Šta je novo?

PS4 dzojstik za PC!?

CaptainCrash

Slavan
Učlanjen(a)
06.08.2012
Poena
275
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel i5 12600KF
Matična ploča
ASUS TUF GAMING B760M-plus WiFi D4 LGA 1700
RAM
2 x 16GB Kingston Beast Limited Edition 3600Mhz White edition
GPU
AMD Sapphire 7800 XT Pure
Storage
2TB NVme + 512GB NVme
PSU
ASUS Rog Strix 850W white edition
Kućište
Lian Li Lancool 216
Monitor
LG 27GR75Q-B IPS 1440p
Miš & tastatura
Apex Steelseries 3 & Logitech G502X
Ostale periferije
Logitech G Pro X
Laptop
Medion E6228
Mobilni telefon
S23 plus 8/512GB
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Zanima me kombinacija iz naslova, da li polovan original iki nov kopiju(izgled preslikan, ostalo ne znam). Ne daju mi se pare za nov original.
Jedino za sta mi treba je da pokusam sa njim Fortnite zbog automatskog aima kako sam cuo. Imam PS3 i konektovao dzojstik ali nema nikakve funkcije u Fortnite, mozda ne moze, ne znam...
Sta mislite, cena je oko 3000 na KP, kontam kopija da je...

instaliraj scp toolkit i uživaj u svom ds3 koji je ionako najbolji džojped ikad.

Mislis da ces sljakati Fortnite sa tim!? Bez ikakve instalacije na WIN10 prepozna DS3 ali u Fortnite ni da bekne...

*mjau**mjau**mjau*a ne moze, u opcijama Fortnitw ima pise samo komande za Classic Joypad, PS4 i Xbox ONE... us.. er.. em im se u odabir dzojstika..

sa scp toolkitom komp vidi džojped kao xbox360 džojped i radi sa 99,999999 igara od vremena xbox360 konzole,dakle sve igre koje bi radile sa xbox360,one kontrolerima,a za ono matoro treba jedan program i mapiranje kontrola i rešen problem.

možeš i da za igre koje ne podržavaju bilo kakav kontroler da namestiš sa raznoraznim keyboard to controller programima...

sam scp toolkit je potpuno integrisano rešenje,sve ima šta ti treba,samo klikaš next i slušaš šta ti kaže.takođe,sa njim i bilo kojim bluetooth adapterom od 2.2 pa nadalje (400nak dinara na kp) možeš i bežično da koristiš ds3 na računaru.i ne samo to,posle inicijalizacije na jednom adapteru možeš da pairuješ do 4 sixaxis/ds3/ds4 kontrolera istovremeno.

Da obnovim temu koji dzpojisyik je ok za emulatore na kompu *epsx i retroarch.
Sta bi trebalo da jurim svakako mi treba blutothe ili wireless da cena ne bude velika

S tim da bi kopija PS3 bila ok ako radi posao

Nazad
Vrh Dno