Šta je novo?

PS2 emulatori..

byMaX

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
10.01.2001
Poena
1,019
Jel neko cuo za ove PS2 emulatore? Kako to radi, da li rade igre kao sto je GT3?? Da li radi tekken? Bio sam kod lika , RamOne-ovog druga koji ga je imao na hdd-u, ali zbog toga sto skida 1GB softvera dnevno, nije znao kako se zove zip fajl... Inace, siguran je da postoji i ima neke ISO fajlove igara... Dakle, ako znate, bilo sta, pisite... Gde moze da se skine, kao i url-ove za ISO fajlove, pa da to svlacimo i da se igramo!!!

Pozdrav

ovde je pitanje emulatora za PS2 ,a ne za PS1.Na emugalaxy nema nista od emulatora za dvojku.

E vidi se da ste hardverashi :))
PS2 emu ce se ko zna kada pojaviti, a PS2 emu na kome neshto moze da se igra ce se pojaviti kada PS4 bude najavljen, tako da se ne lozite bez veze :)
kakav bre GF3, 3D u PS2 je i brzi od njega, a usrani windows usporava sve jedno 50%, pa sad ti prerachunaj kada :)

Daj ne lupaj guru, GF3 na brzoj masini pod W2k moze da odradi sve sto i PS2 ako lik napise kod kako valja... Nemoj i ti da zezas krizu...

A kod smo vec kod PS1 igara, sta se od legendi pojavilo za PC? i koje su najbolje obrade? Postoji li Tekken?

byMaX je napisao(la):
Daj ne lupaj guru, GF3 na brzoj masini pod W2k moze da odradi sve sto i PS2 ako lik napise kod kako valja... Nemoj i ti da zezas krizu...

ja lupam, a ti si onaj koji samo shto nije pitao "shta su to emulatori" ? :D:D:D:D:D
jedna je stvar shto se ti lozish na GF3 i shto mislish da moze sve, ali brate ne moze (nishta:))..
PS1 emulator radi lepo tek sa celeronom 900 i MXom, pa sad ti uporedi koliko je to jache od samog PS1....kad to uradish, videcesh koji ti hardver treba za PS2....
od samog pochetka PS1 emulacije sam to pratio, i potroshio dane (ne sate) net vremena da bi nashao krekovani bleem, i znam o chemu pricham....procesor (konzola) koja se emulira mora biti najmanje 5x slabija od PCa da bi to radilo ko original....
i lepo sam rekao, nije tu samo GF3 kriv, nego sam windows koji nije ni za Q....

za NeoKey-a: ni jedan hit sa PSXa nije uradjen za PC (bar ne kako treba)...postoji par nekih portova, koji su toliko loshe uradjeni, da preko emulatora bolje izgledaju......
Tekken naravno ne postoji, ali ga mozesh igrati preko ePSXa u 1024 @ 50fps, tako da izgleda skoro ko na PSX2....

Znam ja sve to... i poentu tvog proslog posta, ali tvrdim da neki baja moze da odradi bolje taj emulator... Ja sam licno igrao Tekken 3 koji izgleda jako dobro i nije bila potrebna zver masina... Ustvari, bio je to Celly na 500 i kusur MHz i MX... Ako ce za PS2 biti potreban i GF3, 512MB RAMA i 1.5GHz, ok, ipak je to bre neka rezolucija od 640*480...

A sto se tice OS-a, neka ga naprave za Linux ako Win ne valja... :D

byMaX je napisao(la):
Znam ja sve to... i poentu tvog proslog posta, ali tvrdim da neki baja moze da odradi bolje taj emulator... Ja sam licno igrao Tekken 3 koji izgleda jako dobro i nije bila potrebna zver masina... Ustvari, bio je to Celly na 500 i kusur MHz i MX... Ako ce za PS2 biti potreban i GF3, 512MB RAMA i 1.5GHz, ok, ipak je to bre neka rezolucija od 640*480...

A sto se tice OS-a, neka ga naprave za Linux ako Win ne valja... :D

Ma sve je to ok, ali i dalje ne razumesh ti to izgleda :)
GF3 je tu negde u klasi PS2 3D-a, dok je procesor tu kao neki tbird 1.5 (veruj mi:))...pored svega toga, Sonijev "OS" je daleko optimizovaniji i jednostavniji, tako da i da imash duplo jachi hardver, ko da nemash :)

i nemoj da reshse da ti mislish da je win dobar :)
mada s obzirom da imash ME, ne morash ni da mi odgovarash :)

ja bih pre rekao da je PS2 3D u klasi voodoo2, a PS2 procesor u klasi P4@5000 mhz.

mada, svejedno, emu nece biti josh dugo

zver je napisao(la):
ja bih pre rekao da je PS2 3D u klasi voodoo2, a PS2 procesor u klasi P4@5000 mhz.

mada, svejedno, emu nece biti josh dugo

A naravno X-Box 3D je negde u klasi triple GF4 :)))

Nazad
Vrh Dno