Šta je novo?

PS3 provaljen ili...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja sad mislim da je FAKE rar pass je Group [SLUMP] ali nemojte otvarati preko winrara nego preko 7ZIp i rar file je prazan.

Mirror #1: FTP closed*
Mirror #2: FTP2 closed*
Mirror #3:
Mirror #4:
Evo sada je ovako.... Strasno.

Da stvarno nesto imaju pa zar bi ovako radili ili bi sto pre izbacili kao sto svi hackeri jedva cekaju da izbace PRVI NESTO NOVO a pogotovu za PS3 koji toliko dugo vremena dosta njih pokusava da izhakuje. Ceo net bi vec bio preplavljen da stvarno imaju nesto. Ovako samo maltretiraju i zezaju siroke narodne mase :mad::mad::mad:
Ja uzivam odavno u 2.17 sa COD4 u multipleju :banana::banana:

Poslednja izmena:
Blog has been removed

Sorry, the blog at group-slump.blogspot.com has been removed. This address is not available for new blogs.

Blog has been removed

Sorry, the blog at group-slump.blogspot.com has been removed. This address is not available for new blogs.

Znaci ovo je zvanican kraj cele price.
Do sledeceg fake-a, cya :wave:.

Ok fake, ali zbog cega ??? Ne kontam njihovu logiku uopste. Sta da pale masu pa da ispadnu pametni ili sta?

PA veci je efekat nego da zovu ljude telefonom i zezaju ih :)

"Blog has been removed

Sorry, the blog at group-slump.blogspot.com has been removed."

Hehe, pacetina, kazem ja :p

Nek mi neko objasni zasto na torentima postoje igrice za ps3, ako su one neupotrebljive, bar za sad...

Ova tema postoji još ovde?

Dooobro, nemoj neko slučajno da me warn-ovao kad dam warez linkove za Rainbow Six Vegas 2 za PC sad kad izađe. Ili se sklonite sa funkcija modova:party:

Pošto i ova kao i tema "Kako se reze dvd za xbox360" indirektno imaju veze sa warez-om, onda da se obrišu obe pa da bude nerešeno ? Ili da se obe ostave pa da opet bude nerešeno ? :d

Ipak stavljam na kraju 2.17

Pošto i ova kao i tema "Kako se reze dvd za xbox360" indirektno imaju veze sa warez-om, onda da se obrišu obe pa da bude nerešeno ? Ili da se obe ostave pa da opet bude nerešeno ? :d

onda ocistiti i PC sobu - oko Jerusalima na ruskom, bugarskom i engleskom... ;)
pa da bude 1:1:1
^_^

Vec sam planirao da uzmem 2.5 hdd, ali izgleda da cu sacuvati novce.

El probao neko da odradi Ghost na PS3 disku pa da prebaci na veci? Interesuje me to da odradim kasnije kad prodje garancija, da nabudzim 160gb :p

Ghost kaže da nema ništa na disku.

Ubodeš preko USBa hard sa FAT32 particijom i PS3 ume da uradi sam backup svega na hardu. Posle zameniš hard, i ideš na restore.

Samo to nejgovo bekapovanje traje danima... Spor je ko lernje popodne.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno