rastafarian je napisao(la):svadjanja ce biti 100% :d :d
Milan82bh je napisao(la):To se podrazumeva!
LM...PS3 je shit, iako jos nije izasao tvrdim da je shit, driver je i postavio ovu temu zato sto zna da je PS3 shit al' ne sme da prizna, Sony verovatno kasni sa izlaskom zato sto je ustanovio da je napravio shit i sad gleda da ispravi gresku...ali tesko, MS je i izbacio X360 zato sto je znao da sony pravi shit pa su odlucili da i onni naprave tako nesto :S: ...znaci, PS3 je shit i .
PS.
Zasto ga jos nema?....(zato sto je shit)![]()
![]()
kalky je napisao(la):lol kakvo razumno i nepristrasno objasnjenje :d
@driver
ko tebe sprecava da probas LFS na PCu? i mene niko ne sprecava da igram RPGove na PS2 sa japanskim folklorom (jel' to bese Pokemon generacija)
i dalje pricas o proizvodu o kojem se zvanicno ne zna nista, pa cak ni hw specifikacije nisu sigurne...
ZLI je napisao(la):Koliko sam ja razumeo igre na ps3 ce izgledati gotovo isto kao i na ps2 ako se igraju na obicnom tv-u ?? ili gresim? Ako je obavezan hdtv onda to sve visestruko premasuje i vrhunske konfiguracije a kamoli upgrejdove...
Boyce je napisao(la):Ja sam rekao godinu dana ili cak manje. Ali posto PS3 nece skoro, moze da se desi da se ostvari tvoja optimisticna prognoza od samo 6 meseci![]()
PS2 koci industriju jer i dalje izlaze igre sa grafikom od pre 4 godine za njega. Isto tako te igre dalje od tabacina, platformi ili voznji i ne idu.
Boyce je napisao(la):Driver od kuda ti to da su igre za PC lose? Ja tvrdim da su daleko bolje od onih na konzoli. Ti ako si fan voznji (sudeci po tvom nick-u), pa ti samo konzole mogu pruziti kvalitetnu voznju, to je druga stvar.
Igraj ti na kompjuter lepo igrice kao na konzolama sta ako ti je los kompjuter moras da ulazes pare u njega da bi bio jak da bi mogao da igras lepo igrice da ti ne seckaju.vkozomar je napisao(la):Konzole su kante i pravljene za americku decu, ( you know, for the kids ) mi srbi volimo da budzimo, popravljamo, nadogradjujemo, klokujemo.
Eh da da imamo plate od 2 -3 hilljade ******* tesko da bi se iko od svih na benchmarku odrekao 7800 GTX kartice, :-devil-: a onda bi ratovali izmedju 7800 i x1900, zato smo pukli u svim reprezentacijama
Ovi sa konzolama treba da prestanu da smaraju ove sa PC i obratno. :type:
nacrtaj ti na konzoli zgradu u 3d i napravi film pa da te vidim, :eyebrows:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari