Šta je novo?

ps3-koji sata disk 1 2 3

malaopasnost

Cenjen
Učlanjen(a)
24.03.2013
Poena
154
imam ps3 super slim 12GB i interesuje me koji sata hard disk ide 1 2 3 . i ono najbitnije da li u korišćenju može da se oseti razlika kod različitih sata diskova.

I na tarabi pise p...a. Furao ssd na ps3 i ponegde ima sitnog i zanemarljivog ubrzanja (toliko zanemarljivog da je smesno). U 95% slucajeva neces ni primetiti razliku. Bolje je da uzmes hard od 1tb (sata 3 mada moze i sata 2) nego da puknes lovu na ssd.

Poslednja izmena:
Ja sam uzeo ovaj za PS4, a najnoviji je ovaj RED model koji je možda malo pouzdaniji. Oba su 9.5mm tako da staju bez problema kako u PS4 tako i u PS3.

Inače SSD je totalni promašaj, gotovo ništa ne ubrzava osim samog brisanja igre. Kod nekih zna da se oduži brisanje instalacije, ali na SSD-u svaka se obriše iste sekunde čim stisneš delete ;). Testirao je Eurogamer ;), imaju i klip na YT samo treba iskopati.

Ja sam uzeo Seagate Momentus XT! I ubrzanje se oseca samo u igrama koje imaju brdo tekstura a da su pritom instalirane na hard disk.. na prste jedne ruke se mogu izbrojati naslovi koji su se ubrzali sa doticnim diskom, a u ostalih 98% igara se ne oseca boljitak. Klasicni SSD bi tek bio bacanje para.. ne zaboravimo da PS3 ima Serial ATA 1 spori kontroler..

http://www.amazon.com/Seagate-Momentus-7200RPM-Hybrid-ST750LX003/dp/B00691WMJG

Nazad
Vrh Dno