Hvala na odgovoru, predpostavio sam da ne moze ali reko bolje da pitam nego da se mucim bezvezeGhost kaže da nema ništa na disku.
Ubodeš preko USBa hard sa FAT32 particijom i PS3 ume da uradi sam backup svega na hardu. Posle zameniš hard, i ideš na restore.
Samo to nejgovo bekapovanje traje danima... Spor je ko lernje popodne.
Mislim da mora da se cuva orginalni HDD iz PS3 u slucaju reklamacije, dakle samo nemoj da ga prodas.
Kao sto rekoh, ipak cu da se raspitam :smoke:Nema razloga da se zbog toga gubi garancija. Sony je predvideo i omogućio laku zamenu hard diska (bez posebnog alata ili znanja), tako da niko nema osnova da zbog toga ne prizna garanciju.
Bas ono sto tebi treba:Ovo je jako interesantno. Iskreno nisam znao da HDD moze da se menja. Posto se bas ne razumem najbolje oko ovoga moze li neko kratko objasnjenje kako se to radi, a jos bi bilo bolje ako bi neko mogao da slika korak po korak gde i kako se otvara ps3 i zamena HDD-a. Uradio bih ali ne bi da nesto sje***. Hvala!!!
www.youtube.com/watch?v=BkM9wiZePfs
Bas ono sto tebi treba:
:wave:Kod:www.youtube.com/watch?v=BkM9wiZePfs
mislim da je ovo za ps3 - diskusiju![]()
Ja sam odustao od opominjanja da se ne truje tema, ali nemam kome da pricam... Zato molim nekog mod-a da uzme i pobrise sav off ako ga ne mrzi...
ala ste zatrovali temu svakakvim pitanjima i podpitanjima.
pitanja o kupovini su za neku drugu temu ili sobu...
slazem se da na Benchu nema uputstava (ako ih ikada i bude) za hackovanje PS3. ali tema ko tema me zanima, iako licno nemam PS3.
uostalom, mogli bi da raspravljamo da je O/C takodje neka vrsta "piraterije": teras CPU da radi ono sto nije predvidjen da radi, jer neces da ulozis vise para za model koji ti daje te performanse.
tako da vas molim, da ogranicimo temu na "vesti" i komentare tih "vesti"...
Necemo se mi naigrati piratskih igrica uskoro iako ih stavljaju za download na toritos sajtovima u iso formatu, ja sam skinuo virtua tennis i nista od ferrox i iload i ostalih loadera sve sami fejkeri.
Pa i ne mora. Koliko sam ja čuo ti kao vlasnik konzole smeš da izvadiš hard disk pre slanja u servis zbog podataka na hardu. I ne piše da se garancija gubi ako se izvadi hard. A šta će u servisu da rade s konzolom, ne tiče me se, ja je (ako se ikad ukaže potreba) šaljem bez harda.
Neću da prodajem 60gb hard jer mi odlično služi za prenos podataka s posla do kuće.
Nalepnica postoji i ukoliko sam zamenis HDD gubi se garancija. Moze da se zameni u ovlascenom servisu kako bi garancija i dalje vazila. Raspitao sam se..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari