Šta je novo?

PS3 40 GB

ZmagO_93

Slavan
Učlanjen(a)
05.03.2009
Poena
319
Koja je otprilike cena sony-a u eurima na prostorima Srbije ako uopste ima?

imas ja sam naso za 25000 28000 250 e....samo da nadjes na netu imas na www.limundo.com ali moras da se reg

To je pitanje u kakvom je stanju - šta vredi ako je 250€ ako za 2 nedelje moraš da baciš +80€ za nov laser?

Imas PS3 gde god hoces... Video sam da imaju i u Tempu, a da ne pominjem ove radnje koje se i inace bave time (Game-S, Tehnomarket, Comtrade, ...) Podji po trznim centrima i mega marketima pa ces naci bez problema... Sto se polovnog tice, ne bih uzimao posto vidim da postoji velika mogucnost da rikne laser a nikad ne znas kako je i koliko radio...

Ipak da budem iskren, ja sam uzeo od drugara koji je osvojio konzolu na jednom takmičenju i laser jeste riknuo ali je bio pod garancijom i osim toga nisam imao drugih problema.

JA sam uzeo polovan i nista mu ne fali

Meni bi odgovarao nov PS3 sa sto manjom cenom......trazio sam po netu al samo izbacuju 80GB...jedino ako imate nekog pouzdanog prodavca pa bi razmislio...

Znachi ti bi nov PS3, ako moze da bude pozlacen, za 200e :)

E pa to ne moze, i ne kapiram shta ti znachi da ga platish 30 ili 50e manje kada cesh svaku igru toliko da placash :d

Ja samo pitam za najjeftiniji PS3 hardver...30GB koliko znam ali nigde ne mogu da nadjem cenu i gde moze da se kupi...i nije za mene nego za ortaka...

Nazad
Vrh Dno