Šta je novo?

PS3 E3 info...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
.:GoRaNStEin:. je napisao(la):
Nego, vratimo se temi threada....

Bas volim da rusim klimave teorije i neosnovane tvrdnje ....

Kao npr. Ta grafika na E3 ustvari nije prava, Tekken 6 je radjen na engineu Tekken 5 jer nisu imali vremena da urade nov endzin. Eeeeej :D

A mozda je u PS3 ustvari PS2 jer nisu imali vremena da urade PS3 :D:D:D
Svakim novim threadom omalazavas sam sebe..Pola ljudi ovde te shvata kao sprdnju..Po 100 put ti kazem da mi ne zelimo tvoja uporedjivanja!Nas zanima sta se novo desava na E3 i ps3-ci.Koje igre izlaze..Kako napreduju..Nezanima me tvoje glupo misljenje i uporedjivanje sa PC-jem ili sa tim kako su izgledale prose godine..Bas me briga,nemamo mi nista od toga..Bitno je kako za sada napreduju..Driver je debelo upravu kada je rekao da je prosto neverovatno sta PS2 moze da izvede na hardveru od mobilnog telefona!I stoga je glupo da ti kazes kako ps3 nece moci da izvuce fenomenalnu grafiku..Evo ja sam uveren da ce igre na ps3 izgledati identicno ili dosta blizu onoga sto je pokazano prosle godine.Rekao sam ti napravi svoj thread a iz ovog molim te izadji vise!Jesi li ti retardiran pa nemozes ovo da shvatis?!Stoga na svaki tvoj sledeci post dementnog sadrzaja i koji nema veze sa temom PS3 info vec sa nekim hate-om, cu odgovoriti sa:
………………………………..__…………………………………………
………………………..,-~*’`¯lllllll`*~,……………………………………
…………………..,-~*`lllllllllllllllllllllllllll¯`*-,………………………………
………………,-~*llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll*-,…………………………….
……………,-*llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll.\……………………………
………….;*`lllllllllllllllllllllllllll,-~*~-,llllllllllllllllllll\…………………………..
…………..\lllllllllllllllllllllllllll/………\;;;;llllllllllll,-`~-,………………………
…………...\lllllllllllllllllllll,-*………..`~-~-,…(.(¯`*,`,……………………..
…………….\llllllllllll,-~*…………………)_-\..*`*;..)…………………….
……………..\,-*`¯,*`)…………,-~*`~.………….../……………………..
……………...|/.../…/~,…...-~*,-~*`;……………./.\……………………..
……………../.../…/…/..,-,..*~,.`*~*…………….*...\……………………
…………….|.../…/…/.*`...\...……………………)….)¯`~,……………...
…………….|./…/…./…….)……,.)`*~-,……….../….|..)…`~-,………….
……………/./.../…,*`-,…..`-,…*`….,---…...\…./…../..|……...¯```*~-,,,,
…………...(……….)`*~-,….`*`.,-~*.,-*……|…/.…/…/…………\……..
…………….*-,…….`*-,...`~,..``.,,,-*……….|.,*...,*…|…………..\……..
……………….*,………`-,…)-,…………..,-*`...,-*….(`-,…………\…….
……................f`-,………`-,/…*-,___,,-~*….,-*……|…`-,……….\……..

Poslednja izmena:
Agilni je napisao(la):
Da, raspravljali smo se. Vidim, igraš se duže od mene, što nikako ne mora značiti da se igraš kvalitetnije.
Da nisam imao konzole, nije istina. Imao sam SNES (među prvima kod nas, to ti mogu garantovati), Sega MD, i PS1. Ovaj poslednji se najmanje zadržao kod mene, jer sam već tada isti koristio samo kada mi dođe neko u goste, pa opeglamo ponešto uz kokice. To mi jednostavno više nije zanimljivo. Takođe, pored PC-a, imao sam Spectrum, C-64 i Amigu 500. Uvek su mi bile zanimljivije igre iz te struje kada sam igrao sam, a konzole isključivo za društvo, jer razvlače instant osmeh, dobro raspoloženje, a i uvek mi gosti donesu smoki :D
I veruj, PS2 sam iznajmljivao više puta da bih igrao igre koje mi se čine zanimljivim, pa nikako nisam bio oduševljen.
Samo shvati, ako se nekome ne dopadaju igre na konzolama, ne znači da ih nije video nikada! Taj stav promeni i rasprava će biti mnogo pristojnija. Čemu potcenjivanje i omalovažavanje? U pitanju je prosta stvar, ukus! Ne volimo isti tip igara i zato mi konzole nisu potrebne više u životu, osim ako se nešto u budućnosti ne promeni.

Samo mi je smešno da o lepom ponašanju govorim nekome ko igre igra toliko dugo, skoro koliko i ja imam godina. Osećam se ja glupo, a ne bi trebalo.

Tako care!!!:D
Apsolutno se slazem.Takodje preporucujem da malo istrazis internet oko Manga vs Anime a i ja mogu da ti pomognem da ti dam nesto materijala 60+ DVDa sa anime ako ti treba.Sto se tice kvalitetnijeg igranja tu ne znam na sta konkretno mislis.Svako se igra prema svom ukusu.Ja WE ti FIFA npr. (samo si baraba ,) kad bi ti rekli da nece biti vise "vasljive" FIFE na PC prvi bi potrcao za konzolama :D ) Kad bi se uzele liste najboljih igara ,dakle ne ove liste sta se danas deca igraju vec svih vremena na prvim mestima su igre od pre 10 i vise godina.To sto se danas neko pali na najnoviju igru to ne znaci da je i ona najbolja a nije ni video nesto starije.Pa npr pirati su i dan danas jedna od najneprevazidjenijih igara ikad a od kad datira (naravno ovo ne ukljucuje stupidni remake).Stvar je u tome sto malo PC igara stvarno donese pomak u gameplayu a na konzolama ima vise igara samim tim i vise shita ali igara uvek za svakoga i samim tim vise mogucnosti da neka igra u nekom zanru napravi pomak ka boljem.Dalje kazete na konzolama igre su arkadne...comboi i sl.To mogu reci samo ljudi koji su videli samo tuce i hack&slash igre.Nista dr nisu videli.Ovde na zalost nema vise od par poklonika Nintenda pa da vidis kako bi ti skocili za vrat za Zeldu i jos par igara al tebi se to ne svidja.
FIFA is dead Long Live WE :D

@.:GoRaNStEin:.

OVO "Sometimes confused with anime, manga is the Japanese word for comic book (or Graphic Novel, if you prefer)" sam prosli put stavio u BOLD da bi mogao da pojmis al ti suha inteligencija ne mozes da pojmis.....

@ostali

Ovaj covek ili je lud ili sa namerom nas za**bava :d jer mu je dosadno

imam ja Star Wars hentai ako nekog interesuje :-devil-: :d

Nostormo je napisao(la):
Nesretnice neobavesteni MANGE nisi ni mogao da gledas (doduse moze ako si nepismen a verovatno i jesi) a ANIME SI mogao da gledas.Radi tvoje neobavestenosti Mange su stripovi a ANIME animirani filmovi.Nesretnice.
iskreno, meni je tebe zao :(

chava je napisao(la):
Svakim novim threadom omalazavas sam sebe..Pola ljudi ovde te shvata kao sprdnju..Po 100 put ti kazem da mi ne zelimo tvoja uporedjivanja!Nas zanima sta se novo desava na E3 i ps3-ci.Koje igre izlaze..Kako napreduju..Nezanima me tvoje glupo misljenje i uporedjivanje sa PC-jem ili sa tim kako su izgledale prose godine..Bas me briga,nemamo mi nista od toga..Bitno je kako za sada napreduju..Driver je debelo upravu kada je rekao da je prosto neverovatno sta PS2 moze da izvede na hardveru od mobilnog telefona!I stoga je glupo da ti kazes kako ps3 nece moci da izvuce fenomenalnu grafiku..Evo ja sam uveren da ce igre na ps3 izgledati identicno ili dosta blizu onoga sto je pokazano prosle godine.Rekao sam ti napravi svoj thread a iz ovog molim te izadji vise!Jesi li ti retardiran pa nemozes ovo da shvatis?!Stoga na svaki tvoj sledeci post dementnog sadrzaja i koji nema veze sa temom PS3 info vec sa nekim hate-om, cu odgovoriti sa:

Ne znam ko ovde ispada smesan sa svojim izjavama, ja svoje tvrdnje potkrepim i shotovima i linkovima, a sta ti radis??? Tvrdis da je Tekken 6 na endzinu Tekken 5, jer nisu imali vremena da urade endzin? Ajde poslusaj se malo sta pricas... I dalje tvrdim da je sve sto sam rekao na boljoj osnovi nego bilo sta sto si ti rekao apropo ove teme.... Ne sramoti se vise...

Nostormo je napisao(la):
@.:GoRaNStEin:.

OVO "Sometimes confused with anime, manga is the Japanese word for comic book (or Graphic Novel, if you prefer)" sam prosli put stavio u BOLD da bi mogao da pojmis al ti suha inteligencija ne mozes da pojmis.....

@ostali

Ovaj covek ili je lud ili sa namerom nas za**bava :d jer mu je dosadno

Da, naravno, vuce korene od te reci, ali ne znaci samo to BUKVALISTO

Link : http://tesla.rcub.bg.ac.yu/~japan/zabava/manga/Manga-FAQ.htm

Ako ti kazem npr FUCK OFF, to ne znaci u bukvalnom prevodu da se opstenje iskljucuje, vec da O***B*S ... Jel ti sada malo jasnije bukvalisto.....????

Dokle bre vise te prepirke konzole VS pc ???
Ako je neko gamer jedina stvar o kojoj vredi raspravljati je
da li je neka igra DOBRA ili LOSA !!!
Sto se tice PS3, puna snaga ove konzole doci ce do izrazaja
sa drugim talasom igara krajem 2007-pocetkom 2008 godine.
Ne moze se donositi utisak na osnovu par demoa koje su prikazali
na E3-ju, mada i medju njima ima odlicnih kao na primer Heavenly Sword.

PS:
Sto se tice cene stvarno je :wall: , ali niko nas ne tera da je kupimo !!!
PPS:
Bas zbog cene mislim da ce kod nas bolju prodju imati Wiii .
Inace igre za Wiii su mi nekako najoriginalnije !!!

Poslednja izmena:
Nostormo je napisao(la):
Tako care!!!:D
Apsolutno se slazem.Takodje preporucujem da malo istrazis internet oko Manga vs Anime a i ja mogu da ti pomognem da ti dam nesto materijala 60+ DVDa sa anime ako ti treba.Sto se tice kvalitetnijeg igranja tu ne znam na sta konkretno mislis.Svako se igra prema svom ukusu.Ja WE ti FIFA npr. (samo si baraba ,) kad bi ti rekli da nece biti vise "vasljive" FIFE na PC prvi bi potrcao za konzolama :D ) Kad bi se uzele liste najboljih igara ,dakle ne ove liste sta se danas deca igraju vec svih vremena na prvim mestima su igre od pre 10 i vise godina.

Uopšte me ne zanima Manga ili Anime, to gledaj ti!
Imam samo još jedan apel da pripaziš na izražavanje, jer si vrlo nepristojan.
Osim toga, nikako ne bih zbog neke sportske igre prešao na konzolu :d

I pametni... mnogo mi je bitnije da Internet napišem velikim slovom, nego Manga ili Anime. Samo što ti to očigledno ne znaš.

Da, naravno, vuce korene od te reci, ali ne znaci samo to BUKVALISTO

Link : http://tesla.rcub.bg.ac.yu/~japan/zabava/manga/Manga-FAQ.htm

Ako ti kazem npr FUCK OFF, to ne znaci u bukvalnom prevodu da se opstenje iskljucuje, vec da O***B*S ... Jel ti sada malo jasnije bukvalisto.....????

Ja tebi strucnu literaturu a ti meni ovakve linkove.Mora da i u skoli ucis ucitelja ..jer do profesora kako je krenulo neces ni stici.I kao sto su ti ljudi vec rekli idi i ne zagadjuj ovaj thread vise.

Nostormo je napisao(la):
Ja tebi strucnu literaturu a ti meni ovakve linkove.Mora da i u skoli ucis ucitelja ..jer do profesora kako je krenulo neces ni stici.I kao sto su ti ljudi vec rekli idi i ne zagadjuj ovaj thread vise.

Ne treba ti recnik da bi znao da je pojam MANGA (ne govorimo o recniku!!!!) ustvari naziv za stil crtanja, a to ako ne mozes da uklaviris, kao sto ne mozes izgleda, onda stvarno za tebe nema nade... Ponavljam, nije poenta u bukvalnom prevodu i sta znaci.........BUKVALISTO! :D:D:D

Zali Boze ovih slova sto kucam i objasnjavam nekom ko ne moze da skapira nista....

Nostormo je napisao(la):

Verovatno si od onih sto bi preveli Microsoft kao MaliMek

A jedno veliko HAHAHA za strucnu literaturu.... :D:D:D

Verovatno si od onih sto bi preveli Microsoft kao MaliMek

chava je napisao(la):

Ovo je intelignetni chava izjavio :
"Zato sto je ono engine od Tekkena 5 na snimku..Uradili su trailer u engine-u od petice samo u 1920x1200 rezoluciji jer nisu imali vremena da zavrse Engine za 6-ticu..Nebrini se ti za Tekken 6 bice to raj za oci kada bude gotov..Evo i tekken 5 izgleda bolje od 80% igara za PC...."

Grohotom se sinoc smejao ceo Novi Sad ... A Pancevo umire od sramote sto je iznedrilo tako nesto :banana: :banana: :banana:

Poslednja izmena:
Ovo je intelignetni chava izjavio :
"Zato sto je ono engine od Tekkena 5 na snimku..Uradili su trailer u engine-u od petice samo u 1920x1200 rezoluciji jer nisu imali vremena da zavrse Engine za 6-ticu..Nebrini se ti za Tekken 6 bice to raj za oci kada bude gotov..Evo i tekken 5 izgleda bolje od 80% igara za PC...."

Grohotom se sinoc smejao ceo Novi Sad ... A Pancevo umire od sramote sto je iznedrilo tako nesto :banana: :banana: :banana:
Pa to sto sam rekao je istina dementu!to su rekli ljudi iz Namco-a

Poslednja izmena:
Agilni je napisao(la):
Uopšte me ne zanima Manga ili Anime, to gledaj ti!
Imam samo još jedan apel da pripaziš na izražavanje, jer si vrlo nepristojan.
Osim toga, nikako ne bih zbog neke sportske igre prešao na konzolu :d

I pametni... mnogo mi je bitnije da Internet napišem velikim slovom, nego Manga ili Anime. Samo što ti to očigledno ne znaš.

Samo ne znam sta sam napisao sto te je pogodilo ili uvredilo u mom postu s obzirom da nisam napisao nista uvredljivo???Cemu takav neprijateljski stav ako se iz posta vidi prijateljski stav , a ako nisi shvatio ono za FIFU je bila shala pa mozda te je to uvredilo???A sto se tice tvog apela za pristojnost ne vidim u cemu sam bio nepristojan u postu na koji si odgovorio tako da sa moje strane recimo da prihvatam apel , ali opet gledas jednostrano , sto malo ne utices na .:GoRaNStEin:. ....... zatvorice thread zbog njegovih ispada.

Nostormo je napisao(la):
Samo ne znam sta sam napisao sto te je pogodilo ili uvredilo u mom postu s obzirom da nisam napisao nista uvredljivo???Cemu takav neprijateljski stav ako se iz posta vidi prijateljski stav , a ako nisi shvatio ono za FIFU je bila shala pa mozda te je to uvredilo???A sto se tice tvog apela za pristojnost ne vidim u cemu sam bio nepristojan u postu na koji si odgovorio tako da sa moje strane recimo da prihvatam apel , ali opet gledas jednostrano , sto malo ne utices na .:GoRaNStEin:. ....... zatvorice thread zbog njegovih ispada.

Prvo pogledaj celu temu kako se razvijala diskusija.... Prvo su poceli da velicaju PS3, a onda su dosli neki koji ne misle tako, i izneli svoje misljenje. Zatim su neki iz te mase koja obozava PSx, a IQ im je prilicno zabrinjavajuci, poceli da vredjaju, iako nemaju nikakvih argumenata da naprave protivtezu. Srbija je ruralna zemlja, i apsolutno je razumljivo da i oni sa brda skupe nesto kesa i kupe konzolu i misle da poznaju ceo svet.... Ipak je PC enigma u odnosu na plug&play konzolu :D

Prvo pogledaj celu temu kako se razvijala diskusija.... Prvo su poceli da velicaju PS3, a onda su dosli neki koji ne misle tako, i izneli svoje misljenje. Zatim su neki iz te mase koja obozava PSx, a IQ im je prilicno zabrinjavajuci, poceli da vredjaju, iako nemaju nikakvih argumenata da naprave protivtezu. Srbija je ruralna zemlja, i apsolutno je razumljivo da i oni sa brda skupe nesto kesa i kupe konzolu i misle da poznaju ceo svet.... Ipak je PC enigma u odnosu na plug&play konzolu :D

Ovo ce biti moj poslednji post upucen tebi i posto sam rekao da sam prihvatio apel Agilnog da necu biti nepristojan tako ce i biti iako si ti ponovo nepristojan.Tema je PS3 E3 Info gde ljudi treba da daju linkove i info o napredovanju PS3 konzole i njenih igara a ne da dodju da pljuju po njoj i po igrama za nju.Dakle koga NE zanima PS3 ne treba ni da dolazi u ovaj thread. Ti sta god si video za PS3 ispljuvao si sto navodi na zakljucak da si totalno protiv PS3 iako kazes da nisi jer je nemoguce da ti se bas ,ama bas nista ne svidi a sa druge strane na PC ce biti sve sjajno i bajno.Ljudi koji su velicali PS3 tako reaguju jer se raduju izlasku nove konzole i zeleli bi da ispuni sva ocekivanja.A ti blato pa samo blato.Ne moj pricati dok ne vidis.A sto se tice tebe ti si vise izgleda u tom Srpskom ruralnom fazonu "Da i komsiji crkne krava".Sto bi bilo lose da na PS3 budu dobre igre.Sacekaj i vidi pa onda reci.
Ja mislim da je ovo bilo bez uvreda :crash:

Nostormo je napisao(la):
Ovo ce biti moj poslednji post upucen tebi i posto sam rekao da sam prihvatio apel Agilnog da necu biti nepristojan tako ce i biti iako si ti ponovo nepristojan.Tema je PS3 E3 Info gde ljudi treba da daju linkove i info o napredovanju PS3 konzole i njenih igara a ne da dodju da pljuju po njoj i po igrama za nju.Dakle koga NE zanima PS3 ne treba ni da dolazi u ovaj thread. Ti sta god si video za PS3 ispljuvao si sto navodi na zakljucak da si totalno protiv PS3 iako kazes da nisi jer je nemoguce da ti se bas ,ama bas nista ne svidi a sa druge strane na PC ce biti sve sjajno i bajno.Ljudi koji su velicali PS3 tako reaguju jer se raduju izlasku nove konzole i zeleli bi da ispuni sva ocekivanja.A ti blato pa samo blato.Ne moj pricati dok ne vidis.A sto se tice tebe ti si vise izgleda u tom Srpskom ruralnom fazonu "Da i komsiji crkne krava".Sto bi bilo lose da na PS3 budu dobre igre.Sacekaj i vidi pa onda reci.
Ja mislim da je ovo bilo bez uvreda :crash:

Opet promasaj .....

Nostormo je napisao(la):
ali opet gledas jednostrano , sto malo ne utices na .:GoRaNStEin:. ....... zatvorice thread zbog njegovih ispada.

Imao sam pokušaja u nekim susednim threadovima, pogledaj malo. Bezuspešno :D Ovde uglavnom odgovaram na ono što je upućeno meni.

Nemam ja ništa protiv ove rasprave ako se najnormalnije iznose argumenti. Ali Goranštajn, Čava, pa sad i ti, prelazite granice dobrog ukusa.

A za poslenje na moj račun. Ok, možda nisam najbolje shvatio šalu.

I molim, dalje bez citiranja mojih postova, ne dajete mi da se povušem iz threada. A toliko sam puta kritikovao Drajvera što upada gde mu nije mesto ;)

Moje skromno misljenje,a veliki sam poklonik Sony serijala,je da su prosle godine napravili prerenderovane filmice za koje su i sami verovali da ce PS3 moci da ih renderuje realtime,i bezobrazno su pustili svima Killzone2 i Motorstorm tvrdeci da je realtime.:zgran:
Siguran sam da su na osnovu specifikacija Cell procesora i RSX-a sabiranjem i mnozenjem dosli do toga da ce PS3 to sigurno moci da sazvace za dorucak,ali je realnost da su se izgleda precenili,jer za ovih godinu dana nisu ni prisli kvalitetu tih Trailera od prosle godine,prema onome sto je prikazano na E3 2006.

Da li ce PS3 to moci na kraju da izvuce je stvar nagadjanja i vere u Sony na osnovu onoga sto su do sada radili prethodne decenije u vezi konzola!

Ja licno verujem da ce PS3 imati Killzone2 kvalitet,ali je pitanje kada!?
Ako to bude 2008. ipak je mnogo daleko tako da ovo u mom potpisu ne stoji dzaba od 2004.!:(

Onaj text sto je dao @Goranstein poprilicno verno prikazuje trenutnu situaciju!
Ostaje samo da se bezrezervno veruje sony-ju na rec!

Poslednja izmena:
Somilic je napisao(la):
Moje skromno misljenje,a veliki sam poklonik Sony serijala,je da su prosle godine napravili prerenderovane filmice za koje su i sami verovali da ce PS3 moci da ih renderuje realtime,i bezobrazno su pustili svima Killzone2 i Motorstorm tvrdeci da je realtime.:zgran:
Siguran sam da su na osnovu specifikacija Cell procesora i RSX-a sabiranjem i mnozenjem dosli do toga da ce PS3 to sigurno moci da sazvace za dorucak,ali je realnost da su se izgleda precenili,jer za ovih godinu dana nisu ni prisli kvalitetu tih Trailera od prosle godine,prema onome sto je prikazano na E3 2006.

Da li ce PS3 to moci na kraju da izvuce je stvar nagadjanja i vere u Sony na osnovu onoga sto su do sada radili prethodne decenije u vezi konzola!

Ja licno verujem da ce PS3 imati Killzone2 kvalitet,ali je pitanje kada!?
Ako to bude 2008. ipak je mnogo daleko tako da ovo u mom potpisu ne stoji dzaba od 2004.-te!:(

Onaj text sto je dao @Goranstein poprilicno verno prikazuje trenutnu situaciju!
Ostaje samo da se bezrezervno veruje sony-ju na rec!

Cool , ovakav nacin razgovora mi se svidja. Nikad nisam rekao da mi se ne svidja nista na PS3, naprotiv, pa moj omiljeni engine (UE3) vrtece se bez problema na PS3 (sto se tice textura, tu sam skeptik). Osvrnuo sam se samo na hype koji se digao i zbog koga su odmah otpisali konkurenciju, a PC vec sada sve to moze (opet, cenu zanemarimo). Ne iskljucujem da ce iz PS3 iscediti za godinu dve pravu snagu, ali PC ce tada biti Grrrrr zver :D, sto znaci da nema nista od tog NextGen Boom-a koji sam i sam cekao.
I upravo pricamo o trenutnoj situaciji, ne o necemu sto bi moglo da se desi 1-2 godine nakon izlaska PS3, vec o igrama koje ce biti launch titles. Upravo ti naslovi treba da privuku kriticnu masu koju ocekuju.

Goranshtajne ovo ti je poslednje upozorenje. Svaki drugi post u ovom threadu je tvoj, a negde ima i po vishe postova vezanih, i vecina nema veze sa PS3. To se zove spam i ne moze tako. Smiri se malo ili cesh morati na led...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno