Šta je novo?

PS3 provaljen ili...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Citam neke strane forume evo sta je neki lik postovao

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-14-2008, 06:06 AM #1 (permalink)
skullz
Apprentice

Diggs: 0
PS3n ID: [n/a]
Firmware: 2.10
skullz has a little shameless behaviour in the past

I.load Fake Conformation
!!I SWEAR THIS WAS ON THERE BLOG 5 IN THE MORNING!!!!!

Friday, March 14, 2008
:p HA HA GueSS what?

You got 2.17? Guess What, we found some New codes in the Firmware that will let any ps3 console RUN ***ING BACKUPS AHAHA get Ready Motha****ers You've all been Scamed! Thanks our Designers,Coders for making the Fake Images, and posts HAHAHAHAH, FREE BLOG, that was fun!!

Greetings, agggaiiiiiin

Group [Slump] HAHAHAHAH
skullz is offline

http://img291.imageshack.us/img291/2156/proofbo6.jpg

Fake !

I sta sad?

Tajmer je otkucao, nista se ne desava. Pise jos uvek " just wait"

Kanda je patka.........:d

Otkucao je..........

53082673lg4.jpg

Haha pa to ****** je ladno sinhronizovano sa satom na PC-u. Kod mene je vec otkucao.......!

Mi na NZ prednjacimo 12 sati, sad sam vratio sat na kompjuteru u nazad, i tajmer opet odbrojava.

Meh, i ovako ako bude nesto od toga, nema potreba da blejimo, nego ce ga skinuti i okaciti ponovo na rapid, ili gde vec..........

Poslednja izmena:
Haha pa to ****** je ladno sinhronizovano sa satom na PC-u. Kod mene je vec otkucao.......!

Mi na NZ prednjacimo 12 sati, sad sam vratio sat na kompjuteru u nazad, i tajmer opet odbrojava.

Meh, i ovako ako bude nesto od toga, nema potreba da blejimo, nego ce ga skinuti i okaciti ponovo na rapid, ili gde vec..........

Ako je SLUMP tamo negde sa Zapadne obale Amerike, ima da se načekamo još... :D

Da li neko vec skida igrice, da odmah isproba?
Da li ta usb tastatura moze da bude bilo koja tastatura, ili spec za playstation?

Poslednja izmena:
Da li neko vec skida igrice, da odmah isproba?
Da li ta usb tastatura moze da bude bilo koja tastatura, ili spec za playstation?

Ja cekam da vidim dal radi loader, i odmah kupujem ps3... A tastatura radi bilo koja ne mora da je za ps3, samo da ima USB...

I molim te nemoj vise da postujes pitanja u vezi ps3 ovde ima posebna tema za to... :wave:

Sto, i mene ja bas interesovalo da li moze bilo koja tastatura :p

Ajde nek neko skine bilo koju igru pa da odmah veceras isproba da znamo iz prve ruke... Mada moze i bilo koja pira..... igra za PS2...
Ko prvi isproba nek javi, sutra mi istice net....

Meni sve ovo lici na farsu one lejmerske grupe koje je toboz razbila zastitu Bioshocka i na kraju odgovlacila sa izdavanjem fixa samo da bi privukli paznju na sebe. No... da bog da pogresio.

pa ovi nisu odugovlacili.. oni su pre nego sto je sve "bilo gotovo" pricali da ce biti 23. marta i da se nadaju da ce do tog datuma raditi na svim verzijama konzola. "zavrsili su" 10 dana pre vremena i bas zbog toga sto su ih napali da je fake i da loze ljude oni su pomerili nedelju dana pre roka..

navodnike sam stavio za slucaj da su stvarno fakeri :).. tj :(

Group [SLUMP]

Sunday, March 16, 2008
Info:

People who think we just want premium points. Please go to hell. We don't have a paid account on rs.com! We just use it for the best performance!

Greetings,

Group [Slump]
Posted by Group [SLUMP] at 5:55:00 PM

? ? ?:trust:

da, na ps3hax-u ih je jedan lik isprozivao da su sve ovo smislili samo da bi skupili poene za rapid..

Na blogu pise da se moze skinuti sa rapidshare, ali nije dat link.

Ne moze.Timer je podesen prema Windowsovom satu, a nasi idu jedan sat unapred od onih po GMT vremenu.Sacekaj jos 25 minuta, tad ce link biti okacen.

losh im upload, verovatno su na adsl i keva u drugoj sobi gleda live stream velikog brata :D

Ako ovo nije fake, jel znate koliko bi otprilike trebao da bude velik taj fajl.

rekoshe oko giga.

Lele kako mi se kunta to je strasno, dojadi mi vise da buljim po forumima... Fajl treba da bude oko 1.2GB ako se ne varam...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno