Šta je novo?

PS4 brushes

• Začetnik teme Začetnik teme Syma
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Syma

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
25.11.2008
Poena
169
Imam Ps4 extended i sad ocu da skinem brusheve i kad ih skinem pojavi se neka slka i pise da je ABR file i ja ga ubacim u brushes i nece ne pojave se kad ukljicm PS 4...sta da radim??

otvori bilo koju sliku ili 'blanko',izaberes sa leve strane "chetkicu" i desni klik na sliku,pojavice se prozor i u tom 'prozoru' skroz gore desno ima malecku strelicu na desno,kliknes tu i imas Load Brushes ( da dodas na postojece brusheve) ili Replace Brushes da zamenis te default okrugle za one koje oces.

Evo ilustrovano

rh1pwp.png

Iskreno, koliko vredi taj cs4 u poredjenju sa cs3? Koliko je zahtevniji i koliko brzo radi?:trust:

Bolji interfejs, par dodatnih stvarcica, ali na nekim masinama ume da laguje, meni hvala Bogu radi OK. 64bitna verzija radi nesto brze (ali zato ne radi vecina pluginova). Sve u svemu, nije neophodan 😉

Poslednja izmena:
zgodan je kad radis sa velikim formatima u 16% prikaza, (ili 33, 66...) posto sa ukljucenim OGL nema vise krzavog prikaza vec se lepo skalira pa ne krvare oci 😛

Do duse ima i jednu manu (ili ja nisam provalio laksi nacin da to radim), a to je drag'n'drop izmedju dokumenata. Posto su tabbed gore, moras prevuci prvo tab dokumenta iz koga zelis da vuces u tab dokumenta u koji zelis nesto da uvuces (onda prevuceni doc vise ne bude gore u tabovima) i onda tek mozes prevuci sta ti treba u dokument ispod. Nije strasno al je jedan korak vise u odnosu na prethodne verzije.

Nazad
Vrh Dno