Šta je novo?

PS3 60GB u Srbiji?

• Začetnik teme Začetnik teme shtaps
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

shtaps

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2003
Poena
619
Zanima me koliko ljudi u Srbiji moze realno da priusti sebi da priusti PS3 60GB? Sticajem okolnosti ponudeno mi je nekoliko konzola za probnu prodaju i otisle su bez problema u HK. Sada pregovaram za jos par komada a bice i malo vece kolicine za nekih dve nedelje. Cena je posle prvog talasa po radnjama u HK bila 850 - 900$ sta ce reci da te konzole mogu za 1000$ da se prodaju u Srbiji. Znam a je jako ogranicen broj ljudi koji moze toliko para da odvoji sada a otezavajuca okolnost je i to sto su igre i dalje evidentan problem tamo mada verovatno mogu da posaljem i znacajnu kolicinu igara ako pricamo o nekoj vecoj kolicini konzola... Jeste li videli da neko vec radi PS3 u Srbiji?

Ne radi niko PS3 u Srbiji jer ih josh uvek nema po normalnim cenama, i niko nece kupovati originale. Mada, ja bih uzeo jedan za 1000$, jer nema da se nadju ispod 2000 🙂

Poslednja izmena:
Ma to su mnogo glupe cene, ****** ko kupi 😉

pa sta ga briga, sedi kuci u fotelji ima kesha ne zna sta ce sa njime, ode na ebay kupi za 2000-3000 dolara sa 2-3 igre i uziva 😀

ili opcija 2: posalje nekog da mu stoji u redu i plati mu odredjenu sumu i kad ovaj dodje na red cimne ga na mob i dodje i preuzme robu 😀

Shta 999$, pa za te pare se prodaje u online prodavnicama, i naravno ne mozesh da ih kupish, jer nema 🙂 Najjeftiniji PS3 je trenutno 2k dolara i to morash da jurish i pratish ebay da bi nashao, za 3k dolara se moze kupiti lako. To jesu velike pare za konzolu, ali iz nasheg ugla. Da zivim preko, dao bih 2k dolara lagano, jer ovde bih dao 1000 🙂

Tako sam i mislio... Videcemo za par nedelja kakvo ce stanje biti. Ako je neko raspolozen za posao neka se javi na reg mail. A sto se cene tice apsolutno ste u pravu, ja je nikada ne bi uzeo po toj ceni za sebe ali takva je cena, svidelo se to nama ili ne.

aha, probaj da kupiš jedan 😀

@anobias9

Nemaju ga jos u ponudi to je samo jedan komad, onaj mucenik iz Big One show-a koji, evo, jos dva dana traje u Domu sindikata.

P.S. Big Apple bi uskoro trebao da pocne i sa Xbox-om tako da, zivela konkurencija 🙂

Poslednja izmena:
@anobias9

Nemaju ga jos u ponudi to je samo jedan komad, onaj mucenik iz Big One show-a koji, evo, jos dva dana traje u Domu sindikata.

P.S. Big Apple bi uskoro trebao da pocne i sa Xbox-om tako da, zivela konkurencija 🙂

Kakva konkurencija 😀

kako neshto shto ima 3-4 igre mozhe da bude konkurencija nechem shto ih ima 100??

Znachi PS3 kupuju "GEJMERI" koji igraju 4 igrice 🙂 do jaja 🙂 I moj mobilni ima 5 igrica🙂 *****ao je PS3 😉

Rekoh ne razumesh, i to ovde nije tema. Vidimo se za koju godinu kada budem mogao da ti pokazem link PS3 prodaje i broja igara i broja hitova, i prodaje igara, i PC bez igara, itd 🙂

Drug je vid'o i igrao PS3 u Bgu, a kad je pitao za cenu, prodavac mu reche 1700e... Prekid... :bottle:

Za te pare mogu da kupim PS3 😀

Rekoh ne razumesh, i to ovde nije tema. Vidimo se za koju godinu kada budem mogao da ti pokazem link PS3 prodaje i broja igara i broja hitova, i prodaje igara, i PC bez igara, itd 🙂

Jednom i mi da se slozhimo. Ja sam rekao da SADA nije konkurencija, ko zna shta nam vreme nosi. Daj bozhe pa cju i ja kupiti PS3 za jedno godinu dana kada to bude imalo smisla.

Ispravka, danas mi kum rece, Big Apple ima 2 kom. (slovima: dva😀 ) PS3 konzole i cifra je nesto preko 1600e pa eto, ako nekog baaas svrbe pare.. 🙂
P.S. Mislim da ce se samo jedan prodati, drugi ide u "novine"

Evo ja mogu za 1200e da ga nabavim kad ocesh, ako je neko zainteresovan 🙂

Jednom i mi da se slozhimo. Ja sam rekao da SADA nije konkurencija, ko zna shta nam vreme nosi. Daj bozhe pa cju i ja kupiti PS3 za jedno godinu dana kada to bude imalo smisla.

Pa malo je glupo uporedjivati konzolu staru dve nedelje i godinu dana, mada ide u prilog ovima koji se plashe metjave zvane Playstation 🙂 PS3 ce vrlo brzo dobiti vrhunske igre, bolje od onih sa konkurentskih konzola, a ostalo ce biti istorija 🙂

Poslednja izmena:
definishi to "VRLO BRZO" ....procje makar 6 meseci dok to pochne da lichi na neshto. Neki ljudi na 6 meseci menjaju PC-e ...shto ne bi neko sada u ovom trenutku za SMESHNO malo para uzeo xbox i onda za 6 meseci uzep PS3?

evo digresija vezana za vase prepucavanje... ja imam 64bitni procesor.. da li je buducnost u 64bitnim aplikacijama ? odgovor je da... da li ih ima puno.. odgovor je ne.. isto i sa ps3

Poslednja izmena:
Evo ja mogu za 1200e da ga nabavim kad ocesh, ako je neko zainteresovan 🙂

He, prodate obe. Lepo je to sto ce joj se cena brzo 'normalizovati' kod nas. Za 10-tak dana trebalo bi da im stigne jos barem 5-6 konzola i kostace 1000e, mada je to jos uvek mnogo..
Inace imaju samo jednu BR igru, neke Spajdermene, munje..

P.S. Sta uradih, poce jos jedan M$vsSONY War 🙂

definishi to "VRLO BRZO" ....procje makar 6 meseci dok to pochne da lichi na neshto. Neki ljudi na 6 meseci menjaju PC-e ...shto ne bi neko sada u ovom trenutku za SMESHNO malo para uzeo xbox i onda za 6 meseci uzep PS3?

Pa 6 meseci je nishta, koga briga shto se PC menja na 6 meseci kada je sve to na silu, koriste monopol da vam uvale hardver tako shto najboljih par igara koje svi hoce, naprave za sledecu nepostojecu generaciju i tako u krug 🙂 Meni se to smuchilo josh kada je bilo manje izrazeno, i sad mirno spavam 😀 Ako mislish na to da ce PC biti jachi kada dodje nova generacija, ni to nije tachno, jer PS3 ce biti sve bolji i bolji kako dolaze nove igre, tako je bilo i bice sa potpuno novim hardverom. PC ce dostici najjache iz PS3 tek kada bude 100% jachi u raw snazi, i opet to mora da bude prosechna konfiguracija da bi mogao da kazesh "komp mi je jak kao PS3" ali ne za 5x vishe para 😀

Za konzole je potreban zalet, nova stvar, potpuno novi hardver, nije to nova grafichka ili proc sa vishe tranzistora. Kada se zalete, nema nazad.

Shto se tiche 64bit procesora, to je pricha koja ne prolazi jer vecina nece da placa highend mashinu, tako da im se ne isplati da prave softver za to. PS3 je slichna fora. Pravi developeri ce koristiti svih 7SPEova i sve kombinacije moguce da izvuku maksimalnu snagu, dok ovi "holivudski shtanceri" tipa EA nikada nece iskoristiti snagu PS3, i nikoga nije briga za to. Njima lepo jer im klinci u gomilama kupuju igre, a nas koji smo u prichi mnogo zabole za EA 😀

u Domu Sindikata otishla dva po 1600e

Ochekivao sam da ce biti vishe komada za te pare, ali ochigledno nisu uspeli da nabave 🙂

Treba sachekati EU launch, bice po 600/700e, a i jeftinije ko moze iz HR ili Madjarske..

Poslednja izmena:
Sve shto si rekao recimo da se slazhem...ali da bi sve to bilo treba da prodje vreme. U ovom trenutku dati 1600e za PS3 da bi imao 4 igre je VELIKO BACANJE PARA.

da za tebe ili mene ali uvek ima ljudi (tatinih sinova) koji ce to uzeti chim se to pojavi po ceni i vecoj od te ....ali to sad nije tema ....

Sve shto si rekao recimo da se slazhem...ali da bi sve to bilo treba da prodje vreme. U ovom trenutku dati 1600e za PS3 da bi imao 4 igre je VELIKO BACANJE PARA.

Pa naravno, ja nikada to nisam opravdavao, zato i sam nisam uzeo PS3. Razmislio bih i da moze po regularnoj ceni da se kupi, jer nema shta da se igra i mozda bih rizikovao da mi upadne primerak sa nekim problemima a garancije nigde. Zato treba sachekati bar 6 meseci da se sve ispegla i krenu neke igre, i tada hardcore fanovi treba da kupuju, jer moracesh da placash originale.

da li je ok cena od 1300-1500 eur za ps3 60 gb ... mozda cu imati priliku da nabavim 1 kom , pa cisto da znam da li ima sanse i zaraditi nesto ?

samo na nekoj budali 🙂
ovde na benchu cjesh teshko prodati za te pare.

Nazad
Vrh Dno