Šta je novo?

PS3 provaljen ili...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
O ovome i ja razmisljam jer sam vec natrpao 40 i kusur giga od 60 mogucih. Ubaciti jedan 120GB bice mi dosta.

Ghost kaže da nema ništa na disku.

Ubodeš preko USBa hard sa FAT32 particijom i PS3 ume da uradi sam backup svega na hardu. Posle zameniš hard, i ideš na restore.

Samo to nejgovo bekapovanje traje danima... Spor je ko lernje popodne.
Hvala na odgovoru, predpostavio sam da ne moze ali reko bolje da pitam nego da se mucim bezveze ;)
Mislim da mora da se cuva orginalni HDD iz PS3 u slucaju reklamacije, dakle samo nemoj da ga prodas.

Pa i ne mora. Koliko sam ja čuo ti kao vlasnik konzole smeš da izvadiš hard disk pre slanja u servis zbog podataka na hardu. I ne piše da se garancija gubi ako se izvadi hard. A šta će u servisu da rade s konzolom, ne tiče me se, ja je (ako se ikad ukaže potreba) šaljem bez harda.

Neću da prodajem 60gb hard jer mi odlično služi za prenos podataka s posla do kuće.

Nece primetiti da je otvaran jer nema nikakve nalepnice i to je apsolutno dozvoljeno (zamena veceg hard-a) i ne gubi se garancija zbog toga.
Mislim da je hard disk koji je dosao uz PS3 sastavni deo sistema, tako da je mozda potreban ako treba da ti zamene celu konzolu. Posto sam vlasnik firme za prodaju racunarske opreme, a imam i PS3 u ponudi, raspitacu se kakva je situacija oko internog hard diska.
Pozdrav

Nema razloga da se zbog toga gubi garancija. Sony je predvideo i omogućio laku zamenu hard diska (bez posebnog alata ili znanja), tako da niko nema osnova da zbog toga ne prizna garanciju.

Nema razloga da se zbog toga gubi garancija. Sony je predvideo i omogućio laku zamenu hard diska (bez posebnog alata ili znanja), tako da niko nema osnova da zbog toga ne prizna garanciju.
Kao sto rekoh, ipak cu da se raspitam :smoke:

Ovo je jako interesantno. Iskreno nisam znao da HDD moze da se menja. Posto se bas ne razumem najbolje oko ovoga moze li neko kratko objasnjenje kako se to radi, a jos bi bilo bolje ako bi neko mogao da slika korak po korak gde i kako se otvara ps3 i zamena HDD-a. Uradio bih ali ne bi da nesto sje***. Hvala!!!

Ovo je jako interesantno. Iskreno nisam znao da HDD moze da se menja. Posto se bas ne razumem najbolje oko ovoga moze li neko kratko objasnjenje kako se to radi, a jos bi bilo bolje ako bi neko mogao da slika korak po korak gde i kako se otvara ps3 i zamena HDD-a. Uradio bih ali ne bi da nesto sje***. Hvala!!!
Bas ono sto tebi treba:
Kod:
www.youtube.com/watch?v=BkM9wiZePfs
:wave:

Čemu ova tema? I.load je fake, nema ni traga o razbijanju konzole, piraterija je:D

Više razglabanje o tome i inofmracija radi. Budi siguran da na benchmarku nećeš videti uputstva i načine kako da teraš pirate na PS3, ako toga ikada bude :).

Ih bre, sto? :p
A da li cemo moci da stavljamo linkove u CODE opciji?

Jer neko zna kakav hard disk bi trebao da ulazi u ps3? Sata ili ata?

A jer neko zna gde bih mogao da kupim originale za ps3? Hvala

ala ste zatrovali temu svakakvim pitanjima i podpitanjima.
pitanja o kupovini su za neku drugu temu ili sobu...

slazem se da na Benchu nema uputstava (ako ih ikada i bude) za hackovanje PS3. ali tema ko tema me zanima, iako licno nemam PS3.

uostalom, mogli bi da raspravljamo da je O/C takodje neka vrsta "piraterije": teras CPU da radi ono sto nije predvidjen da radi, jer neces da ulozis vise para za model koji ti daje te performanse.

tako da vas molim, da ogranicimo temu na "vesti" i komentare tih "vesti"...

Ja sam odustao od opominjanja da se ne truje tema, ali nemam kome da pricam... Zato molim nekog mod-a da uzme i pobrise sav off ako ga ne mrzi...

Ja sam odustao od opominjanja da se ne truje tema, ali nemam kome da pricam... Zato molim nekog mod-a da uzme i pobrise sav off ako ga ne mrzi...

ala ste zatrovali temu svakakvim pitanjima i podpitanjima.
pitanja o kupovini su za neku drugu temu ili sobu...

slazem se da na Benchu nema uputstava (ako ih ikada i bude) za hackovanje PS3. ali tema ko tema me zanima, iako licno nemam PS3.

uostalom, mogli bi da raspravljamo da je O/C takodje neka vrsta "piraterije": teras CPU da radi ono sto nije predvidjen da radi, jer neces da ulozis vise para za model koji ti daje te performanse.

tako da vas molim, da ogranicimo temu na "vesti" i komentare tih "vesti"...

Totalno se slazem:mad:

Necemo se mi naigrati piratskih igrica uskoro iako ih stavljaju za download na toritos sajtovima u iso formatu, ja sam skinuo virtua tennis i nista od ferrox i iload i ostalih loadera sve sami fejkeri.

Da :D
bila bi fora da okace kao neki firmware i kad krenes da loadujes da ti iskoci SONY logo i pise owned :)

Pa i ne mora. Koliko sam ja čuo ti kao vlasnik konzole smeš da izvadiš hard disk pre slanja u servis zbog podataka na hardu. I ne piše da se garancija gubi ako se izvadi hard. A šta će u servisu da rade s konzolom, ne tiče me se, ja je (ako se ikad ukaže potreba) šaljem bez harda.

Neću da prodajem 60gb hard jer mi odlično služi za prenos podataka s posla do kuće.

Nalepnica postoji i ukoliko sam zamenis HDD gubi se garancija. Moze da se zameni u ovlascenom servisu kako bi garancija i dalje vazila. Raspitao sam se..

Nalepnica postoji i ukoliko sam zamenis HDD gubi se garancija. Moze da se zameni u ovlascenom servisu kako bi garancija i dalje vazila. Raspitao sam se..

To je mozda sam prodavac stavio nalepnicu, poshto zvanichno nije tako, i to ne sme da radi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno