Iako gotivim Japose Fejs je totalno u pravu ...face je napisao(la):O Boze, radni su oni i sve to, ali ovo obozavanje nacije je smesno. Ko neko kad kaze "u znas kakvi su Nemci disciplonovani". Stoji sve to ali nisu nista bolji niti losiji od ostalih. Uostalom i Kina, Indija i Brazil ce protutnjati pored ostalih za 50 godina pa sta. A sto se tice Drugog svetskog rata niko im nije kriv sto su se precenili. Bitan je krajnji rezultat, a tu su izgubili. Sve ostalo je nebitno.
Тако је. Не постоје лоше и добре платформе, постоје лоше и добре игре. Апсолутно је небитно да ли оне раде на ПЦ-у, Плејстејшну, Атарију или веш-машини.jorgovan je napisao(la):PO meni je pravi igrac onaj koji ima i PC i konzolu...
Bitno je da rade na onoj platformi koju ja imam! :dVoodoo_NBGD je napisao(la):Тако је. Не постоје лоше и добре платформе, постоје лоше и добре игре. Апсолутно је небитно да ли оне раде на ПЦ-у, Плејстејшну, Атарију или веш-машини.
igor2 je napisao(la):MSX....gde se toga setiste
Ali zar nije MS radio zajedno sa ascii-em na razvoju valjda OS-a za MSX?
@topic...kako je krenuo driver, uskoro ce da kupi lizalicu i kacketic sa ventilatorom i bmx.![]()
to je subjektivno i to je ono sto ovde slabo ko kapira....driver je napisao(la):Slazem se, samo najvishe dobrih igara ima na PS2
no MP, no gamedriver je napisao(la):Slazem se da je subjektivno, ali u sluchaju da si video sve, shto vecina ovde ne moze da kaze..
driver je napisao(la):Kako si ti krenuo,uskoro cesh da nadjesh ribu![]()
Ser_Zile je napisao(la):no MP, no game![]()
mozda zato sto mi je dosadno da bilo sta igram sam?driver je napisao(la):A shta mislish shto je tako ?![]()
daleko od togadriver je napisao(la):Ili zato shto su igre totalno neinteresantne![]()
ili da se opravda "mukotrpan" rad inzinjera u Microsoft-u na projektu novog API-ja, DX10:driver je napisao(la):Da nije mozda zato shto se igre na PCu prave da bi se prodale grafichke i izreklamirao engine ?
ToxiC je napisao(la):budimo realni, klizice kod vas igre i u narednih 5 godina, ali inovacije u grafici, engine-u (nazovi kako oces) se prave na (i prvensveno za ) PC-ju !!! Treba tu spravu samo pametnije uposliti, ima tu potencijala![]()
pa mislim jel ovo najbolje sto mozete:
http://www.gamespot.com/ps3/adventure/metalgearsolid4/screenindex.html
sve je nekako... "kao u igri"![]()
pa kako ti tu izgleda realno, pogledaj face, lice se presijava kao da je od plastike (plastelin bi tu i upo nesto pa bi bilo mat-boje :d), ne moze da se poredi sa onom odgore slikom onog crnca (mislim nije da favorizujem crnce, da neko ne pomisli... :zgrandriver je napisao(la):Ne znam shta je tu loshe, osim shto izgleda najrealistichnije ikada.
ehhhhhhhhh.... ne vredi!!!driver je napisao(la):Kod konzola se na hardveru gubi ili zaradjuje mizerno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari