Šta je novo?

PS3 provaljen ili...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li to znaci da je provaljen? Posto taj je taj video skunut sa youtube, moze tu biti nesto.

kakva glupost....

Hmm, zasto uopste rizikovati da nemate PSN, kad je po meni, to sustina Next Gen konzola. Ja sam prvo uzeo Xbox 360, prosle godine, u Martu, i to ponajvise zbog pirata. Kad sam probao Xbox Live i COD 3, totalno sam se navukao, al onda su oni navukli mene :) Banovali me jer sam koristio pirate. E sad, posto sam u medjuvremenu nabavio jos jedan Box, koji nije banovan, sad mi je smorno davati kes za online, kad se recimo to sve za dz radi na PSN. Tako da uzimam i PS 3 i to samo zbog MP. Po meni, to bi mnogi mogli ovde da urade, ocete pirate, uzmete polovnjak Xbox 360, i furaj, a PS 3 ostavite za MP i manete se ovih pataka i pacetina :) Sad sam malo i rasirio ovo i mozda MALO promasio temu, ali sumnjam da ce uopste i razbiti PS 3.

Pa vidi, ne bi ja sada kupovao sve igre i igrao online, ali recimo 2-3 kao COD 4 i tako bi. I na X360 moras kupiti original ako oces da igras bez straha od banovanja. A jos i placas pretplatu. Kontam da bi mi PS 3 sa COD 4 bio dovoljan za narednih...6-7 meseci :)

Igrate preko džojpeda multiplejer ili ste nabavili nekog miša i tastaturu?

Gamepad a k/b ne podrzava sem preko adaptera. Btw ovo je prvi fps za konzole koji mogu da igram opusteno jer su kontrole odradjene fantasticno.

Mogu samo da porucim Sony-ju da ako nebude modifikovane PS3 konzole ostace tamo gdje jeste,a to je na poslednjem mjestu nex gen...hteo ja to ili ne posto sam veliki fan SONY-a.

^ Kakve veze ima piraterija sa mestom na kome ce biti ? :)

Mogu samo da porucim Sony-ju da ako nebude modifikovane PS3 konzole ostace tamo gdje jeste,a to je na poslednjem mjestu nex gen...hteo ja to ili ne posto sam veliki fan SONY-a.

Meh, od pocetka 2008 je prodavaniji od 360 u jap i eu dok je u usa bio prodavaniji prva dva meseca dok je u martu 360 prodat u celih 7000 primeraka vise. Dakle, ide sasvim solidno, i bez ocekivanih MGS, KZ, FF etc. Btw cak i da se sutra pojavi piraterija, jel bi rizikovao permaban sa psn-a zbog pirata?

A Sony-ju šište cojones za tvoja predvidjanja...:smoke:

Meh, od pocetka 2008 je prodavaniji od 360 u jap i eu dok je u usa bio prodavaniji prva dva meseca dok je u martu 360 prodat u celih 7000 primeraka vise. Dakle, ide sasvim solidno, i bez ocekivanih MGS, KZ, FF etc. Btw cak i da se sutra pojavi piraterija, jel bi rizikovao permaban sa psn-a zbog pirata?

Naravno da ce se MP igre kupovati oridjiji, problem je u Single Player-u ;)

Mada, meni ne smeta zasad, dok ne krenu masovno da izbacuju igre :D

Meh, od pocetka 2008 je prodavaniji od 360 u jap i eu dok je u usa bio prodavaniji prva dva meseca dok je u martu 360 prodat u celih 7000 primeraka vise.

Slabo, jako slabo za "superiornu" konzolu. A tek dolaze 360 ekskluzive GeoW2, Ninja Gaiden 2, GTA4 DLC...

Slabo, jako slabo za "superiornu" konzolu. A tek dolaze 360 ekskluzive GeoW2, Ninja Gaiden 2, GTA4 DLC...

Ja imam obe konzole, mislim da objektivno mogu da kazem da PS3 ima da oduva 360 u prodaji samo sa MGS4 a ovi naslovi sto si naveo mislim da znas i sam koliko su to ekskluzive pa M$ su tolike fufe da ce sve da izbace za PC kad tad.Mene su tu zestoko razocarali.

^ A do sad je bilo sve u redu sa Microsoftom ? :)

Heh...
Te 3 igre protiv Resistance 2, Motorstorm 2, Gran Tursimo 5: Prologue, nastavak Uncharteda, White Knight Story, Haze, LittleBig Planet, Metal Gear Solid 4, Infamous, Afrika, Socom...

Heh...
Te 3 igre protiv Resistance 2, Motorstorm 2, Gran Turismo 5: Prologue, nastavak Uncharteda, White Knight Story, Haze, LittleBig Planet, Metal Gear Solid 4, Infamous, Afrika, Socom...
Zaboravio si Killzone 2 koji ce ce sigurno biti bolji od GeoW2 a za Ninja Gaiden 2 stize nesto veoma posebno:

2vvnn6r.jpg

Ja sam se sad pomalo navikao na kvalitet koji dolazi sa originalima, kad ih samo pogledam na gomili - lepo mi je :). Sve je skladno, standardizovano, lepa kutija, knjizica, online i kao bonus neki lep osecaj :). Ima objektivnu vrednost i ono sto ti se svidja ima smisla cuvati, uvek ce znaciti nesto. Na primer, kopija mog omiljenog filma na Verbatim DVD-u mi ne znaci nista, taj disk mogu sutra da bacim ili ne, svejedno je.

Malo se i zezam, naravno, ali ima i istine u ovom sto sam rekao. Definitivno me je "pomerilo" to sto sam morao da kupujem originale za ps3... (kupovao sam ih i za PC, ali ne tako intenzivno:))

Poslednja izmena:
Zaboravio si Killzone 2 koji ce ce sigurno biti bolji od GeoW2 a za Ninja Gaiden 2 stize nesto veoma posebno:

2vvnn6r.jpg

Kako pricate nebuloze.Zasto ce KZ 2 biti bolji od GeoW2 zato sto izlazi za PS?Ne znam za ostale igre ali na PS3 sam video samo pes2008 i kad sam video da trza nisam znao sta da mislim.

Jesi odgledao bar jedan gameplay video Killzonea 2, ili ovakve komentare pises napamet?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno