vec sada su uspeli da naprave 1:1 kopiju madden-a 07 valjda tako da o tome ne treba brinuti jer: mogucnost instaliranja linux-a + kacenje usb hdd-a = piraterija vrlo izvesna 😀jer moracesh da placash originale.
ako igre budu stvarno onakve kakve se najavljuju piratovace ga ekspresno nista se ja ne brinem a koliko znam psp je piratovan totalno samo treba da se flash-ne i to je to a i sto se tice pokretanja iso-a i sl. pa ako su uspeli i win xp da instaliraju na ps3 uspece i iso da pokrenu ne boj se napravice neki loader kao za divx/mp3 na ps2 i bice mount image sa hdd-a i vozi :whip: kasnije ce verovatno i cip da uleti u pricu i to je to.pazi tome se bar ja iskreno nadam jer ce zbog cene bd diskova i rezaca biti lupanje po usima za kopije igara ovako ce biti jos ludje:skines image sa net-a,nakacis usb rack sa hdd-om na pc ,iskopiras image,ubodes usb rack sa hdd-om u sony,startujes neki loader,mount image i loodnica (eh puste zelje ali navijam za underground scenu)Ne, to ne znachi nikakvu pirateriju. Mora da postoji program koji ce pokrenuti taj iso, i moze vrlo lako da se desi da ni onda ne radi jer nisu poskidane zashtite. Napraviti ISO od diska kada vec imash linux je pasulj, a posle mesec dana su iskopirali i UMD i DVD na X360 pa koliko je trebalo da startuju te kopije. X360 su josh i najbrze provalili jer su zashtite slabe, ali PSP i dan danas nije potpuno provaljen, a sa PS3 ce biti josh teze..
ako igre budu stvarno onakve kakve se najavljuju piratovace ga ekspresno nista se ja ne brinem a koliko znam psp je piratovan totalno samo treba da se flash-ne i to je to a i sto se tice pokretanja iso-a i sl. pa ako su uspeli i win xp da instaliraju na ps3 uspece i iso da pokrenu ne boj se napravice neki loader kao za divx/mp3 na ps2 i bice mount image sa hdd-a i vozi :whip: kasnije ce verovatno i cip da uleti u pricu i to je to.pazi tome se bar ja iskreno nadam jer ce zbog cene bd diskova i rezaca biti lupanje po usima za kopije igara ovako ce biti jos ludje:skines image sa net-a,nakacis usb rack sa hdd-om na pc ,iskopiras image,ubodes usb rack sa hdd-om u sony,startujes neki loader,mount image i loodnica (eh puste zelje ali navijam za underground scenu)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari