Šta je novo?

PS2 džojstik na PC-u

Ja uglavnom peglam FIFU 06 preko joypad-a.
Vibrira kad lopta pogodi prechku ili stativu, kad prilikom grubljeg starta povredish protivnichkog igracha, prilikom izvodjenja penala u odluchujucoj seriji...
Nisam probao vozhnje (vidi pod HDD ispod crte :S: ) ali trebalo bi da radi OK.
Probaj da preinstalirash drajvere, nije neko cimanje a mozhe pomoci ;)

Ma nije ta emulacija odradjena kako treba 100%,re-instalirao sam drajvere i restart kompa,FF radi ali kad izadjem iz igre joypad i dalje vibrira?! :wall:

Kod mene je sve u redu, drajveri su mi pravili malo problema u 98-mici, ali u XP-u je sve bilo OK do sada koliko se sećam.

Kupi sam multi tap za pc za sonijev joypad e sta je problem.Pola igrica ne mogu da igram jer nemogu da rekonfigurisem dugmice .Imali neki software da se rekonfigurisu kao Logitec software za joypad

i ja koristim konverter.kupio sam ga u piramidi za 600din sa dva izlaza.
Jeli...a gde si tacno kupio u piramidi...mislim u kojoj radnji?Otici cu jos danas da kupim samo mi reci!!!

@rajke

Imaš u Platoovom Music Store-u u Knezu kod fontane, cena je oko 650kinti ;)

Ma ok ali meni je piramida na 200m pa zato pitam...decu bre da se cimam do grada :)

a dali radi na nekim drugim igrama sem pes-u

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

pc na ps2?

Zna li neko koji od PC joypadova *možda* :smash: radi na PS2? Ima li neko slična iskustva...

Rezurekshn: :)

Jel moze neka proverena informacija gde naci adapter PS2/USB? Znaci ne treba mi ps/2, da ne bude zabune. :)
Ortak ima sony 2, pa da iskoristi dzojped za PC (da ne kupuje zasebno novi dzojped).

Imas u Positive iz novog sada. Potrazi na google :) Cena je negde oko 700din. Pozdrav

Ja imam ovaj,

originalslika1002058.jpg

Ali nešto neće da šljaka .... vidi se da je Sony original, jedan ide u USB a drugi ide u serijski valjda, ili paralelni, šta već ima pozadi .... ali ne reaguje u igrama .... znati li za neki test program, možda u pogrešnim igrama pokušavam ?

Nazad
Vrh Dno