Šta je novo?

PS3 store ..kako

• Začetnik teme Začetnik teme katics
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

katics

Čuven
Učlanjen(a)
17.03.2003
Poena
620
pozdrav svima evo skoro sam se ponovio sa ovim malim cedom 🙂 i odmah naidjoh na mali problemcim..
ovako povezao sam ps3 bezicno na net i registrovao se..ali sam posto srbije nema u region options stavio mahinalno croatia. e sad ka ocu da udjem u ps3 store kaze mi da "moj region" ne podrzava ps3 store?! :S: Probao sam nekako da promenim region ali bezuspesno(ne znam gde se menja)..ako moze mala pomoc kako to da odradim da mogu da skidam demoe i sl. stvari

hvala

obrises lokalni nalo, napravis nova 3, registrujes se na UK, US, JPN

Dakle, vrlo jednostavno. Napravis novog User-a, i odes da se joinujes na network. Elem, kada dodjes do zemlje stavis United States ili Great Britain (treba napraviti usere i za jedan i za drugi posto su sadrzaji razliciti). Elem, onda sve popunjavas do adrese. E kod dela treba uraditi sledece. Pre nego sto pocnes da pravis usera odes na google i recimo upises Manchester address (ako je za grad u Engleskoj) ili recimo Washington address za US. To lepo zapises na papiru (znaci sve i broj kuce, ulicu, zip code i state), i kada dodjes do tog dela popunjavanja ubacis podatke i voila sve radi kao podmazano. Ja sam do sada vec svukao skoro 10 giga podataka (sinoc sam svukao trejlere za 10000 BC i Beowolf naravno sve u full HD i izgleda bolesno).

Dakle, vrlo jednostavno. Napravis novog User-a, i odes da se joinujes na network. Elem, kada dodjes do zemlje stavis United States ili Great Britain (treba napraviti usere i za jedan i za drugi posto su sadrzaji razliciti). Elem, onda sve popunjavas do adrese. E kod dela treba uraditi sledece. Pre nego sto pocnes da pravis usera odes na google i recimo upises Manchester address (ako je za grad u Engleskoj) ili recimo Washington address za US. To lepo zapises na papiru (znaci sve i broj kuce, ulicu, zip code i state), i kada dodjes do tog dela popunjavanja ubacis podatke i voila sve radi kao podmazano. Ja sam do sada vec svukao skoro 10 giga podataka (sinoc sam svukao trejlere za 10000 BC i Beowolf naravno sve u full HD i izgleda bolesno).

Ma bitan je SAMO ZIP code, ovo ostalo moze da upise garbage.Ja sam se tako prijavio na sva 3 storea.

10000BC je OK, al Beowolf sam se razocarao sto je animacija a ne igrani.

ok hvala ljudi uspeo sam da namestim !! ahh GTHD se skidaaa! 🙂

Nema problema

Nazad
Vrh Dno