!

Heh na PC-u me smorio, mozda mi bude vise legao na ps3, ne bi bilo prvi put :D

Cuo sam da criza 2 ima dobar 3D efekat...evo prilike da se testira malo kako radi na ps3.

PS+ korisnici danas imaju mogućnost da probaju mp betu nove GoW igre :)

Probao danas...za razliku od mog prvobitnog pljuvanja ovog MP-a ustvari i ne izgleda tako lose.

Vrh Dno