definishi to "VRLO BRZO" ....procje makar 6 meseci dok to pochne da lichi na neshto. Neki ljudi na 6 meseci menjaju PC-e ...shto ne bi neko sada u ovom trenutku za SMESHNO malo para uzeo xbox i onda za 6 meseci uzep PS3?
Pa 6 meseci je nishta, koga briga shto se PC menja na 6 meseci kada je sve to na silu, koriste monopol da vam uvale hardver tako shto najboljih par igara koje svi hoce, naprave za sledecu nepostojecu generaciju i tako u krug
🙂 Meni se to smuchilo josh kada je bilo manje izrazeno, i sad mirno spavam
😀 Ako mislish na to da ce PC biti jachi kada dodje nova generacija, ni to nije tachno, jer PS3 ce biti sve bolji i bolji kako dolaze nove igre, tako je bilo i bice sa potpuno novim hardverom. PC ce dostici najjache iz PS3 tek kada bude 100% jachi u raw snazi, i opet to mora da bude prosechna konfiguracija da bi mogao da kazesh "komp mi je jak kao PS3" ali ne za 5x vishe para
😀
Za konzole je potreban zalet, nova stvar, potpuno novi hardver, nije to nova grafichka ili proc sa vishe tranzistora. Kada se zalete, nema nazad.
Shto se tiche 64bit procesora, to je pricha koja ne prolazi jer vecina nece da placa highend mashinu, tako da im se ne isplati da prave softver za to. PS3 je slichna fora. Pravi developeri ce koristiti svih 7SPEova i sve kombinacije moguce da izvuku maksimalnu snagu, dok ovi "holivudski shtanceri" tipa EA nikada nece iskoristiti snagu PS3, i nikoga nije briga za to. Njima lepo jer im klinci u gomilama kupuju igre, a nas koji smo u prichi mnogo zabole za EA
😀
u Domu Sindikata otishla dva po 1600e
Ochekivao sam da ce biti vishe komada za te pare, ali ochigledno nisu uspeli da nabave
🙂
Treba sachekati EU launch, bice po 600/700e, a i jeftinije ko moze iz HR ili Madjarske..