Šta je novo?

ps3 na imac-u 27"

disco_killa

Čuven
Učlanjen(a)
04.01.2004
Poena
620
pitanje za one koji znaju . znam da imac 27" ima video ulaz ali me interesuje da li moze isti da se iskoristi da prikljucim sony ps3 na pomenuti imac ?

ako moze, kako ? :)

^ Pa nece valjda da placa pola PS3 samo da bi ga povezao na monitor :) Ako moze PS3 na DVI monitor (a moze, sve dok podrzava HDCP), moci ce i ovo, samo je pitanje kablova, treba mu HDMI>miniDVI, a to samo na ebayu ima...

Na kraju problem mogu da budu proporcije, 27" iMac nije 16:9, a ne znam da je iko probao to da bi znali da li ce ostati iste ili ce izduziti sliku..

Poslednja izmena:
Pa iMac 27" ima mini display port (ne miniDVI)... Naravno da moze da uzme i nesto slicno na ebay i to mnogo jeftinije, to je vec njegova odluka.

Sto se tice proporcije, to ne znam jer nisam probao :p Evo kako izgleda xbox360 na iMac 27"
DSC_0095.jpg

Microsoft na Apple, koja kombinacija :D . Mislim da kovacu pripada muka od ove slike hehe :)

Aj Microsoft, ali chemu ova tastatura pored onako dobre Appleove :d

I sad pogledah rezoluciju i iMac 27" jeste 16:9, shto znachi da proporcije ostaju kako treba, zato je i Xbox slika dobra...

Poslednja izmena:
Pa iMac 27" ima mini display port (ne miniDVI)... Naravno da moze da uzme i nesto slicno na ebay i to mnogo jeftinije, to je vec njegova odluka.

Sto se tice proporcije, to ne znam jer nisam probao :p Evo kako izgleda xbox360 na iMac 27"
DSC_0095.jpg

znam da je off-topic ali moram reci da je prelepo :D

Nazad
Vrh Dno