Šta je novo?

PS 3 vs X BOX 360

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Fanboyevi koji su se u naletu inspiracije opekli tvrdeci da jelte, uncharted izgleda kao Crysis su nesto najsmesnije sto se desava u ovom besmislenom "ratu" konzolasa...

Naprotiv, meni je baš interesantno da slušam nebuloze koje se iznose po ovom pitanju:). Nije to smešno. Treba prihvatiti činjenicu da je PC već oduvao next-gen konzole po pitanju grafike. Što je najgore Uncharted nije "najjača" igra koja se pojavila na next-gen (pitanje je šta danas ovaj termin znači?) konzolama. Definitivno mi je bila najigrivija od mnoštva koje sam prešao, odlična igra, ali onaj ko tvrdi da je grafički najnaprednija ili je nije još igrao ili se zahebava sa nama, nema trećeg.

Poslednja izmena:
Ma ok. Svako ima pravo na svoje mišljenje. I ja lako uletim u vatru što mi uopšte padne na pamet da upoređujem generičko PC ****** (pod izgovorom: "ma to je samo novi endžin, videćeš sledeće igre) koje služi ni za šta osim da vas natera na upgrade i Uncharted koji je remek delo kako se pojavljuje možda svake pete godine, ako ne i više.

PS. A vidim da ste se odmah uhvatili grafike, jer ste tako dresirani. Ja sam pričao o kompletnoj zahtevnosti, a vi kako hoćete. Unchartedu prija PS3 zbog svoje arhitekture, komunikacije između BD, memorije, grafičke i procesora. Toga na PC nema. Na PCu sve može, samo je pitanje kada i za koje pare. To što treba 1500e za PC da bi pustio nešto kao što je Uncharted za mene je jednako kao da ne može uopšte.

Poslednja izmena:
Ma zahebava...a imade klinaca koliko oces koji ce da se prime...mokra odeca i fizika u unchartedu.
Pa samo bi trebalo razmisliti sta je bolje, mokra odeca na Lari ili na tamo nekom manekencicu?
:D
Edit, ok...svako ima pravo na svoje misljenje.Amen to that.Samo mali prekor za ono sto si rek'o Golden Boyu na nekoj od prethodnih strana.Ipak je i on izneo svoje misljenje ;)

Poslednja izmena:
Au čoveče, pa mokre farmerke koje se suše imaju i u poslednjem Tomb Raideru :) razumem da voliš PS3, i meni je isto jako simpatičan, al reci lepo da dugo nisi igrao ništa na PC-ju pa da znamo o čemu se radi :)

Ne znam matori, poslednji put sam igrao Laru pre 10 godina na PS1 i dosta mi je. Kad sam video da joj samo rastu sise, a igra ostaje ista u svakom nastavku, rekao sam neka hvala.

Ne, on nije ozbiljan. Nema smisla dalje kad se čovek zahebava.

al reci lepo da dugo nisi igrao ništa na PC-ju pa da znamo o čemu se radi :)
Bez obzira što ja nemam Fiat ili Opel, ja sam lično upoznat koliki su to krševi i uopšte nemam potrebu da imam te automobile da bi vlasnicima u lice rekao da su to krševi u odnosu na ono što ja vozim.

Što se pantalona, ja sam to reko usput, u sklopu teksta koji sam pisao, ukoliko do vas nije doprelo ono što sam hteo da kažem, glupo je da sada par reči vadite iz konteksta.

...kad u Unchartedu glavni lik izađe iz vode, a ono mu mokre farmerke, pa se vremenom osuše. Znaš kad će to da bude na PC, nikad, a i za to se troše hardverski resursi i to pitaj boga u kojoj meri.

Kako smo ovo izvadili iz konteksta???
A hardverski resursi koji se koriste za taj efekat su smesni.To je bilo i u prvom splinter cellu koliko se secam (ili mozda pak u drugom)...mala zvaka za shader unit i nista vise...

Zasto li se ja uopste trudim da napisem postove potkrepljene podacima sa beyond3d foruma, kad je ovaj forum prepun PC fanboyeva koji odmah ismevaju hardverske potencijale PS-a 3 odmah ga poredeci sa high end PC racunarima i nazivajuci ga zastarelim hardverom.
Mozda je PS3 zastareo po pitanju GPU-a, ali Cell i dalje j**e kevu svim PC procesorima.Dok se ne pojavi Nehalem nece postojati jaci proceosr od Cella.Prihvatite to.
Isto je bilo i sa PS2.Iako godinu dana stariji, Xboxov Celeron je bio beznadezno sporiji od Playstationovog CPU-a.Kao i kod prethodnih Playstationa trebace 3-4 godine da se pojave naslovi koji u potpunosti koriste hardverske resurse Cella i RSX-a(Cell+RSX=100 bilion shader ops per second), dok kod PC-a to nije slucaj.Jednostavno, PC igre nikad nece iskoristiti pun potencijal hardvera.Npr. da se u Playstationu 3 nalazio C2D procesor + npr. 7900GTX u SLi modu, za par godina on bi pruzio mnogo bolju grafiku od PC igara izaslih 2006. koje su pokusavale da iskoriste taj hardver.Optimizacija je faktor zbog kojeg Playstation igre svake godine izgledaju sve bolje i bolje, jer Sonijevi studiji medjusobno dele razvijene tehnologije koje maksimalno iskoriscavaju mogucnosti hardverskog sklopa.Uostalom, Sony je uvek stavljao hardver koji je prilicno zahtvniji za programiranje od npr. Microsofta, pa iako na pocetku igre izgledaju slicno za obe konzole, Playstation svake godine stice sve vecu i vecu prednost.Microsoftova strategija je da pokupi najbolje sa trzista i nada se da ce tako dobiti konzolu odlicnih performansi.
I sta su uradili?Pokupili su tragicno spori PowerPC cija namena ni u ludili nije bila za igranje igara i koji je beznadezno sporiji od Cella...
Slazem se da je PC prestigao Playstation 3 po pitanju grafickih performansi, iz prostog razloga sto PC maltene duplira svoje perofmranse svake godine, sto kod Playstationa nije slucaj.Medjutim, svake godine igre za PS3 izgledaju sve bolje i bolje, tako da ce na kraju zivotnog veka PS3 igre prevazilaziti Crysis po pitanju kvaliteta grafike.

Kakav ti je to "podatak" da je power pc tragicno spor??..Sta mu fali?El radi posao?Radi...
Sta ce se desiti na kraju zivotnog veka PS3, to ne znam.Ako bih razmisljao kao optimista, slozio bih se.Za tih 5 ili koliko vec godina, PS3 MORA da prevazidje grafiku koja je danas aktuelna.
S druge strane, kad vidim da budjavi PES secka i jos izgleda jadno, pomislim da mozda i nece tako biti...i da ce taj famozni cell ostati to sto je sada...samo chip sa kojim niko ne zna valjano da komunicira.
Svi mi prihvatamo da je nesto sa toliko jezgara jace od ovih procesora sto imamo na PC-jevima danas.Makar i na papiru.I niko ne cupa kosu zbog toga...
Samo je smesno kad se neko toliko veze za svoj komaT hardvera i pocne da pljuje po svemu ostalom...jos ako ne dolazi iz Japana, tim gore :D

Btw, promasio si etikete- Sony ima fanboyeve, a sve drugo su xbotovi...

Uncharted je daleko ispod Crysisa ako gledamo čiste resurse, znači grafički je iza, ali zato još više zaostaje po pitanju fizike i svih drugih stvari na šta se troše resursi :) Druga je stvar to što se nekome (ne) sviđa igra ovako. Uncharted je odlična igra i sa zadovoljstvom sam je prešao, ali ne lažimo se, PC ono jede za doručak bez problema. Jedino što u Unchartedu nema aliena, no ni u Crysisu nema zombija :d

Inače, obe igre su vrhunske i svako ko drugačije kaže - kleveće i laže :)

Kakav ti je to "podatak" da je power pc tragicno spor??..Sta mu fali?El radi posao?Radi...
Sta ce se desiti na kraju zivotnog veka PS3, to ne znam.Ako bih razmisljao kao optimista, slozio bih se.Za tih 5 ili koliko vec godina, PS3 MORA da prevazidje grafiku koja je danas aktuelna.
S druge strane, kad vidim da budjavi PES secka i jos izgleda jadno, pomislim da mozda i nece tako biti...i da ce taj famozni cell ostati to sto je sada...samo chip sa kojim niko ne zna valjano da komunicira.
Svi mi prihvatamo da je nesto sa toliko jezgara jace od ovih procesora sto imamo na PC-jevima danas.Makar i na papiru.I niko ne cupa kosu zbog toga...
Samo je smesno kad se neko toliko veze za svoj komaT hardvera i pocne da pljuje po svemu ostalom...jos ako ne dolazi iz Japana, tim gore :D

Btw, promasio si etikete- Sony ima fanboyeve, a sve drugo su xbotovi...

Jedno PowerPC5 jezgro je po moci jednako jednom NetBurst jezgru Pentium D procesora.Dakle, 3 PowerPC jezgra = 2 Netburst jezgra u Pentium D procesorima, sto znaci da je Xenon otprilike jak kao Intel Pentium D 840 procesor, a svi znamo koliko je Netburst bio tragicno spor u igrama.Medjutim, da stvar bude jos gora, Xenon mora da deli bandwith RAM-a sa GPU-om i tako izgubi jos vise performansi...
Ovo nisu neproverene informacije, ovo su sve inforamcije iz Capcoma.
Sto se tice PES-a, meni nije jasno kako si ti na osnovu jedne igre, koja je izdata na svim mogucim platformama zakljucio da je Cell los procesor...
To sto je PES tragicno lose optimizovan(razumite ljude, imali su deadline od godinu dana da igru spreme za sve zive platforme) ne znaci da je Cell los procesor.

Kako to da PES na XB360 ne sjecka iako su imali isto vremena da ga naprave. Ili su ti u Konami-u neznalice.
Lost planet na PS3 trazi inastalaciju koja traje 20 minuta i zauzima 5 GB.

Što se pantalona, ja sam to reko usput, u sklopu teksta koji sam pisao, ukoliko do vas nije doprelo ono što sam hteo da kažem, glupo je da sada par reči vadite iz konteksta.

Kako misliš da dopre do nas kad odvaljuješ gluposti:D? Jesi ti uopšte video fiziku u novim PC igrama? Naravno da nisi, ne bi ovako pričao da jesi.

- ostali opasno preterujete za taj PES, kao prvo mislim da je za igru izbačen peč i da ne seče više. A i to što je sekao nije sigurno do PS3 jer ako neko hoće da kaže da PS3 ne može da pokrene "onakvu" grafiku taj nije normalan. Evo Bane ima PES pa može potvrditi to oko peča ako zna nešto više. To je isključivo krivica tvoraca igre a ne konzole. Mislim, to je smešno.

Poslednja izmena:
Kako to da PES na XB360 ne sjecka iako su imali isto vremena da ga naprave. Ili su ti u Konami-u neznalice.
Lost planet na PS3 trazi inastalaciju koja traje 20 minuta i zauzima 5 GB.

Koga vi bre ubedjujete da je Xbox 360 hardverski jaca konzola od PS-a 3?
Ne razumem tvrdoglavost nekih ljudi.Bez obzira koji se argumenti iznesu pred njih, oni nastavljaju sa pricom da je Xbox hardverski mocniji od PS-a 3.
Dalje, Lost Planet zahteva instalaciju kao i sve druge Capcomove igre, da bi se loading time.A, da.Kod Xboxa nije ni moguce izvrsiti instalaciju na hard disk.
Pre nego sto izneses jos ovakvih lazi malo se informisi o hardverskom sklopu svake konzole.
Uostalom, niko normalan ne uporedjuje multi platform naslove.To sto se neka igra pravi za Xbox 360, pa se onda portuje na PS3 uz 1% razlike u grafici ne znaci da je PS3 slabija konzola.Mogu ja da vam primere gomile multiplatform igara koje bolje rade na PS-u, ali tako nista necu dokazati, jer se hardverska moc konzole meri njenim ekskluzivama.A u tom segmentu PS3 oduvava Xbox 360.Kapiras?

Eh...
Ragnaroce ili Donatore, procitaj pazljivo sta sam napisao.Nisam rekao da je Xenon bolji od Cella.To me uopste ne zanima.Zanima me sta se desava u praksi.
Zasto pominjem PES?Zato sto je to ocigledan slucaj zurbe i "gori mi pod nogama" ali ne od strane Konamija, vec upravo od sonija i frke "daj sta das" samo da ostanemo u trci, dolaze praznici a nema fudbala...I sto je najsmesnije, patch je izasao, a srozava grafiku.
E tako necega nije bilo ranije.Na PS1/PS2 (kod PS2 ne racunam njegove najnovije naslove) se znalo: ima da radi u zakucanih 60fpsa i da NEMA tearinga po ekranu.
E tu mi izgleda da na soniju nije sve tako bajno i da price o tezini razvoja igara za cell i te kako imaju pokrica.I umesto da Uncharted odvali grafickim kvalitetom, izasao je kao fina igra sa finom grafikom, i nista vise.Verujem pak da je ta igra kao igra dobra, inace znam da bi je Filipenko i Goran.a napljuvali samo tako.
Jednostavno, ja sam stekao takav utisak i to je to...
Eto, non stop ide ta pljuvacina o RRoD-u i sad ispade da je Xenon na nivou PentiumaD...Ako je to odvalio neki biser iz capcoma, tim gore...da smo verovali sta sve pricaju ljudi kad im se sa strane tutne $$ u dzep, sad bi svi igrali Halo3.

Koje su to ekskluzive na PS3.
XB360 ima
DOA4, Lost Odisey, PGR 3 i 4, Forza2, Kameo, Halo 3, Viva Pinata te veliki broj ekskluziva u odnosu na PS3 (Bioshock, Mass Effect...). Dzaba PS3 ima jak procesor kad nema dijeljenu memoriju i ima ubogi 128bit 7800GTX. Da ne pominjem da razvoj igara traje neuporedivo duze i da su igre daleko skuplje za napraviti zbog tezine programiranja. PS3 jeste odlicna konzola ali je u najboljem slucaju u ravni sa XB360 i to kada bi postojala piraterija za nju.
Sto se tice multiplatform igara moja trenutna konfiguracija je bila extra jaka kada se XB360 pojavio a vec sada ne mogu da igram vecinu tih multiplatform naslova.

Koga vi bre ubedjujete da je Xbox 360 hardverski jaca konzola od PS-a 3?
Ne razumem tvrdoglavost nekih ljudi.Bez obzira koji se argumenti iznesu pred njih, oni nastavljaju sa pricom da je Xbox hardverski mocniji od PS-a 3.
Dalje, Lost Planet zahteva instalaciju kao i sve druge Capcomove igre, da bi se loading time.A, da.Kod Xboxa nije ni moguce izvrsiti instalaciju na hard disk.
Pre nego sto izneses jos ovakvih lazi malo se informisi o hardverskom sklopu svake konzole.
Uostalom, niko normalan ne uporedjuje multi platform naslove.To sto se neka igra pravi za Xbox 360, pa se onda portuje na PS3 uz 1% razlike u grafici ne znaci da je PS3 slabija konzola.Mogu ja da vam primere gomile multiplatform igara koje bolje rade na PS-u, ali tako nista necu dokazati, jer se hardverska moc konzole meri njenim ekskluzivama.A u tom segmentu PS3 oduvava Xbox 360.Kapiras?
A sa kojim to trenutno ekskluzivama PS3 oduvava x360 i kako se to uopste moze porediti, kad ekskluzive postoje samo za platforme posebno, pa ih nemas sa cime porediti?!
Mene samo zanima kad ce se pojaviti te revolucionarne igre za PS3, koje nece biti zamislive na x360,i kada ce to cell postati programabilan kao GPU,ili za to treba da se rodi neki Ajnstajn programiranja?!
Malo mi je klimava ta prica kako im treba puuuno vremena da savladaju Cell,pa prve dev. kitove su dobili jos 2005-te,da ne bude pred kraj veka konzole,pa ce da bude prica "vidi sta moze hardware upaljaca",mislim i God of War kad je izasao vec je debelo kaskao za PC standardima iako je za hardware PS2 bio cudo!

Poslednja izmena:
Najjaci su mi ljudi koji pricaju o investiciji na duge staze. Kao PS3 ce da bude aktuelan 10 godina. Mislim da je optimalno trajanje nekih 5 godina i da tada treba da izadje PS4 jer sta je dati 400 eura za novi hardver koji ce da ima najmanje 1080p grafiku u svakoj igri i 60fps ako se vec daje 70 eura po naslovu (a tih 70 eura po nekima nije mnogo). Te cudesne eksluzive su trebale prvo da se pojave sa izlaskom PS3 (cuveni Mart 2006.) pa onda u Bozicnoj sezoni pa se sada se ocekuju tokom 2008. i to u ogromnoj kolicini.
PS3 cudesne ekskluzive - cekajucu Godoa

Ove teme treba dobrano procesljati i pobrisati spamove.
Mislim da jedno duze vreme necu zalaziti u ove sobe.
Guild Wars, act 1758.

Taj 128bitni 7800GTX uopste nije slabiji od Xenosa i to su izjavili ljudi koji su napravili verovatno najbolje multiplatform igre, CoD4 i Burnout:paradise.
A sto je jos gore kad se koristi kao koprocesor sa Cellom, njegove performanse postaju okruglo 2x jace od performansi Xenosa(48 milijardi shader ops-Xenos, 100 milijardi shader ops-RSX+Cell).
Dakle, vasi jadni argumenti o slabosti PS-a 3 u bilo kojem pogledu padaju u vodu.
Playstation 3 je za klasu mocnija konzola od Xboxa 360.To sto vi necete to da priznate je vas problem...
A sto je najsmesnije vi poredite hardversku moc konzola na osnovu multiplatformskih igara...
A sto se tice deljive memorije...
Xenon je jadan procesor na defaultu.Kad mu se oduzme bandwith(jer deljivoj memoriji u jednom trenutku moze pristupati ili GPU ili CPU, nikako i CPU i GPU u isto vreme) perofrmanse mu se jos srozavaju.
Gigaflopsi na papiru ne znace nista ako procesor nema dovoljno bandwitha, kao sto je slucaj sa Xenonom.Sa druge strane XDR-u GPU ne moze pristupati, pa je tako on posvecen samo Cellu.
To sto vas je neki Xbot fanboy nalozio da je UMA dobra ideja, ne znaci da je to istina.Sta vise, nedavno su kreatori Ratchet and Clanka i Resistancea govorili o razlici memorijske arhitekture obe konzole i dosli do jasnog zakljucka da je UMA mnogo losije resenje sto se tice performansi.Nisam cuo nikoga ni iz MS-a, ni iz drugih razvojnih timova da to demantuje.
@Milos77
Ja ne znam sta da kazem...
Da ne pominjem da razvoj igara traje neuporedivo duze i da su igre daleko skuplje za napraviti zbog tezine programiranja.
:ROFL
Ti stvano ne znas o cemu govoris?Skuplje za pravljenje jer je Playstation 3 komplikovan za programiranje?Komplikovan kome?EA Sports diviziji?Stvarno si smesan.
Xbox ekskluzive?Da li govoris o onim igrama koje zavrsavaju portovane na PC-u?
Forca Motorsport?PGR?Gran Turismo je keva za te igre.Sto se tice arkada, NFS mi je dovoljan.
Uncharted izgleda bolje od bilo cega na Xboxu 360.
A tih par jadnih ekskluziva za koje je MS morao da plati goleme sume novca nisu sprecile prodaju PS3 konzola, koje su se i pored losijeg izbora igara prodale vise u 2007. nego Failbox 360.
MS-ovo poslednje uporiste, SAD, je palo u janurau tekuce godine, kad se PS3 prodao mnogo vise nego Xbox 360.Cak su i Amerikanci shvatili koja je bolja konzola, a vi jos niste.Jadno.

Poslednja izmena:
Trenutno igram Stranglehold na 360 i igra je prelepa, a i zabavna. Video sam dosta trailera i screenshotova za Uncharted, tako da ako mislim za SH da je prelepa igra, mogu da zamislim kako izgleda Uncharted.

Forca Motorsport?PGR?Gran Turismo je keva za te igre.Sto se tice arkada, NFS mi je dovoljan.

Što se tiče boldovanog potpuno se slažem. S'tim što ja NFS ne bih nikako igrao:d

Podvučeno nije istina.

Trenutno igram Stranglehold na 360 i igra je prelepa, a i zabavna. Video sam dosta trailera i screenshotova za Uncharted, tako da ako mislim za SH da je prelepa igra, mogu da zamislim kako izgleda Uncharted.

Igrao sam demoe obe igre i mogu da ti kazem da je Uncharted mnogo lepsa igra :)

Taj 128bitni 7800GTX uopste nije slabiji od Xenosa i to su izjavili ljudi koji su napravili verovatno najbolje multiplatform igre, CoD4 i Burnout:paradise.
A sto je jos gore kad se koristi kao koprocesor sa Cellom, njegove performanse postaju okruglo 2x jace od performansi Xenosa(48 milijardi shader ops-Xenos, 100 milijardi shader ops-RSX+Cell).
Dakle, vasi jadni argumenti o slabosti PS-a 3 u bilo kojem pogledu padaju u vodu.
Playstation 3 je za klasu mocnija konzola od Xboxa 360.To sto vi necete to da priznate je vas problem...
A sto je najsmesnije vi poredite hardversku moc konzola na osnovu multiplatformskih igara...
A sto se tice deljive memorije...
Xenon je jadan procesor na defaultu.Kad mu se oduzme bandwith(jer deljivoj memoriji u jednom trenutku moze pristupati ili GPU ili CPU, nikako i CPU i GPU u isto vreme) perofrmanse mu se jos srozavaju.
Gigaflopsi na papiru ne znace nista ako procesor nema dovoljno bandwitha, kao sto je slucaj sa Xenonom.Sa druge strane XDR-u GPU ne moze pristupati, pa je tako on posvecen samo Cellu.
To sto vas je neki Xbot fanboy nalozio da je UMA dobra ideja, ne znaci da je to istina.Sta vise, nedavno su kreatori Ratchet and Clanka i Resistancea govorili o razlici memorijske arhitekture obe konzole i dosli do jasnog zakljucka da je UMA mnogo losije resenje sto se tice performansi.Nisam cuo nikoga ni iz MS-a, ni iz drugih razvojnih timova da to demantuje.
@Milos77
Ja ne znam sta da kazem...

:ROFL
Ti stvano ne znas o cemu govoris?Skuplje za pravljenje jer je Playstation 3 komplikovan za programiranje?Komplikovan kome?EA Sports diviziji?Stvarno si smesan.
Xbox ekskluzive?Da li govoris o onim igrama koje zavrsavaju portovane na PC-u?
A tih par jadnih ekskluziva za koje je MS morao da plati goleme sume novca nisu sprecile prodaju PS3 konzola, koje su se i pored losijeg izbora igara prodale vise u 2007. nego Failbox 360.
MS-ovo poslednje uporiste, SAD, je palo u janurau tekuce godine, kad se PS3 prodao mnogo vise nego Xbox 360.Cak su i Amerikanci shvatili koja je bolja konzola, a vi jos niste.Jadno.

Pa nije teze samo za EA. Eto i Konami ne moze fudbal da napravi da bude kao na XB360. Ubi soft igre isto zaostaju, tj svi koji rade multiplatform igre imaju problema. COD4 izgleda isto i to se smatra kao uspjeh za PS3 a radjena je posebno verzija za njega. kako to da kada je radjena posebno verzija za PS3 ona ne izgleda makar malo bolje zbog duplo vece snage toga cuda.
PS3 se prodaje veoma jadno kada se uzme u obzir kako se PS2 prodavao. PS2 se prodavao 5X vise nego XB1.

Poslednja izmena:
PS3 se prodaje veoma jadno kada se uzme u obzir kako se PS2 prodavao. PS2 se prodavao 5X vise nego XB1.

prvo si govorio da je promasaj jer se svugde osim japana x360 bolje prodavao, a sad kad ga je ps3 prestigao cak i na domacem trzistu ( u usa) sad kazes da se prodaje jadno jer se ps2 prodavao bolje LOL !!! pa ako se ps3 prodaje jadno, onda opisi kako se to prodaje x360? :wall:

Pa nije teze samo za EA. Eto i Konami ne moze fudbal da napravi da bude kao na XB360.

Da više ne bi ponavljao ovu glupost, rećiću ti samo da se pojavio patch za PS3 verziju koji rešava probleme sa frame rate-om. Problem je svakako bio do Konamija, ne do karakteristika konzole. Metal Gear Solid 4, Gran Turismo 5 i Final Fantasy XIII će biti više nego dovoljni da se priča oko grafičkih potencijala obe konzole završi.

Pa nije teze samo za EA. Eto i Konami ne moze fudbal da napravi da bude kao na XB360. Ubi soft igre isto zaostaju, tj svi koji rade multiplatform igre imaju problema. COD4 izgleda isto i to se smatra kao uspjeh za PS3 a radjena je posebno verzija za njega. kako to da kada je radjena posebno verzija za PS3 ona ne izgleda makar malo bolje zbog duplo vece snage toga cuda.

Jel ti mozes da shvatis da se performanse neke konzole ne ocenjuju na osnovu multiplatformskih igara?
Zasto ne pricate o DiRT-u i Oblivionu koji rade tecnije i izgledaju bolje na PS-u 3, nego stalno pricate o PES-u i Konamiju koji je imao godinu dana da izvrsi tranziciju na next gen?
PERFORMANSE KONZOLA SE NE OCENjUJU NA OSNOVU MULTIPLATFORMSKIH IGARA, VEC NA OSNOVU EKSKLUZIVNIH NASLOVA.
Kolega [fd] je izdvojio nekoliko ekskluziva koji ce jasno pokazati da PS3 ima mnogo vece performanse od Failboxa 360, a ja bih jos dodao Killzone 2 i Resistance 2.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno