Šta je novo?

PS3 dosadasnje dobre ekskluzive

Jesu, a jel si video Vivendi i NC Soft igre svuda po prodavnicama i supermarketima i da ih ljudi kupuju kao DVD film od 99 din ? :) To je problem i sve dok se to ne desi, igre ce kod nas biti 15e iznad EU.

sa samo igre za PS3 su skupe i to svuda u evropi zbog toga sto jos uvek nisu razradjeni jeftini rezaci blue ray diskova (ista situacija je bila sa PS2 i DVD-om), i sve dok se ne pojave pristupacniji blue ray rezaci, jeftini blue ray diskovi(tad ce se pojaviti i cipovi za PS3), igre nece menjati cenu, a kad se sve ovo dogoti imace istu cenu kao i sadasnje Xbox 360 i PC igre, samo pogledajte nema ni jedna PC i Xbox 360 igra koja je skuplja od 35 eura...

Za xbox ne znam ali za PC postoji mnogo igara skupljih od 35 eura, ne znam samo kako si došao do tog zaključka.

sa samo igre za PS3 su skupe i to svuda u evropi zbog toga sto jos uvek nisu razradjeni jeftini rezaci blue ray diskova (ista situacija je bila sa PS2 i DVD-om), i sve dok se ne pojave pristupacniji blue ray rezaci, jeftini blue ray diskovi(tad ce se pojaviti i cipovi za PS3), igre nece menjati cenu, a kad se sve ovo dogoti imace istu cenu kao i sadasnje Xbox 360 i PC igre, samo pogledajte nema ni jedna PC i Xbox 360 igra koja je skuplja od 35 eura...

PS3 i X360 igre zvanichno koshtaju isto, nema to veze sa cenom Bluray rezacha i diskova, ako si video neshto jeftinije to je na nekom popustu i slichno. A PC igre su uvek bile jeftinije od igara za konzole, jer Sony i Microsoft uzimaju deo od svakog diska.

Poslednja izmena:

Yep yep. mogu zakljuchiti da tekst nema koherenciju.
1. zvanichna cena igara za xbox360 i ps3 je 60$ u US ili 60e u EU ili oko 40 i neshto funti.

Pricha o jeftinim rezachima ne stoji, poshto se igre shtampaju, a cena shtampe je ista, a sam mediji je malo skuplji(na veliko gledano).

Rezachi se mogu nabaviti za 150e, i cena im je mnogo brzhe pala nego dvd rezachima(u poredjenju ta 2 vremenska perioda).

za ps2 se chip pojavio odma s izlaskom konzlole, jer princip zashtite nije bio mnogo drugaciji od ps1. dok ps3 ima onaj zli program u ramu koji stalno chekuje disk, a kad se on onemoguci, ceo ps3 odbija saradnju.

igre za pc(kao shto je navedeno) su UVEK jeftinije zbog 2 stvari: System requirments i piraterije.

anyway, ne vidim sto je ovo imalo veze s temom.
Ja zhelim da naglasim jednu dobru eksluzivu koju sam probao, i jednu moguce dobro(koju cu probati u avgustu).
Prva je Warhawk. igra nakon stabilizacije PSN-a je tako zabavna i napeta/atraktivna, da ako vam se imalo svideo bilo koji BF, ovo je meni mnogo brutalnije, samim tim shto su Warhawk-ovi tako zabavni za dogfight!! :D

druga igra(koja mi stizhe uskoooro) je Eye of Judgement! ja sam pre neke 2-3 godine non stop pichio Magic The Gathering, i bio sam zaludjen za skupljanje karata i pravljenje novih, boljih dekova. ali onda kad sam skontao da ne prestaju da izlaze nove i nove edicije, i da samo zbudzuju ono sto je vec postojalo, prestao sam da pratim/igram. imam i sad deck, pa odigram s drugarima kako kad. :)
EOJ bi trebalo da bude Meka za sve koji vole TCG-ove. ja se iskreno nadam da jeste!

Sto jes jes nasi deru pa to ti je

Nazad
Vrh Dno