Naravno da nema svako neki LCD, al' al' sumnjam da uopšte i razmišlja o kupovini PS3 neko ko je još ''full CRT'' :dJel' to Vracar, USA? :d
Pa da ne bi morao da kačiš DVI monitor na VGA izlaz, al' očigledno nisi takva picajzla@BaneNZ
Sto bi mi to bilo resenje???
Kod mene je trojka prikljucena na DVI a komp na VGA ulaz na monitoru...
Naravno da nema svako neki LCD, al' al' sumnjam da uopšte i razmišlja o kupovini PS3 neko ko je još ''full CRT'' :d
@BaneNZ
Sto bi mi to bilo resenje???
Kod mene je trojka prikljucena na DVI a komp na VGA ulaz na monitoru...
Ma ne, nisam mislio da ti je tako nesto potrebno....
Ali bre, tvoj monitor nije HDCP compliant zar ne? I tebi radi PS3 preko DVI, i imas NTSC verziju.
Stvarno sam zbunjen, @driver kaze, radice mi na mom monitoru, ovde na NZ mi onda opet neki kazu nece.....nista dok ne popizdim i nakacim ga i uverim se licno....
Imam Viewsonic Vx 922
Isto imam na njemu, po jedan VGA i DVI ulaz....
Ma ne, nisam mislio da ti je tako nesto potrebno....
Ali bre, tvoj monitor nije HDCP compliant zar ne? I tebi radi PS3 preko DVI, i imas NTSC verziju.
Stvarno sam zbunjen, @driver kaze, radice mi na mom monitoru, ovde na NZ mi onda opet neki kazu nece.....nista dok ne popizdim i nakacim ga i uverim se licno....
Imam Viewsonic Vx 922
Isto imam na njemu, po jedan VGA i DVI ulaz....
^ Taj uredjaj sigurno ne skida HDCP zashtitu, vec je obichan razdelnik da bi mogao PC i PS3 da nakachish istovremeno na LCDLepo ti kazem da igre mozesh da igrash na svakom montoru, problem je "samo" za filmove.
E jedno pitanjce,drugar je danas dobio PS3 iz Amerike,vec je imao NTSC PS2,tako da ima transformator od njega,medjutim sada je dobio uz PS3 kabl koji na oba kraja ima trokrake uticnice,valjda kao PC,samo muski i zenski trokraki!
\Pitanje:Gde da nadje odgovarajuci kabl?
Pozdrav Driveru,lepo je sto si se vratio!Ne treba ti adapter za struju, svaki PS3 podrzava 110/230V napon, a kabl uzmi obichan od PCa ili nadji na ulici/buvljaku adapter za taj trokraki, ima ga na kilo. I btw, ako je trokraki, to mi ne lichi na usa, oni imaju 2 komada kao mi samo pljosnati.
I moj PS3 je za Americko trziste i nista se ne sikiraj. Uzmi obicni racunarski Euro kabl i spoji to u struju i veseli se! :banana:
Znaci nikakav transformator i tako nesto. Nema potrebe. Jedino moras da znas da ti je konzola (tj. od tvog drugara) regionalno zakljucana na region "A" (Blu-ray) i region "1" (DVD) a i pored toga to je NTSC konzola.
Ovo ti je bitno za gledanje filmova. Znaci nece da pusti n i jedan "Shrinkovan" DVD jer su u vecini slucajeva u PAL rezoluciji i naravno filmove na Blu-ray diskovima iskljucivo iz zone "A" ili "ABC".
Igre su regionalno otkljucane i ne sikiraj se ako vidis na nekim igrama da pise velika oznaka za PAL i zana "2". To sve radi a ovo samo pokazuje da je igra za nase (Evropsko) trziste.
Jednostavno nisi u pravu jer na 930bf sony ne daje sliku. Eto ti odgovor iz prve ruke
To je potpuno druga tema, i nema veze sa PS3 nego sa carinom. Ne moze on da pokusha da izbegne carinu, pa ako ne uspe da se vrati vremenskom mashinom i ne kupi PS3Ako ga "uhvate" na carini, oduzece mu PS3 i josh ce platiti kaznu jer je pokushao "shverc", samo da znash kako to funkcionishe, iako gomila ljudi prenosi bilo shta, tu postoji rizik pa je pitanje da li si spreman na to, PS3 nije ipod ili zlatan lanac
![]()
ma sta pricas, kako je onda meni cale doneo xbox360 iz amerike i nije platio carinu uopste, lepo je ljudima rekao da je to njegovo (+ nosio je i laptop i fotoaparat koji su isto tamo kupljeni), jedina je fora sto ih je otpakovao pre negoli sto je bio na carini i bacio je te kutije i to je to
I moj PS3 je za Americko trziste i nista se ne sikiraj. Uzmi obicni racunarski Euro kabl i spoji to u struju i veseli se! :banana:
Znaci nikakav transformator i tako nesto. Nema potrebe. Jedino moras da znas da ti je konzola (tj. od tvog drugara) regionalno zakljucana na region "A" (Blu-ray) i region "1" (DVD) a i pored toga to je NTSC konzola.
Ovo ti je bitno za gledanje filmova. Znaci nece da pusti n i jedan "Shrinkovan" DVD jer su u vecini slucajeva u PAL rezoluciji i naravno filmove na Blu-ray diskovima iskljucivo iz zone "A" ili "ABC".
Igre su regionalno otkljucane i ne sikiraj se ako vidis na nekim igrama da pise velika oznaka za PAL i zana "2". To sve radi a ovo samo pokazuje da je igra za nase (Evropsko) trziste.
Pa ako je bilo shta NTSC radilo na njemu, znachi da ga podrzava, meni je to nekako logichno :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari