Šta je novo?

PS2 na TFT???

mikelebg26

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
09.10.2005
Poena
319
Interesuje me da li moze da se prikljuci Play Station 2 na TFT monitor od kompa????

mikelebg26 je napisao(la):
Interesuje me da li moze da se prikljuci Play Station 2 na TFT monitor od kompa????

moze, kupi externi tv box recimo prolinkov koji ima kompozitni video ulaz a tv radi nezavisno od kompa znaci mozes da gledas tv kad ti je komp ugasen. Zadovoljstvo ce te kostati oko 6000-7500 hiljada din zavisno od modela. Ali veruj mi nista neces dobiti. Tft monitor je monitor nije tv. Normalna rezolucija mu je 1280X1024 dok je soni predvidjen za pal tj 768X480 valjda tu je negde. Nema nacina da kazes soniju daj bolju rezoluciju. Imam soni ps2 imam tft imao sam i taj prolinkov tjuner play tv III je bio model. tv obican kolor 54 ekran ti je majka za sad. Prestani da poredis grafiku izmedju ps2 i pc-a jer to nema veze. Igraj igru sto pre se navikni na dualshock komande i sve ce biti bolje i lepse. Ps2 ima mnogo bolje igre od pc-a. Ako bas trazis dobru grafiku gran tourismo 4 je nesto najbolje za ps2 graficki a i igracki. Voznja je u pittanju.

Ja samo ponavljam da je besmisleno priključivati PS2 na monitor zbog niske osnovne rezolucije i mutnih tekstura.

Ali nije loshe ako te mrzi da idesh u dnevnu sobu do TVa, pa ga samo upalish i igrash tu gde ti je komp ;)

Vrh Dno