Šta je novo?

PS4 joypad

^aham, znaci ista prica. Kapiram da je neresiva Windows brljotina tako da cu odustati od resavanja toga. Hvala za info.

Da je mogu 2 DS4 gamepad-a da rade preko jednog usb bluetooth stick-a ?
Ili za svaki mora po jedan?

Mislim da na originalnom sony adapteru moze 4 istovremeno

Asus BT400 , sad sam probao, moze 2 dual shocka

Meni radi i u Epic igrama. Nemam trenutno nijednu Uplay instaliranu, ali se ne sećam da je sa njima bilo problema.

Zavisi od igre, u Rockstaru npr u Rdr2 radi native, dok u Gta V ga ne prepoznaje uopste pa moram preko onog ds4 programa

Mogu dva džojpeda na bluetooth modul 4.0 sa csr čipsetom, radi lepo ne gubi konekcjju... Na steam-u radi sve ok, međutim za uplay, epic po neke igre baš i ne rade, kao i na rom emulator front end tipa coin ops pa onda kreće žongliranje sa ds4w itd... Dok jednog dana nisam nakačio xbox one s kontroler, e to je ta priča, i to radi kako treba možda ima manjka opcija tipa tač pad... Al što se tiče kvaliteta mislim da je tu microsoft daleko bolji, daleko bolji osećaj u ruci, mada možda sam ja pod nekim pogrešnim utiskom ali mi deluje kvalitetnije xbox kontroler. D pad ima umesto klasičnih gumica one limčiće pa radi zamalo ko mikroprekidač, jasan klik... u ruci leži daleko bolje...

Jedno vreme sam koristio oba paraleno, a onda sam shvatio da to nije to i prodao sony i kupio drugi xbox kontroler.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Nazad
Vrh Dno