Šta je novo?

ps2 airbrush

Plastic

Slavan
Učlanjen(a)
03.12.2006
Poena
304
Evo sveze ofarban ps2 slim i njegov multitab.
Kako vam se svidja novi :mad: izgled?

Odlicno izgleda, mozda bi bilo bolje sa crvenom bojom, ali sada ne diraj, odlicno je.

Kojim si airbrushom radio? Ja bih da kupim nesto pristupacno sa malim kompresorom, moze i spojeno ako postoji...

extra odradjeno

moram da te angazujem za kucishte :p

Trenutno radim sa nekim noname brasom koji sam dobio iz Madjarske, i njegovi cenu ne znam. Ali planiram da uzmem neki iz awatinog asortimana, koji su malo skuplji. Sto se kompresora tice moze za hobi crtanje da se uzme neki mali od 150-200 e i neki solidan regulatir pritiska, za jos 20-30 e.

A za sve koji su zainteresovani da im crtam kucista, monitore... moj pm je otvoren :)
pozz...

Rado bih pristao da mi ofarbas ali vise mi se svidja da sam to uradim :)
Inace ja cuo da moze da se nakaci na onaj mali budjavi kompresor. A 150-200 eura ne dajem!!
Cak sam i cuo da ima da se kupi onaj sa sve kompresorom.... :|

P.S. Odakle ti kutija sabotaza??? :p

Poslednja izmena:
jel farbas po kucama :D

Pa tesko da ces moci bilo sta ozbiljno da nacrtas ako ne ulozis bar 200 e u komplet opremu a i tada je pitanje.
A sabotaz je tu zbog grafita, i nije to jedina kutija :D

crtam svuda za sve se mozemo dogovoriti:smoke:

A evo i najnovijeg flejma...:d

Xtra:D
Mozda da probas u nekoj drugog boji,tipa crvena/plava,da vidnemo kako ce da ispadne:wave:

E konacno sam nasao airbrush. U kompletu se nalaze pishtolj, neki regulator pritiska i boca pod pritiskom. Cena je pristupacna 1850 din, a vidim na netu da nije losh za apsolutne airbrush pocetnike :)
Kad se pritisak smanji, moze nova boca da se kupi...
Kupicu za koji dan pa javljam kakav je!!!!

Znam za taj set. Mi smo ga koristili za crtanje pozidu, i za to je bio ok, ali za neke preciznije radove je neupotrebljiv. Zavisi sta zelis da crtas, on ti mozda i zadovolji potrebe, al cisto sumnjam.

Evo par flejmova u drugim bojama, al nisu ni na kakvoj it opremi :p

extra radovi!!!
E *** za airbrush, a jel znas koja mu je debljina, okvirno?? ne treba mi za nesto bas precizno, nego slicno ovom tvom radu na ps2.. Jel moguce uraditi tim?

Sa tim tecko, ali bas.
I racunaj neko vreme za vezbanje, meni je trebalo dosta da izvalim cake koje dosta znace, a i da opustim ruku. Posle grafita ovo su veoma male povrsine, ali navikao sam se :) Imam jos radova totalno nevezanih za it i nisu flejmovi :) pa ako zelis mogu da ti pustom na pm.
pozzz...

Posalji mi... :)
kolika je debljina jeftinog airbrusha??? Necu da kupujem ako je debeo mlaz :)
I kolko traje ona boca sa pritiskom?
I koje boje se koriste??? Mogu standardne na vodenoj bazi ili nesto specijalno?

Poslednja izmena:
Kupio sam.... Uzas kolko je lose, mog`o si da mi kazes :p
Bas je debelo i prshti... Kako je tebi radilo??
E da debljina je 6-8 mm najtanje. 2 cm najvishe :)..

Vrh Dno