Šta je novo?

PS2 *.bin files sa satelita kako rezati ?

Učlanjen(a)
12.01.2002
Poena
620
Satelitom dobijam fajlove u *.bin formatu i to su kao image fajlovi PS2 igrica. Kako i pomocu kog programa je moguze narezati *.bin fajlove da bi se igrice pokrenule na PS2.

Ne znam za PS2 fajlove, ali bi trebalo da je isto kao i sa drugim *bin fajlovima, najlakše ćeš to uraditi pomoću "Nero Burning Rom", preko opcije File--->Burn Image

Disk Juggler je za te stvari zakon.
Veruj mi da je najbolja verzija 3.50.
I CloneCD.

Moras imati i .cue fajl uz taj .bin (mada ako ga nemas postoji nacin da se napravi). Za PS2 nemoj rezati na vise od 8x (ili jos bolje na 4x, ako imas strpljenja).

a kako se pravi taj .cue fajl. Ako imas neki link ili neko objasnjenje ?

nekad_bio_SOKO je napisao(la):
a kako se pravi taj .cue fajl. Ako imas neki link ili neko objasnjenje ?

Pa obicno ako skidas sa satelita, kad raspakujes rar dobices nekifajl.bin i nekifajl.cue. Do sada nisam video arhivu u kojoj fali .cue ali ako ga kojim slucajem nemas evo kako da ga napravis: u tekst editoru napravi fajl koji se zove kao i taj .bin koji imas -- znaci ako imas nesto.bin, napravi nesto.cue i u njemu upisi sledece:

FILE "NESTO.BIN" BINARY
TRACK 01 MODE2/2352
INDEX 01 00:00:00

Mode2 su PS2 diskovi, Mode 1 su obicno PC. Ali ponavljam, u arhivi si morao da dobijes oba fajla, osim ako taj .cue nisi greskom obrisao.

Vidim da znas materiju pa me interesuje kojim programom cu to najlakse narezati ?

CloneCD je kao najbolji, ali i Nero vrsi posao (ides na File/Burn Image).

Nazad
Vrh Dno