Šta je novo?

PS3 60GB u Srbiji?

• Začetnik teme Začetnik teme shtaps
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ta dvojica sto su platila po 1.600 su sminke obicne isto kao i kad kupe "najnoviji" Mercedes itd. znaci mnogo para za jako malo muzike, nasa bolest.

jer moracesh da placash originale.
vec sada su uspeli da naprave 1:1 kopiju madden-a 07 valjda tako da o tome ne treba brinuti jer: mogucnost instaliranja linux-a + kacenje usb hdd-a = piraterija vrlo izvesna 😀

Ne, to ne znachi nikakvu pirateriju. Mora da postoji program koji ce pokrenuti taj iso, i moze vrlo lako da se desi da ni onda ne radi jer nisu poskidane zashtite. Napraviti ISO od diska kada vec imash linux je pasulj, a posle mesec dana su iskopirali i UMD i DVD na X360 pa koliko je trebalo da startuju te kopije. X360 su josh i najbrze provalili jer su zashtite slabe, ali PSP i dan danas nije potpuno provaljen, a sa PS3 ce biti josh teze..

Poslednja izmena:
Ne, to ne znachi nikakvu pirateriju. Mora da postoji program koji ce pokrenuti taj iso, i moze vrlo lako da se desi da ni onda ne radi jer nisu poskidane zashtite. Napraviti ISO od diska kada vec imash linux je pasulj, a posle mesec dana su iskopirali i UMD i DVD na X360 pa koliko je trebalo da startuju te kopije. X360 su josh i najbrze provalili jer su zashtite slabe, ali PSP i dan danas nije potpuno provaljen, a sa PS3 ce biti josh teze..
ako igre budu stvarno onakve kakve se najavljuju piratovace ga ekspresno nista se ja ne brinem a koliko znam psp je piratovan totalno samo treba da se flash-ne i to je to a i sto se tice pokretanja iso-a i sl. pa ako su uspeli i win xp da instaliraju na ps3 uspece i iso da pokrenu ne boj se napravice neki loader kao za divx/mp3 na ps2 i bice mount image sa hdd-a i vozi :whip: kasnije ce verovatno i cip da uleti u pricu i to je to.pazi tome se bar ja iskreno nadam jer ce zbog cene bd diskova i rezaca biti lupanje po usima za kopije igara ovako ce biti jos ludje:skines image sa net-a,nakacis usb rack sa hdd-om na pc ,iskopiras image,ubodes usb rack sa hdd-om u sony,startujes neki loader,mount image i loodnica (eh puste zelje ali navijam za underground scenu)

Moze li neko da mi kaze , koja je realna cena (ovde uracunati i put+carinu) , i koja najvisa koja se moze dobiti za PS3 60 gb ?
Hvala unapred

1000e i to je ludost poshto nema igri.

Ajde nadji mi za 1000e, kupujem odmah 🙂

Nema shanse josh uvek 60GB da se dobije za te pare, 20GB moze, jer niko ga nece, 60GB se samo prodaje, nema ga, i koshta mnogo..

ako igre budu stvarno onakve kakve se najavljuju piratovace ga ekspresno nista se ja ne brinem a koliko znam psp je piratovan totalno samo treba da se flash-ne i to je to a i sto se tice pokretanja iso-a i sl. pa ako su uspeli i win xp da instaliraju na ps3 uspece i iso da pokrenu ne boj se napravice neki loader kao za divx/mp3 na ps2 i bice mount image sa hdd-a i vozi :whip: kasnije ce verovatno i cip da uleti u pricu i to je to.pazi tome se bar ja iskreno nadam jer ce zbog cene bd diskova i rezaca biti lupanje po usima za kopije igara ovako ce biti jos ludje:skines image sa net-a,nakacis usb rack sa hdd-om na pc ,iskopiras image,ubodes usb rack sa hdd-om u sony,startujes neki loader,mount image i loodnica (eh puste zelje ali navijam za underground scenu)

Ma sve ce to biti, samo ne tako brzo. PSP jeste provaljen, ali da bi igrao neshto morash da imash 1.5 firmware koji nema ni blizu one mogucnosti koje ima 3.0. Tako da je to sve poluzavrshen posao. Inache prodaja PSP je skochila 280% posle pojave PS3, koji je otvorio nove mogucnosti PSPu, a novi dodaci su se pojavili, a da bi imao te mogucnosti, morash da imash 3.0 verziju 🙂

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno